Selger Torstein Sjøholtstrand spør om Jostein Nyutstumoen er fornøyd med sin Ford Edge. Og det er han! 

Selger Torstein Sjøholtstrand spør om Jostein Nyutstumoen er fornøyd med sin Ford Edge. Og det er han! 

Setter pris på lojale kunder:

- Hos Melhus Bil blir du virkelig tatt vare på som kunde!

Da Melhus Bil flyttet fra Sandmoen til Tunga i sommer, ble super-kunde Jostein Nyutstumoen (65) selvsagt med på ferden.

- Med unntak av noen år med andre merker, så har jeg kjørt Ford i til sammen 26 år. Min første Ford var en Corsair, deretter hadde jeg Sierra i mange år. En fantastisk bil for sin tid. For meg er det Ford og Melhus Bil som gjelder når jeg skal ha bil, forteller Jostein.

 

Vi møter ham i Melhus Bil sine lokaler på Tunga, der Ford-forhandleren har tatt over til sammen 5600 kvadratmeter, etter at Melhus Bil kjøpte Ford-virksomheten fra Kverneland Bil Trondheim i 2017. Melhus Bil fortsetter nå med samlet virksomhet her på Tunga.

- Her får vi nesten 5600 kvadratmeter til rådighet for nybilsalg, bruktbilsalg, service og verksted, sier en fornøyd daglig leder, Rune Vikvald.

Daglig leder Rune Vikvald hos Melhus Bil ønsker gamle og nye kunder velkomne til Melhus Bil sine nye lokaler på Tunga. 1.juli ble all virksomhet flyttet fra Sandmoen til lokalene på Tunga. 

 

Les også: Melhus Bil samler alt på Tunga

- Jeg bor i Buvika, men det er null problem for meg at Melhus Bil flytter hit. Det er lett å komme seg til Tunga langs E6 og jeg har et meget godt forhold til selgerne her, forteller Jostein.

Han har også fått med seg at Melhus Bil får større lokaler enn noen gang, og blant annet åpner Midt-Norges første FordStore – et konsept som skal gi kjøperne en helt unik opplevelse når de vurderer en Ford.

En ekte Ford-mann

Jostein har altså 26 år bak rattet i ulike Ford-modeller, hvorav mange år som Melhus Bil-kunde. Ja, han kjøpte faktisk en brukt Mondeo fra Melhus Bil i 2006, da bedriften fortsatt holdt til i Melhus. Deretter ble det ytterligere en Mondeo da Melhus Bil åpnet på Sandmoen i 2007 og siden har han hatt to Ford Kuga og en Ford S-Max før han i 2017 kjøpte sin nåværende bil; en Ford Edge.


- En fantastisk bil. Det er utrolig stille inne i bilen når man kjører, den drar campingvogn som ingenting og kommer seg enkelt frem på dårlige veier til hytta, skryter Jostein.

- Med tanke på at du har byttet bil jevnlig, så er det kanskje en ny bil på gang, ikke minst nå når Melhus Bil har flyttet igjen?

- Nei, nå må jeg roe litt ned med bilkjøpene! Og dessuten har fruen sagt at vi skal ha Edgen for alltid. Hun synes den er toppers. Men denne er jo fin da, sier han drømmende, og ser på en hvit Ford Mustang, som står i Melhus Bil-lokalene.

 

- Noe slik hadde vært fantastisk. Ford er utrolig gode å kjøre, og denne er sikkert ekstra rå, smiler han.

For Jostein har det vært ekstra trygt å bli kjent med selgerne hos Melhus Bil. I hovedsak er det Kristian Rønning, en av selgerne som nå flytter fra Sandmoen til Tunga, han har hatt mest med å gjøre. Akkurat denne dagen er Kristian opptatt med flyttingen, men Jostein benytter uansett sjansen til å skryte av ham og Melhus Bil.

Skryter av servicen

- Jeg har alltid fått god hjelp hos Melhus Bil. Å få så god personlig oppfølging og service, gjør det ekstra behagelig å bruke Melhus Bil. Så god service er helt unikt, og det er jeg sikker på at de fortsetter med i nye lokaler også, sier Jostein.

Selv om kona har gitt ham beskjed om at Ford Edge skal være familiens bil i mange år fremover, så avviser ikke 65-åringen at han kommer til å bytte bil igjen. I tillegg til lange blikk etter Mustangen, bruker han forholdsvis mye tid rundt en svart Ford Ranger pickup.

Selger Torstein Sjøholtstrand hos Melhus Bil (t.h.) hjelper gjerne Jostein Nyutstumoen med en ny bil! Her ved en flott Ford Ranger, 

 

- Sikkert greit å ha til hytta, ja, sier han og humrer.

- Så om du skal ha annen bil, da er det Melhus Bil som gjelder, Jostein?

- Selvsagt!

Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen, men av Brand Studio, en del av avisens annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post. Synes du denne type artikler ser spennende ut for din bedrift, ta gjerne kontakt på samme e-post.