Instruktør Ingvild Landrø motiverer Bodypump-deltakerne på Fresh Fitness Trondheim sentrum. 

Instruktør Ingvild Landrø motiverer Bodypump-deltakerne på Fresh Fitness Trondheim sentrum. 

Derfor trenger ikke treningssenteret koste skjorta

Mange tenker at et treningssenter med gode gruppetimer, flinke instruktører og nytt utstyr koster. Men hos Fresh Fitness har de bevist at det er mulig å få samme kvalitet uten at lommeboka må lide – og slik har de økt medlemsmassen i Trondheim de siste årene.
Fresh Fitness

- Kom igjen nå, dere klarer to til, motiverer instruktør Ingvild Landrø og tar de siste tunge øvelsene sammen med resten av deltakerne på dagens Bodypump-time på Fresh Fitness Trondheim sentrum.

Hver uke har hun og de andre instruktørene over 120 gruppetimer fordelt på de fire treningssentrene i Trondheim, på Valentinlyst, Lade, Tiller og i sentrum. I dag har deltakere møtt opp for å kickstarte uka, og musikken pumper ut av salen i takt med Landrøs instruksjoner.

For knappe tre år siden tok Fresh Fitness over sentrene til Sats, de fjernet bindingstiden og nærmest halverte medlemsavgiften. Resultatet? Treningssenter med gode løsninger slik at de kan tilby alt du ønsker til en lavere pris.

– Her betaler man ikke for flotte blomster i garderoben, sauna eller ballbinge til barna. Du får likevel et stort tilbud av gruppetimer, fine lokaler, moderne utstyr og rene dusjer og garderobe. Du kommer jo i like god form – bare til en lavere pris.  Alle nye medlemmer får også en veiledningssamtale med en personlig trener når de starter.  Ved å fokusere på det medlemmene egentlig trenger og ikke alt det andre, har vi kunnet kutte prisen, forteller Therese Koen Solli, senterleder på Fresh Fitness Trondheim sentrum.

I dag koster et medlemskap 249 kroner i måneden, og vil du også ha tilgang til gruppetimer er prisen 299 kroner. Begge medlemskapene er uten bindingstid.

Instruktør Ingvild Landrø og senterleder Therese Koen Solli ved Fresh Fitness Trondheim sentrum ønsker å spre treningsglede til alle – uten at lommeboka må lide. 

 

Personlig trening for alle

Fresh Fitness har 24 treningssenter på landsbasis med over 60.000 medlemmer. En av dem er Eva Olaussen. Hun har trent fast på Fresh Fitness siden de startet opp i Trondheim.

- Da jeg først meldte meg inn var prisen vesentlig, og her fikk jeg alt jeg trengte for å komme i form. Nå har jeg personlig trener i tillegg, noe som også er såpass rimelig at de fleste kan benytte det, sier Olaussen.

Eva Olaussen mener Fresh Fitness har byens beste gruppetimer. 

 

Hun er også en ivrig tilhenger av gruppetimene, og er ofte å se på Bodyattack, Dance Areobic eller Yoga.

- Her er byens beste gruppetimer, helt klart. Også er det utrolig mange trivelige folk her, som man blir glad av å trene sammen med, forteller Olaussen.

Ingen hake

Filosofien bak Fresh Fitness er å spre treningsglede til alle, og det gjenspeiles i humøret under gruppetimene. Ingvild Landrø er i tillegg til instruktør på senteret i Trondheim sentrum, også gruppetreningsansvarlig på Fresh Fitness.

- Det viktigste for oss er at folk trives mens de kommer i form. Vi har derfor mange ulike timer slik at alle skal finne noe de liker, enten det er bevegelse til latinske rytmer eller korte og effektive timer med fokus på de store muskelgruppene. Vi har også egne timer for de som er litt eldre som vi kaller Godt Voksen, forteller Landrø.

Fresh Fitness har 24 treningssenter på landsbasis med 60.000 medlemmer.  

 

Sammen med blant annet senterleder Koen Solli, mener de det er enkelheten i konseptet som gjør at så mange sverger til Fresh Fitness.

- Mange lurer på hva som er haken, men sannheten er jo at det ikke er noen. Det er lange åpningstider og ingen bindingstid, som gjør at terskelen for å prøve er lavere. Da er det vår jobb å motivere folk til å fortsette å trene for helsa sin del. Mange tror at man må være i form for å trene på treningssenter, men her kan man komme som man er - uansett utgangspunkt og mål, sier Koen Solli.

Er du i tvil om treningssenter er noe for deg? Da kan du komme innom ditt nærmeste Fresh Fitness-senter for en gratis prøvetime!


Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen, men av Brand Studio, en del av avisens annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post. Synes du denne type artikler ser spennende ut for din bedrift, ta gjerne kontakt på samme e-post.