Hvis du selger bilen din til en av merkeforhandlerne i Trondheim kan du spare tid og føle deg trygg i etterkant. 

Hvis du selger bilen din til en av merkeforhandlerne i Trondheim kan du spare tid og føle deg trygg i etterkant. 

Skal du selge bil? Slik gjør du det kjapt, trygt og enkelt

Å selge bil kan være utfordrende og tidkrevende. En enkel løsning kan være å ta kontakt med en av merkeforhandlerne i Trondheim. Da får du pengene kjapt inn på konto og en solid trygghet i etterkant.
Merkeforhandlerne i Trondheim

De aller fleste av oss kommer nok til å havne i en situasjon der man må selge en bil. Det finnes flust av muligheter for hvordan man går frem, ikke minst etter at internett kom til verden.

Og det kan være utfordrende, spesielt hvis bilinteressen ikke er på topp. Derfor kan det være en betryggelse å la fagfolk ta seg av kjøretøyet; slik som merkeforhandlerne i Trondheim.

- Vi er kanskje mest kjent for å selge biler. Det er nok ikke alle som tenker over at vi også kjøper dem. Fordelene ved å selge til oss er at prosessen er veldig enkel, og du får pengene raskt på konto. Det er en trygg handel, sier Øystein Falck-Ytter ved Møller Bil.

LES OGSÅ: 8 gode grunner til å kjøpe bruktbil i Trondheim

Raskt oppgjør

Å selge en bil på egenhånd kan være tidkrevende. Det er et mylder av biler til salgs der ute, og konkurrentene er mange. I tillegg må man regne med en del prøvekjøringer og henvendelser som ikke alltid resulterer med et salg.

Ved å selge bilen til en av merkeforhandlerne i Trondheim kan du regne med en ting; det går fort.

- Når vi blir enig om prisen går det kjapt. Du kan levere den inn til oss og få pengene utbetalt allerede dagen etterpå, sier salgsleder Trond Sjøholt ved Melhus Bil.

Folk tror kanskje at man må ha en nyere bil for at merkeforhandlerne i det hele tatt skal vurdere å kjøpe den. Det stemmer ikke.

- Det kommer daglig folk til oss som etterspør biler som er opptil ti år gamle, så vi tar inn eldre biler også, sier Sjøholt.

Når man kommer inn med en bil du vil selge til merkeforhandlerne i Trondheim, kommer man langt med kilometerstand og registreringsnummer. Deretter tar de en prat med deg om bilen og tar den inn til takst, der de ser over det tekniske. Deretter gir de deg en kjøpspris.

LES OGSÅ: - Dieselmotoren har fått et ufortjent dårlig rykte

Å selge en bil til merkeforhandlerne i Trondheim skal være kjapt, trygt og enkelt. Fra venstre: salgssjef Fredrik Wilberg ved Nardo Bil, salgssjef Øystein Falck-Ytter ved Møller Bil, salgssjef Trond Sjøholt ved Melhus Bil og bruktbilsjef Kjell Valen ved Toyota Bilia. 


Trygt og enkelt

Men det er ikke bare tidsbesparelsen som gjør at det kan være lurt å selge bilen hos merkeforhandlerne i Trondheim. Ved salg av bruktbiler er det flere ting man må ha i bakhodet. Blant annet forbrukerkjøpslover og reklamasjon.

- Mange gruer seg til å selge bilen, på grunn av ansvaret det kan medføre i etterkant.  Ved å selge bilen til oss, slipper du å tenke på reklamasjonsretten. Da får du en profesjonell partner. Hvis det ligger en pant på bilen, så tar vi også av oss det, sier Fredrik Wilberg, salgssjef ved Nardo Bil.

De forteller at det er folk i forskjellige aldersgrupper som tar kontakt med dem for å selge bilen. I det siste er det også blitt mer vanlig å benytte merkeforhandler ved oppgjør av dødsbo.

- Det er en spesiell prosess og de etterlatte har naturligvis mye å tenke gjennom. De kommer til oss for å få bilen solgt kjapt, og for at det ikke skal bli noen skjevheter i oppgjøret. Det virker som om de er veldig fornøyd med det vi kan levere til dem, sier Kjell Valen, bruktbilsjef ved Toyota Bilia.

LES OGSÅ: Dette dokumentet bør du se på før du kjøper bruktbil

Hvis du vurdere å selge bilen din, kan det også lønne seg å ta kontakt med merkeforhandlerne før du legger den ut på internett.

- Hvis den ender opp med å ligge lenge ute på nettet uten å bli solgt, kan det bli vanskeligere for deg etterpå. Mange kjenner igjen bilene fra annonsene på internett og kan være skeptiske av den grunn, sier Valen.

Og hvis du skal ta steget med å selge bilen, uansett modell eller alder, er det bare å ta kontakt, sier merkeforhandlerne.

Her finner du Trondheims merkeforhandlere på nett:

Bertel O. Steen

Bilcentrum

Bilhuset Midtbyn

Maskinagentur

Melhus bil Trondheim

Motor-Trade

Møller Bil Trondheim

Nardo Bil

Okkenhaug Bil

RSA Trondheim

Strandveien Auto

Strindheim Bil

Sulland Trondheim

Toyota Bilia

Witro Bil

Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen, men av Brand Studio, en del av avisens annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post. Synes du denne type artikler ser spennende ut for din bedrift, ta gjerne kontakt på samme e-post.