Citroën vil sette farge på Trondheim

Citroën er kjent for sine fargesprakende biler. Nå vil Citröen-forhandler Prøven Bil AS i Trondheim, ved salgssjef Jacob Heimsnes, ta fargene ut i bybildet.

Citröen-forhandler Prøven Bil AS i Trondheim, her ved salgssjef Jacob Heimsnes, vil spre litt fargeglede ved å fargelegge en vegg i Trondheim.
Annonsørinnhold produsert av Adresseavisen Brand Studio

- Det er veldig få som velger grå bil når de ser hvilke farger de kan få, konstaterer Heimsnes. Og med det som bakteppe vil Heimsnes og Citroën-forhandler Prøven Bil, sette farge på trønderhovedstaden.

- Vi tenkte det hadde vært artig å gi nytt liv til en fargeløs vegg i byen for å gjøre noe hyggelig for innbyggerne. Farger representerer positivitet og energi og det er det vi ønsker å bidra med i bybildet, forteller Heimsnes.

Veggen skal synes

Hvilken vegg det blir og hvilken farge den får vil ikke Heimsnes røpe ennå, men han avslører at den skal synes.

- Den hotteste bilfargen til Citroën akkurat nå heter "orange power". Jeg tenker det er et godt utgangspunkt.

Les mer om modeller og finn din forhandler her!

Heimsnes synes at farger må til for å skape liv og bevegelse, og tror derfor det vil være et hyggelig bidrag til byen.

- Kanskje vil det inspirere andre til å gjøre noe nytt og annerledes for byen også? Både små og store bidrag kan gjøre en positiv forskjell for både kropp og sjel.

En bilforhandler utenom det vanlige

Det er ikke første gang Prøven bil ønsker å skille seg ut og gjøre noe litt utenom det vanlige. Citroën-forhandleren, som også selger Peugeot, DS og Isuzu på Rosten, er kjent for å yte den lille ekstra servicen til kundene sine.

- Kunder som leverer bilen på verkstedet her får alltid lånebil. Om ikke det er ønskelig ordner vi med taxi til dit kunden skal, forteller Heimsnes, og legger til at de også kan komme hjem til kundene og hente bilen om de har behov for det.

Les mer om Prøven Bil her!