Butikksjef Aina Stock gleder seg til Sprell åpner dørene på Sirkus Shopping 10. august. 

Butikksjef Aina Stock gleder seg til Sprell åpner dørene på Sirkus Shopping 10. august. 

Butikken som vil det beste for barna og kloden kommer til Sirkus Shopping

I august åpner endelig leketøysspesialisten Sprell dørene på Sirkus Shopping. Her skal du finne kvalitetsleker, babyutstyr og interiør som skaper glede for både barn og voksne.
Sirkus Shopping

10. august skal butikksjef Aina Stock åpne dørene til Sprell på Sirkus Shopping. Sommeren brukes til å planlegge åpningen nøye sammen med kjedeleder Merethe Dokken og daglig leder Alexander Arnesen ved Sprell.

- Jeg gleder meg kjempemasse til åpningsdagen. Vi kommer til å skille oss ut fra andre leketøysbutikker, ved at lekene våre er produsert med omtanke til miljøet, og skal engasjere barna på en helt annen måte, forteller kjedeleder Merethe.

Sprell tar ikke inn det som er mest trendbasert, men har en pedagogisk og morsom baktanke. Dette er rett og slett leker du vil barna skal leke med

- Sprell tilbyr noe spesielt som jeg personlig har savnet i Trondheim. Og jeg tror mange kommer til å få mye glede ut av butikken, sier Aina.

Alexander forteller at de har lenge vært på tanken om åpne en butikk i Trondheim.

- Vi har søkt etter lokaler en god stund i byen. Da vi ble kjent med Sirkus Shopping og så kvalitetene på lokalene var valget enkelt. Det er det flotteste senteret i byen, mener Alexander.

Daglig leder Alexander Arnesen, butikksjef Aina Stock og kjedeleder Merethe Dokken bruker sommeren til å planlegge åpningen av butikken. 

På Sirkus Shopping finner du rundt 100 forskjellige butikker, lekepark, en stor og variert food court og kaffebar.

Skiller seg ut

Så, hva er egentlig Sprell?

- Sprell er en klassisk gründerhistorie som startet for 24 år siden, sier Alexander.

Det var Alexanders kone, Hege, som startet Sprell på midten av 90-tallet. Hun var nybakt mor og var på jakt etter leker som hun kunne gi til barnet sitt.

- Men hun fant ikke noe som tok barn på alvor. Det var ikke noe lekeverdi eller pedagogisk innhold. Så da bestemte hun seg for å starte Sprell, sier Alexander.

Siden den gang har det gått én vei. Og Sprell-filosofien har ikke endret seg siden de startet selskapet på 90-tallet.

De beste lekene engasjerer både barn og voksne. Hos Sprell finner du leker som skaper minner for livet. 

Pedagogisk og vakkert

Sprell ser på leker som et verktøy for barnas utvikling og læring.

- Alle som har drevet med håndverk vet at man ikke kommer langt uten gode verktøy, sier Alexander.

Lekene og interiøret du finner i butikken skal være bra både for barna og kloden vår. Bærekraft er viktig for Sprell, og det skal det også være i Trondheim.

- Vi ønsker å bruke naturlige materialer, som tre og ikke plast - så langt det lar seg gjøre. Spesielt for de aller yngste barna er det viktig å unngå kjemikalier i lekene og heller la dem leke med økologiske og sunne materialer, sier Merethe.

Lekene og interiøret du finner hos Sprell skal være bra for barna og kloden vår.  

 

Aina forteller at hun allerede har hørt fra flere trondhjemmere som ser frem til at Sprell kommer til byen.

Flere nysgjerrige har allerede tatt kontakt for å forhøre seg om populære Sprell-varer.

- Noe jeg vet som kommer til å ta av er barnevogner fra Bugaboo Fox, som barnevognens svar på Rolls Royce. I tillegg får vi inn veldig mye fint interiør fra Oliver Furniture, som jeg vet det er stor etterspørsel etter her i Trondheim, sier Aina.

Barnevogner fra Bugaboo Fox kommer til å slå an blant trondhjemmerne, tror butikksjef Aina Stock. 

Her kan du lese mer om hva Sprell har å by på

300 kvadratmeter stor attraksjon

Butikken i Trondheim blir på hele 300 kvadratmeter og her kommer du til å finne leker og barneromsinteriør som skal glede både store og små.

Målet er at sluttresultatet skal bli en attraksjon i seg selv.

- Det er alltid et eventyr å komme inn i en Sprell-butikk. Fokuset vårt er at barn skal få en ekstra opplevelse når de kommer hit. Dette blir kjempebra, sier Aina.

Selve butikken skal være en attraksjon i seg selv. Slik ser en Sprell-butikk ut i Oslo-området. 

 

Akkurat nå er de i gang med å planlegge hvordan butikken kommer til å se ut. På blokka har de blant annet et stort lekehus som skal spre glede og inspirasjon. I tillegg har de begynt å tenke på hvordan de skal markere åpningsdagen.

- Vi skal selvsagt ha mange gode tilbud, men vi skal selvsagt gjøre litt ekstra ut av dagen, sier Aina.

- Det blir en dag fylt med opplevelser og aktiviteter for barna. Det kommer til å bli kjempegod stemning, legger hun til.

Vil du vite mer om hva som skjer på kjøpesenteret fremover? Da bør du følge Sirkus Shopping på Facebook!

Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen, men av Brand Studio, en del av avisens annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post. Synes du denne type artikler ser spennende ut for din bedrift, ta gjerne kontakt på samme e-post.