Her er alt du må vite om Den Store Kinodagen

Filmelskernes store nasjonaldag er rett rundt hjørnet! Her er noe av det du kan oppleve når Trondheim kino åpner dørene lørdag 2. november.

Lørdag 2. november arrangeres Den Store Kinodagen over hele landet. Trondheim Kino er selvfølgelig med på feiringen og kan by på halv pris på alle kinobilletter og fullt av aktiviteter for store og små.

- Den Store Kinodagen er årets høydepunkt for oss! En dag full av fest og opplevelse på våre kinosentre, der alle våre medarbeidere kler seg ut i kostymer og byr på aktiviteter og film dagen lang. Denne dagen skal alle kunne finne en film eller flere som de ønsker å se, og det bruker alltid å være en stor folkefest for trønderne, sier Lisa Stølan Hagen, markedskonsulent ved Trondheim Kino.

«Snekker Andersen og Julenissen: Den vesle bygda som glømte at det var jul»  

 

En opplevelsesrik dag for barna

Årets store norske julefilm: «Snekker Andersen og Julenissen: Den vesle bygda som glømte at det var jul» har førpremie på Nova Kinosenter i anledning Den Store Kinodagen. Dette er en erkenorsk julefilm og er en filmatisering av den kjente fortellingen til vår kjære Alf Prøysen. Barna kan også bli med på juleverksted både før og etter førpremieren. Dette blir det garantert koselig førjulsstemning av!

På Prinsen Kinosenter vil det bli eventyrlig stemning for små pirater og prinsesser. Hele dagen kan barna se «Kaptein Sabeltann og den magiske diamant» – og de kan bli med på spennende sjørøver-rebus!

Ta på deg sjørøverkostymet og bli med! Kanskje tør du også å gå planken?

«Kaptein Sabeltann og den magiske diamant» 

På Prinsen kan du også møte prinsesse Elsa og Anna, som en oppladning mot «Frost 2» som kommer i desember – og kanskje vil flere prinsesser slenge seg med på glitterverkstedet deres!

I anledning filmen om «Brillebjørn» vil legestudenter fra MedHum stå klar til å hjelpe store og små bamser i Brillebjørns Bamsesykehus. Her kan barna ta med favorittbamsen til en helsesjekk. Kanskje er det noe som må plastres?

På Den Store Kinodagen kan barna også få ansiktsmaling inspirert fra sin favorittfigur fra filmverdenen.

Her kan du lese alt som skjer på Den Store Kinodagen!

Førpremiere på ny Terminator-film

For de voksne som er glad i action, blir det eksklusiv førpremiere på «Terminator: Dark Fate» på Nova Kinosenter. I denne filmen får vi et unikt gjensyn med Arnold Schwarznegger og Linda Hamilton, som hadde hovedrollene i den originale kultfilmen fra 1984.

- Dette er en film flere har store forventninger til, og skal bli aldeles herlig å se igjen Arnold Zwartzenegger og Linda Hamilton tilbake som sine ikoniske karakterer på det store lerretet! forteller Stølan Hagen.

Linda Hamilton og Arnold Schwarznegger i «Terminator: Dark Fate». 

 

Du kan se alle Terminator-filmene under Den Store Kinonatta som arrangeres fredag 1. november. Her får du en unik mulighet til å lade opp til førpremieren dagen etter.

I løpet av Den Store Kinonatta kan du også se maraton av Harry Potter, Ringenes Herre, High School Musical, Avengers – eller du kan sørge for å holde deg våken med et skrekkfilmmaraton på over 12 timer inne i Conjuring-universet!

Hvis du er gald i action og mørkt drama, er det verdt å få med seg storfilmen «Joker», som vises flere ganger i løpet av Den Store Kinodagen. Filmen om klovnen og stand-up-komikeren Arthur Fleck, er en karakterstudie av «The Joker». Filmen har allerede blitt en publikumsfavoritt.

Joaquin Phoenix i rollen som Arthur Fleck i «Joker» 

 

Her kan du se hele programmet til Den Store Kinodagen.

Vær ute i god tid

Det kommer alltid veldig mange besøkende på Den Store Kinodagen, og Stølan Hagen og har store forventninger til denne dagen i år også. Hun oppfordrer alle til å planlegge dagen godt og være ute i god tid med billetter.

- Det beste tipset vi kan gi er at folk tar en kikk på programmet, legger en plan og koser seg en hel dag på kino, sier Stølan Hagen.

Vil du ha mer informasjon om Den Store Kinodagen? Da bør du følge Trondheim Kino på facebook, og samtidig trykke på skal «skal»-knappen på Facebook-arrangementet vårt.

Her kan du kjøpe billetter og se programmet for dagen! 

Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen, men av Brand Studio, en del av avisens annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post. Synes du denne type artikler ser spennende ut for din bedrift, ta gjerne kontakt på samme e-post.