Morgenlevering sikrer fersk frokost til Thomas og familien i Buvika

I en hektisk hverdag sørger tjenesten Morgenlevering for at familien Bruaset har nybakt brød på trappa om morgenen.

Annonsørinnhold produsert av Adresseavisen Brand Studio

- Det er utrolig praktisk og sparer oss for mye tid. Også er det langt billigere enn vi trodde, sier Thomas Bruaset, og dekker opp dagens frokostbord til sønnene Benjamin (12) og Kaspian (8).

Benjamin Bruaset (12) synes frokosten blir hakket bedre med nybakte bakervarer.

- Jeg synes det er kult at det ligger på trappa om morgenen, også får vi skikkelig god mat med på skolen. I alle fall på onsdager, som i dag, for da er det ostebaguette, sier 12-åringen med et lurt smil.

Det lukter nytraktet kaffe og morgenstund i det hvite huset i Buvika. Selv om ingenting minner om at pappa Thomas har stått opp ekstra tidlig for å bake brød, er det nybakte bakervarer dandert på frokostbordet. For hver mandag, onsdag og lørdag får familien pakke på dørmatta fra Morgenlevering.

- På mandag får vi nybakt brød, på onsdag er det ostebaguette og lørdag morgen får vi frokostpakke med forskjellige rundstykker. Da er det helg, og vi koser oss sammen rundt frokostbordet, sier Bruaset.

Thomas pakker opp dagens nybakte bakevarer fra Morgenlevering.

Kvalitet til lav pris

Han og kona Tonje prøvde ut Morgenlevering da de startet leveransen i Trondheim for tre år siden, og har siden fått fast levering tre ganger i uken.

- Jeg ble først og fremst overrasket over at det ikke var dyrere enn å kjøpe brød i butikken. Vi prøvde det ut, og siden kvaliteten er så god og det passer inn i en hektisk hverdag, bestemte vi oss raskt for å få fast levering, sier Bruaset.

Men du må ikke ha fast levering for å handle hos Morgenlevering. Du kan legge inn en enkelt bestilling til den dagen du vil også.

Kvalitet til liten pris som gjør hverdagen enklere, er grunnen til at Thomas Bruaset sverger til Morgenlevering.

På nettstedet morgenlevering.no eller i appen kan du finne de fleste brødvarer. I tillegg til et stort utvalg av både grove og finere brød, finner du nybakte rundstykker, croissanter, kanelboller, deilig juice, blomster og kaker. På nettsidene kan du selv velge ut hvilke varer du ønsker, og hvilken dag du ønsker levering.

Espen Solem, systemansvarlig i Polaris Distribusjon Midt-Norge AS.

- Du kan selv velge om du vil bestille en gang, eller få fast levering. Bestillingen legger du selv enkelt inn på morgenlevering.no eller i appen, og må gjøres innen klokken 21 dagen før. Det er heller ingen minimumsbestilling, forteller Espen Solem, systemansvarlig i Polaris Distribusjon Midt-Norge AS, som blant annet leverer ut produkter for Morgenlevering.

Morgenlevering.no er en tjeneste eid av Distribution Innovation og utviklet i samarbeid med Schibsted Norge, Amedia og Bakken & Bæck.

Lyst å prøve Morgenlevering? Sjekk de spennende bakervarene her!

Fra Stjørdal til Røros

Familien Bruaset er bare en av de til sammen 250 000 norske kundene som har benyttet Morgenlevering så langt. Foruten bakervarer er det også mulig å få levert smakfull juice, blomster og pålegg. Til nå har Morgenlevering levert ut over to millioner nybakte brødvarer på dørmatta eller i postkassa til trønderske kunder alene. Nøkkelen til tjenesten er den etablert distribusjonen.

- De som leverer varene er uansett i ditt nabolag for å levere enten aviser, brev eller pakker. Å levere andre produkter er dermed ganske effektivt og kommer alle til gode, sier Solem.

I Midt-Norge får du nå nybakt brødbakst via Morgenlevering fra Stjørdal i nord, til Røros i sør. Og selv om distribusjonsselskapet som sørger for rykende fersk frokost også leverer annen post, synes familien Bruaset altså at den spiselige posten er langt mer spennende.

Sjekk bakervarene fra Morgenlevering her!