Syv gode måter å kickstarte året på

Har du som nyttårsforsett å komme deg oftere opp av sofaen? Trondheim og omegn har mange spennende kurs å by på neste år.

Nytt år, nye muligheter! Mange trondhjemmere setter seg ofte nye mål for nyåret.

Er du en av dem som ønsker å starte 2019 med friske impulser, har Trondheim mange spennende kurs å by på.

Hvis du for eksempel er av den kreative sorten og har lyst til å utvikle dine kunstneriske ferdigheter, kan et kurs ved Heimdal Kunstskole være midt i blinken.

 

Her kan du blant annet lære mer om akvarellmaling, tegning, kunstmaling og grafikk. Kursstart er i februar, og her kan du lese mer om hva de kan tilby.

Kanskje du heller vil få et skikkelig kick-start på året? Eller bli mer spretten, svinge deg på parketten eller lære deg å ri?

Scroll deg nedover for flere gode nyttårsforsett-tips!

Spark i gang året

 

Taekwon-Do er en morsom og spennende aktivitet med stor variasjon, hvor du utvikler god styrke, kondisjon, motorikk og balanse.

I tillegg til at du lærer deg selvforsvar, blir du også i bedre fysisk form.

Du har ingen grunn til å føle deg nervøs for å trene kampsport her. Miljøet ved Trondheim Taekwon-Do-klubb er inkluderende og basert på vennlighet og samhold. Klubben har kvalifiserte instruktører med godt humør. Du vil oppleve orden og struktur, som igjen gir deg bedre konsentrasjon og fokus. Faste rammer bidrar til trygghet på trening.

Her kan du lese mer om Trondheim Taekow-Do-klubb og kursene de tilbyr

Hopp og sprett

 

Har du som mål å bli mer spretten i 2019? Da kan turn være noe for deg. Trondhjems Turnforening ble stiftet i 1858 - og er med det landets fjerde eldste idrettsforening. De holder til i Prinsensgate, og det har de gjort siden 1863. I tillegg til hallene i Midtbyen, har de også en turnhall i Toppidrettssenteret i Granåsen.

Foreningen tilbyr foreldre- og barnpartier, gymlek, familietimer, turnpartier 1. klasse +, trampolineturn, ungdomsturn SALTO, parkour og turntriks, voksenturn, mosjonspartier og egentreningstimer.

Trondhjems Turnforening tilbyr virkelig turn for alle. De har over 2800 medlemmer fra 1 til 90 år.

Vil du være med på moroa? Da kan du lese mer om Trondhjems turnforening her

Bli kjent med nye mennesker

Vil du bli kjent med med nye mennesker, og svinge deg på dansegulvet?

 

Hva med å melde deg på et salsakurs? Her trenger man ingen partner når man melder seg på!

Trondheims egen døråpner til en verden av latinamerikanske danseformer som salsa, bachata, cha-cha, rueda og mer. SalsaNor er tuftet på frivillig engasjement, et godt og inkluderende sosialdansmiljø og flinke instruktører som holder kurs med fokus på kvalitet og danseglede for alle deltagere. Kursene går normalt fra mandag til torsdag, og her kan du lese mer.

Kom og Dans har også et opplegg noe som passer for deg! De starter opp med nye kurs i Heimdalshallen og Folkets hus på Ranheim, 7 januar.

Der blir det nybegynnerkurs og videregåendekurs i bugg. Begge kursene går over seks kvelder. Les mer her!

Livet på hesteryggen

Har du en drøm om å lære deg å ri i løpet av året, har du to gode muligheter for å nå målet ditt.

 

Stall Zaana på gården By i Skaun setter hestens velferd i fokus. og lar elevene lære seg å behandle hestene på en best mulig måte. Her driver de med alle grener innen ryttersport, i tillegg til turridning. Guri er utdannet instruktør innen sentrert ridning og bruker prinsippene på all undervisning. Har du lyst å finne ut mer om Stall Zaana, kan du lese mer på deres Facebook-side her!

 

Stall Øysand tilbyr ridekurs for alle aldre og på forskjellig nivå, fra nybegynner til egne kurs i sprang og dressur. Stallen har voksne og erfarne instruktører og fokuserer på sikkerhet i all omgang med hest.

For de aller minste har Stall Øysand ponniklubb, og anlegget har to ridehaller, flere ridebaner og ei kro som tilskuere kan benytte. Her kan du lese mer om hva Stall Øysand har å tilby!

Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen, men av Brand Studio, en del av avisens annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post. Synes du denne type artikler ser spennende ut for din bedrift, ta gjerne kontakt på samme e-post.