Disse skal bygge et av landets største nettselskap – blir du med?

TrønderEnergi Nett og NTE Nett har sammen etablert Norges nest største nettselskap. Med størrelsen kommer det et stort ansvar og mange muligheter. Nå er de på jakt etter flere ansatte i øyregionen i Trøndelag.

Tommy Steen, energimontør og Morten Volden, avdelingsleder nettdrift søker etter nye kolleger.
Annonsørinnhold produsert av Adresseavisen Brand Studio

Nylig gikk TrønderEnergi Nett og NTE Nett sammen for å etablere Norges nest største nettselskap.

- Dette blir spennende, forteller avdelingsleder Olav Morten Volden i det nye selskapet.

- Her skal vi ta det beste av to kompetente nettselskap hvor det overordnede målet er å være blant landets beste når det gjelder sikker strømforsyning, legger han til.

Lyst å jobbe ute i felten med viktige installasjoner? Da er dette kanskje noe for deg. Foto: TrønderEnergi

Framtidens løsninger

Det nye nettselskapet tar sikte på å levere sikker strømforsyning til et av landets laveste priser.

- Vi skal bli best på nett, sier Volden.

Selskapets visjon er at nettkonsernet sammen med sine kunder, eiere og leverandører skal bygge fremtidens integrerte, effektive og bærekraftige energisystem.

For å få det til trenger de flere folk på laget. Akkurat nå ser de etter kloke hoder i form av energimontører og en planlegger i øyregionen.

- Vi søker både etter energimontører og planleggere med kontorsted på Frøya. Og vi håper at riktig mange ser utfordringen av å være med på å bygge en enda mer sikker strømleveranse til øyriket, sier Volden.

Gjennom verdiene om at tanker og adferd skal være pålitelige, åpne for nye ideer og modige i valg, ønsker de seg målrettede, initiativrike og resultatorienterte medarbeidere.

Les mer om stillingene her!

Godt arbeidsmiljø

Trivsel er viktig for en god arbeidsplass. I Norges nest største nettselskap legger de vekt på nettopp det. Volden forteller at arbeidsmiljøet er svært godt og at det er et sted hvor kollegene virkelig bryr seg om hverandre.

Vil du være med å bygge framtidens energiselskap? Fra venstre: Tommy Steen, energimontør og Morten Volden, avdelingsleder

- Det er en lett tone kolleger imellom. Samtidig har vi et sterkt fokus på verdiskapning, og HMS er alltid langt fremme i alles bevissthet. Det virker inspirerende på den enkelte. Her lykkes vi stadig bedre noe som også vises i medarbeiderundersøkelser, sier Volden.

I tillegg til et godt miljø og fokus på sikkerhet, vil nettselskapet gi sine ansatte mange muligheter til å strekke seg videre.

- Å jobbe i det som blir landets nest største selskap vil gi flere muligheter for den enkelte ansatte. Vi ønsker at våre medarbeidere skal vokse – enten innenfor faget eller innen lederskap. Slik sett er det mange karriereveier i selskapet, sier Volden.

Noe for deg? Her kan du lese mer og søke på stillingene!

Stort ansvar – mange muligheter

Han forteller videre at størrelsen på det nye selskapet også forplikter. Også for de nyansatte.

- Vi må ikke glemme at det er innsatsen vi daglig legger ned, enten det er som montør, planlegger eller driftsingeniør, som er det kundene ville merket fraværet av, sier Volden.

Arbeidshverdagen som energimontør er varierende og spennende. Her ser du Tommy Meland, energimontør, som jobber på Hitra/Frøya.

- I kraft av vår størrelse vil vi bli et selskap som bransjen og myndighetene lytter til. I det ligger et stort ansvar men også mange muligheter. Vi er gitt ansvaret for samfunnskritisk infrastruktur. Det ansvaret forvalter vi svært godt og det skal vi fortsette med i fremtiden, legger Volden til avslutningsvis.