Dans er en morsom måte å komme i form på. 

Dans er en morsom måte å komme i form på. 

Her er 7 gode tips som gjør høsten lysere

Høsten sniker seg innpå, men selv om vi går mot mørkere tider finnes det flere kurs i Trondheim som kan gjøre hverdagen lysere.

Dans er en aktivitet for alle og gir helse og glede gjennom hele livsløpet. I dansen er det ingen «reservebenk», men en aktivitet hvor alle kan være med hele tiden.

Dansing har en rekke positive effekter på helsa, skriver Better Health. Bedre koordinasjon, utholdenhet og balanse er noen av dem. I tilllegg til at du kommer i form på en morsom måte, så er også en dansing en flott måte å treffe andre personer på.

 

Danseriet arrangerer dansekurs for barn, ungdom, og voksne flere steder i Trondheim. Treningene går ukentlig og følger skolekalenderen. Danseriet tilbyr også privatundervisning i blant annet brudevals. 

Høres dette spennende ut?  Da bør du besøke Danseriets hjemmeside! Oppstarten skjer 3. september.

Heimdal Kunstskole

 

Har du lyst å utvikle dine kunstneriske ferdigheter kan et kurs på Heimdal Kunstskole være midt i blinken.

De tilbyr kurs i blant annet tegning, kunstmaling og grafikk. Kursstart er i august, og her kan du lese mer om hva de kan tilby.

Yoga Trondheim

 

Yoga er fortsatt populært og på Yoga Trondheim underviser de i Iyengaryoga. Der lærer de bort yoga på en trygg og sikker måte med lojalitet til kroppens anatomi.

De gir eksakte instruksjoner og arbeider med linjering av kroppens unike deler, og fokuserer på stabilitet, styrke, fleksibilitet og tilstedeværelse i yogastillingenes vektleggelse. Individuelle tilpasninger benyttes når det er nødvending, med tanke på for eksempel skader.

Les mer her!

Norsk Bridgeforbund Midt-Trøndelag

 

Vil du ha litt hjernetrim kan kanskje bridgekurs være det du trenger. I høst inviterer Norsk Bridgeforbund Midt-Trøndelag til bridgekurs. Om du er glad i å spille Amerikaner eller lignende, da kan bridge noe for deg.

Bridge trener hjernen og det er viktig å trene hele kroppen. Har du lyst å finne ut om dette kan være noe for deg, kan du lese mer her!

Stall Zaana

 

Stall Zaana er en rideskole på gården By i Skaun. Her finner du elleve hester, som blir ansett som kolleger og familiemedlemmer av instruktørene. Derfor legges det mye vekt på at elevene skal lære seg å behandle dyrene på best mulig måte.

For at hestene skal få et allsidig liv, samt god mulighet for å vise sine beste egenskaper, driver Stall Zaana stort sett med alle grener innen NRYF, samt noe western.

De mener også at turridning er en viktig del av å bli en stødig rytter, og en like viktig del av hestens treningsopplegg. Instruktøren Guri, som tidligere satset på distanseridning, tar gjerne med erfarne ryttere på friske galopper i vakre omgivelser i Skaun.

Har du lyst å finne ut mer om Stall Zaana, kan du lese mer på deres Facebook-side her!

Stall Øysand

 

Stall Øysand tilbyr ridekurs for alle aldre og på forskjellig nivå, fra nybegynner til egne kurs i sprang og dressur.

For de aller minste tilbyr de ponniklubb. Stallen har voksne og erfarne instruktører og fokuserer på sikkerhet i all omgang med hest. Stallen har to ridehaller, flere ridebaner og ei kro tilskuere kan benytte.

Nye kurs for deg som vil lære deg å ri starter i uke 34, og her kan du lese mer om det!

Salsanor

 

Hva med å melde deg på et salsakurs?

SalsaNor er Trondheims egen døråpner til en verden av latinamerikanske danseformer som salsa, chacha, rueda, bachata, son og mer. SalsaNor er tuftet på frivillig engasjement og et godt og inkluderende dansemiljø.

Dyktige instruktører holder kurs med høy kvalitet og fokus på danseglede for alle deltagere. Kursene går normalt fra mandag til torsdag.

Høres dette ut som noe for deg, kan du lese mer her!

Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen, men av Brand Studio, en del av avisens annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post. Synes du denne type artikler ser spennende ut for din bedrift, ta gjerne kontakt på samme e-post.