Er du klar for neste steg i karrieren?

Økonomi & Regnskapspartner er på jakt etter en ny fagansvarlig innen regnskap. Liker du å bruke teknologi for å gjøre kundenes hverdag enklere, kan du være den de søker.

Eigil Johansen, daglig leder ved Økonomi & Regnskapspartner, og Tone Severin, rådgiver ved Veksthuset Rekruttering, leter etter en faglig «superhelt» Foto: Talk To Mediebyrå
Annonsørinnhold produsert av Adresseavisen Brand Studio

Økonomi & Regnskapspartner ble etablert i 1976. Selskapet holder til i flotte, moderne lokaler på Flatåsen og har i dag ti ansatte. De er et byrå med fremoverlente visjoner, og er opptatt av morgendagens løsninger. Kundene får dermed erfare at de har en samarbeidspartner som hele tiden søker etter bedre og enklere løsninger i hverdagen.

- Vi jobber med kunder innenfor mange bransjer i hele landet, men hovedsakelig i Trøndelag. Noen av grunnene til at ansatte trives hos oss i dag er det gode arbeidsmiljøet, muligheten til å påvirke sin egen arbeidshverdag og se nye muligheter i måten arbeidet gjøres på. Vi bidrar alle til å finne smartere måter å jobbe på, sier Eigil Johansen, daglig leder ved Økonomi & Regnskapspartner.

Nå leter de etter ansatt nummer elleve. Er du nysgjerrig på stillingen? Her kan du lese mer!

- Gode relasjoner er superviktig

- Kort fortalt søker vi etter en faglig ressursperson med relasjonell kompetanse. Vi ønsker oss en person som virkelig brenner for det vi driver med og skjønner at gode relasjoner er superviktig, sier Johansen med et smil.

For hos Økonomi & Regnskapspartner er det kundefokuset som er viktigst. Som fagleder innen regnskap skal du først og fremst være en rådgiver for kundene, men også se mulighetene for å gjøre kundenes hverdag enklere. I tillegg er det selvsagt naturlig å være en intern ressurs.

- Mange av de trivielle oppgavene er nå forenklet og automatisert. Med teknologien som støtte blir veien mye kortere for å kunne levere oppdaterte regnskapstall og tilgjengelig informasjon til kundene. Dette opplever kundene våre som verdifullt. Da kan kundene bruke mer tid på sin kjernevirksomhet. Selv om vi ikke er blant de største, har vi samme tilgang til verktøy som de store regnskapsbyråene. Nå leter vi etter en person som synes dette er spennende og som ser framtidige muligheter med denne måten å jobbe på, sier Johansen.

Eigil Johansen, daglig leder ved Økonomi & Regnskapspartner, er på utkikk etter en ny ansatt. Foto: Talk To Mediebyrå

Blant de ti ansatte de allerede har, så er det en ting som setter sitt særpreg på byrået – og det er spredningen i kompetansen hos gjengen på Flatåsen.

- Vi har ansatte med spisskompetanse innenfor sine fagfelt, og hos oss har vi spesialister både innenfor forskjellige bransjer, lønn og IT. Det gjør at vi har mye kunnskap innenfor kontorets fire vegger, sier Johansen.

- Forsvinner ikke i mengden

Økonomi & Regnskapspartner mener at det er en fordel å ikke være stor regnskapsbransjen.

- Fordelen med det er at vi kan hive oss rundt hvis det skjer endringer og gjøre ting smartere for våre kunder. Vi har gode samarbeidspartnere og en direkte link inn mot de relevante fagmiljøene rundt oss om det dukker opp spørsmål vi ikke har mulighet til å svare på selv. Vi har også tett samarbeid med andre i bransjen og våre IT-leverandører for å finne «best practice». Forbedringsprosessen er kontinuerlig, forklarer Johansen.

Nysgjerrig? Her kan du lese mer om stillingen!

Selv om teknologien er viktig, så er det menneskene og relasjoner som er viktigst, ifølge Johansen.

- Man forsvinner ikke i mengden hos oss. Vi har et nært forhold til våre kunder og kjenner dem godt, slik at vi kan gi dem god rådgivning. Vi bryr oss om kundene, ikke bare bedriften men også hverdagen deres. Vi har et tett forhold til alle vi jobber sammen med, sier Johansen.

Foto: Talk To Mediebyrå

Den som får stillingen som fagansvarlig får spennende arbeidsoppgaver og store utviklingsmuligheter, og Johansen ønsker en person som liker å jobbe med mennesker.

- Drømmekandidaten må ha kompetanse og erfaring. Gjerne vært seniormedarbeider tidligere og har jobbet med tyngre oppgaver. Vi ønsker oss kandidater som trives med å omgås folk fordi rådgivning er en stor del av arbeidsoppgavene, både internt og eksternt ut mot kunder og andre samarbeidspartnere, legger han til.

På jakten etter drømmekandidaten har Johansen fått hjelp av Tone Severin fra Veksthuset Rekruttering i Trondheim. Hun kjenner Økonomi & Regnskapspartner godt, og vet hvilken type som kompletterer miksen på Flatåsen.

Tone Severin, rådgiver ved Veksthuset Rekruttering og Bemanningstjenester, jakter etter drømmekandidaten for Økonomi & Regnskapspartner. Foto: Talk To Mediebyrå

Tydelig kommunikasjon

- Min spisskompetanse er rekruttering innen regnskap og de tilstøtende bransjer, og jeg har godt innblikk i utviklingen. Jeg har rekruttert omtrent halvparten av dem som jobber hos Eigil, og er nå så heldig å få være med på den neste rekruttering også, sier hun. Det er hyggelig å få tillit igjen, og få være en fast rekrutteringspartner.

Hun er klar på hvilke egenskaper hun ser etter når de nå skal rekruttere.

- Personen skal drive med rådgiving og teamarbeid, så det blir mye interaksjon med andre mennesker, derfor må kandidaten ha gode sosiale egenskaper. Vedkommende må også ha selvtilliten som kreves for å være en leder. Være tydelig i kommunikasjonen og komme med input på hvordan oppgavene kan gjøres bedre, sier Severin.

Høres dette ut som en jobb for deg? Her kan du lese mer om stillingen!