Daglig leder Rune Vikvald hos Melhus Bil ønsker gamle og nye kunder velkomne til Melhus Bil sine nye lokaler på Tunga. 1.juli ble all virksomhet flyttet fra Sandmoen til lokalene på Tunga. 

Daglig leder Rune Vikvald hos Melhus Bil ønsker gamle og nye kunder velkomne til Melhus Bil sine nye lokaler på Tunga. 1.juli ble all virksomhet flyttet fra Sandmoen til lokalene på Tunga. 

Hel-trøndersk bilforhandler:

Derfor flyttet Melhus Bil til Tunga

Ford-forhandler Melhus Bil har nærmest gjort det til en vane å vokse ut av sine lokaler. Nå har de samlet all virksomhet på Tunga, og smeller samtidig til med Midt-Norges første FordStore.
Melhus Bil

- Her på Tunga får vi nesten 5600 kvadratmeter til rådighet for nybilsalg, bruktbilsalg, service og verksted, sier en fornøyd styreleder, Rune Vikvald.

Flyttingen fra lokalene på Sandmoen skjer året etter at Melhus Bil og Nardo Bil gikk sammen om oppkjøp av Kverneland Bil-butikker i Trøndelag, noe som blant annet innebar at de to forhandlerne tok over hver sin del av Kverneland-lokalene på Tunga.

Kollegene i Nardo Bil skal samle alt i sine lokaler på Leangen, og etter noen måneder med Melhus Bil både på Tunga og i lokalene ved Sandmoen, sto sommeren 2018 altså i flyttingens tegn.

Fra 1.juli var Melhus Bil på plass i nye lokaler på Tunga. Her kan markedsansvarlig Linda Halvorsen og daglig leder Rune Vikvald skape gode opplevelser for kundene, i topp moderne og lyse lokaler.  

- Ja, her har det vært aktivitet i lang tid. Nå gleder vi oss til å komme i gang for alvor, fortsetter Vikvald.

29.juni stengte lokalene ved Sandmoen og Melhus Bil flyttet folk, biler og delelager til Tunga, i løpet av de neste par døgnene. Allerede fra åpningstid mandag 2.juli, ønsket Melhus Bil nye og eksisterende kunder velkomne til de moderne og enda bedre utstyrte lokalene på Tunga.

Sjekk ut Melhus Bil sine tilbud her!

FordStore til Trondheim

I den nye FordStore på Tunga blir det ekstra fokus på de best utstyrte modellene Melhus Bil og Ford kan by på, forteller Rune Vikvald - her bak rattet på en Ford Mustang. 

Blant nyhetene i forbindelse med flyttingen, er oppstarten av den første FordStore i Midt-Norge. FordStore er det høyeste nivå for standarder en forhandler kan nå i Ford. Hos en FordStore vil kunden finne Fords komplette modellutvalg utstilt, og få tilbud om alle tilhørende tjenester innen finansiering, forsikring, dekkhotell, service, karosseri m.m. for både privatkunder og næringsdrivende. Kunden vil i tillegg til bilene i utstillingen, møte digitale løsninger i bredt omfang, som tar kundens opplevelse fra hjemmesidene inn i showrommet.

- I FordStore har vi medarbeidere med spesiell kompetanse om flere av våre best utstyrte modeller. Her blir det også en såkalt Vignale lounge for kundene, noe som er perfekt for å utforske flaggskipmodellene fra Ford, forklarer Vikvald.

Blant disse er selvsagt Ford Mustang. 2018-utgaven av denne Ford-klassikeren er endret for å skape en sportsbil med mer muskuløst utseende og bedre aerodynamikk. Råere bil er vanskelig å finne!

Les mer om nye Ford Mustang her!

FordStore finnes i 20 europeiske land, men er et konsept som i likhet med butikken forøvrig, krever godkjenning fra et eget kvalitetsteam fra Ford. I tillegg til FordStore og ordinær nybil-avdeling,  kommer det også et opprustet Transit varebil-senter, med egne spesialister for yrkesbil-markedet.

Transit-senteret for y rkesbil-markedet får også en kraftig fornyelse. 

 

Melhus Bil på Tunga får naturligvis også en stor bruktbilavdeling, med dedikerte medarbeidere og kompetanse på topp nivå. Blant annet tilbyr Melhus Bil inntil fem års garanti og tilstandsrapporter på sine bruktbiler.

Selv om flyttingen til de nye lokalene på Tunga kommer som en konsekvens av Kverneland-kjøpet, så er det i realiteten en konstant vekst og behov for mer plass, som er drivkraften for Melhus Bil. Og det er ikke noe nytt. Helt siden oppstarten i Melhus kommune med et par ansatte på 1000 kvadratmeter i 1976, har Melhus Bil vokst jevnt og trutt. Da bedriften ville utvide på begynnelsen av 2000-tallet, fikk man avslag på ønsket om ei spennende tomt i Melhus kommune.

Ford lanserer stadig nye modeller - sjekk de ut her!

Sterk vekst

- I 2005 kjøpte vi derfor ei tomt med nok plass på Sandmoen, ei tomt som ble tilgjengeliggjort av Trondheim kommune. I 2008 flyttet Melhus Bil derfor til flunkende nye 3500 kvadratmeter i Trondheim, forteller Vikvald, som med unntak av få år i andre bedrifter, selv har jobbet i Melhus Bil i mange år.

Men vekstplanene stoppet ikke med flyttingen til Sandmoen: I 2014 kjøpte Melhus Bil opp Ford-forhandleren i Orkdal, før man i 2015 begynte å se på Kverneland-caset sammen med Nardo Bil. Melhus Bil er også representert i Stjørdal og i Steinkjer.

- Det har jo vært en fantastisk reise. Siden oppstarten har Melhus Bil bare vokst og omsetningen samlet sett er nå godt over 800 millioner kroner i året og vi har over 120 ansatte, forteller Vikvald.

Fordeler med flytting

En av de største fordelene med å samle all virksomhet i Melhus Bil under ett og samme tak, er at man samtidig får samlet all kompetanse og medarbeidere på samme sted. - Det vil gi kundene et enda bedre tilbud, sier daglig leder Rune Vikvald (t-h.). 

 

Vikvald sier at det er utrolig mange oppsider ved flyttingen til Tunga:

- Lokalene er lyse og flotte, og moderne utstyrt, både for salg, service og verksted. Både bilnyhetene og pleie av eksisterende kunder får langt bedre vilkår.

- Her vil vi også ligge midt i et bil-miljø, sammen med mange andre forhandlere i samme område. Det er lett adkomst fra E6, vi har samlet all kompetanse under ett tak og vi har godt med plass for kundebesøk, sier Vikvald, som avslutter slik:

- Da er det vel bare en ting til å si: Velkommen hit!

Les også disse artiklene fra Melhus Bil:

Derfor er EcoSport perfekt for Trondheim


Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen, men av Brand Studio, en del av avisens annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post. Synes du denne type artikler ser spennende ut for din bedrift, ta gjerne kontakt på samme e-post.