Tore Gravdal, Jørn Reitan, Kristin Høstad, Per Albert Vold og Ellen Hoel er noen av de dyktige fagfolkene du finner på Heimdal. 

Tore Gravdal, Jørn Reitan, Kristin Høstad, Per Albert Vold og Ellen Hoel er noen av de dyktige fagfolkene du finner på Heimdal. 

På Heimdal vrimler det av dyktige fagfolk i alle bransjer – her er noen av dem

Det vrimler med fagekspertise på Heimdal. Trenger du fargetips, klær som passer til deg, interiørhjelp, unike kjøkkenløsninger – så finner du det her! Fellestrekket for bedriftene er at de gjør alt for at kundene som kommer innom skal få en god opplevelse.
Heimdal Næringsforening

Vil du dra på butikker som har rikelig erfaring og stiller opp for å finne de beste løsningene for deg – er Heimdal et godt valg. Her finner du flinke fagfolk som hjelper deg med uansett hva det skal være. Hvis du vil freshe opp huset ditt, er Fargerike Reinaas en bra start.

- Vi kan farger, maling, sammensetting av farger, tapet, tekstil og gulv – hele pakken, sier Ellen Hoel, butikksjef ved Fargerike Reinaas.

Fargerike hjem

Hoel forteller at folk er mye mer opptatt av farger nå om dagen, enn det de var for noen år siden.

- Nå handler det om å finne den riktige fargen til hjemmet – ikke den rette gråfargen, sier Hoel.

For å hjelpe folk med å finne den rette fargen, tilbyr de også hjemmebesøk til kundene sine. Der bruker de en time i hjemmet, intervjuer og tar bilder av huset for å finne de beste løsningene.

Ellen Hoel, butikksjef ved Fargerike Reinaas, hjelper deg med å finne fargen til ditt hjem. 

 

- Da er vi ikke så opptatt av trender, men av å finne de løsningene som passer best for akkurat den personen, sier Hoel.

Akkurat nå jobber kjeden med å kåre årets farge for neste år. I 2019 var det grønn som ble trukket frem, og Hoel forteller at det straks er klart hvilken farge som skal prege 2020.

Fargerikes eksperter jobber med saken, og 5. november er det klart hvilken farge som blir årets farge i 2020, sier Hoel.

På Fargerike Reinaas sin hjemmeside kan du få gode råd og bli oppdatert når ekspertene har kåret årets farge!

Hotellfølelse på soverommet

En kort spasertur unna finner du Albert Vold Interiør. Her finner du det du trenger for å skape ditt drømmehjem.

- Vi er spesialiser på alt innen tekstil. Moderne gardinløsninger, rullegardiner og solskjerming, sier Per Albert Vold.

- I tillegg har vi et stort tapetutvalg, gulvtepper og vegg til vegg tepper, som vi lager etter mål, legger Kristin Høstad til.

De forteller at det er en spesiell trend som skiller seg ut blant folk akkurat nå.

Kristin Høstad og Per Albert Vold ved Albert Vold Interiør har alt som skal til for å skape ditt drømmehjem. 

 

- Den store trenden nå er å ha et soverom som føles som en hotellsuite. Slik har det vært det siste halvåret. Det skal være mye lune tekstiler og lune farger fra gulv til tak, sier Vold.

Vil du bli inspirert bør du ta turen hit. De holder på å pusse opp butikken for å gjøre den enda mere inspirerende for kundene. Selv om de pusser opp er butikken åpen som vanlig.

- Det er bare å komme innom som vanlig. Men vi gleder oss selvsagt veldig til at den nye butikken står klar. Det blir mye mer enn en studiobutikk. Her får du gode vareprøver, som gjør det enkelt å finne det du trenger til ditt drømmehjem, sier Vold.

Her får du gode tips og inspirasjon til hjemmet ditt - besøk Albert Vold Interiørs hjemmeside!

Alt er bedre på fransk

For mange er det viktigste rommet i huset der maten lages – kjøkkenet. Familiebedriften Trønderkjøkken på Heimdal serverer unike kjøkkenløsninger fra Mobalpa.

- Vi er de eneste i Trondheim som tilbyr kjøkken fra Mobalpa. Fokuset fra Mobalpa er kvalitet over hele linja. Vi liker å si at våre kjøkken er litt bedre enn de andre, sier Ketil Stellander, daglig leder ved Trønderkjøkken.

Stellander forteller at Mobalpa er en av trendsetterne på kjøkkenfronten og at produktene blir kjørt direkte til Heimdal fra Frankrike.

Ketil Stellander, daglig leder ved Trønderkjøkken, tilbyr unike franske kjøkkenløsninger. 

 

- Det er ingen mellomlastinger. Det fører til at det er svært lite reklamasjoner på varene og det er utrolig sjelden at det er noe som mangler, sier Stellander.

I butikken på Heimdal kan du se fantastiske kjøkkenutstillinger og føle inspirasjonen strømme på.

I tillegg har de også lekre bad og garderobeløsninger utstilt i lokalene.

- Vi er ikke en stor kjede, men vi skal være best på service. Mange kommer hit med mål for hjelp til å finne gode kjøkkenløsninger, og hvis noen spør om vi kan komme hjem til dem for konsultasjon, så gjør vi selvsagt det, sier Stellander.

Nysgjerrig? Her kan du se de unike kjøkkenløsningene som Trønderkjøkken tilbyr

Tilgjengelig hele døgnet

Det er ikke bare hus og hjem som kan få seg en flott ny look på Heimdal. Hos Heimdal mote kan du få et stort utvalg i klær til mannfolk.

- Akkurat nå er det yttertøy som er svært populær. Folk er opptatt av at jakkene skal være lette og varme, sier Tore Gravdal, daglig leder ved Heimdal mote.

I tillegg begynner vi sakte og sikkert å nærme oss julebordstider. Her finner du et stort utvalg av dresser til enhver anledning

- Frislid er hovedleverandøren vår på dress. Akkurat nå er det blåtoner og ullstoff som er populært, sier Gravdal.

Jørn Reitan og Tore Gravdal ved Heimdal mote har dresser og klær som passer til enhver anledning. 

 

Gravdal og hans kollega Jørn Reitan har lang erfaring og hjelper deg gjerne med å finne dressen som passer for deg.

- Vi er kjent for å være gode på øyemål, noe som gjør at du slipper å ta mange turer inn i prøverommet, sier Gravdal.

- I tillegg er det også mulig å få dressen skreddertilpasset, slik at du er sikker på at den passer til deg, legger han til.

I likhet med de andre butikkene på Heimdal er Gravdal opptatt av god service for kundene sine.

- Vi er og tilgjengelige for timebestilling via facebooksiden vår, for de av våre kunder som ikke har mulighet til å komme innom butikken innen ordinær åpningstid, sier Gravdal.

Kvalitetsklær for damer

Heimdal har også kvalitetsklær for damer. Siden starten av 70-tallet har Spardame kledd opp damene fra Heimdal og Trondheimsdistriktet.

- Men vi har også kunder fra nord til sør som alltid stikker innom når de er på besøk her. Det synes vi er veldig hyggelig, sier Vibeke Karlsvik og Gunn Irene Karlsvik ved Spardame.

Som frittstående butikk kan de hente inn klær som du ikke finner i en kjedebutikk.

Her finner du blant annet Bandtex, Signature, Mingel, Trofè, Elton, Skovhuus og Tia Godske.

- Kolleksjonene skifter fire ganger i året og følger selvfølgelig motetrendene. De er likevel tidløse og klassiske og kommer i størrelse small til xxxl, forteller Karlsvik.

Vibeke Karlsvik og Gunn Irene Karlsvik har kvalitetsklær som du ikke finner mange andre steder i landet vårt. 

 

Vibeke og Gunn Irene hjelper deg gjerne med å finne riktig størrelse og fasong som passer deg.

- Hos oss finner du klær til alle anledninger, hverdags og fest, fra innerst til ytterst, sier Vibeke

- Vi har tilbehør som strømper, smykker og vesker, og om kunden ønsker finner vi også matchende neglelakk, sier Gunn Irene

Ved Spardame finner du et bredt utvalg av kjoler.

- Vi er også spesialisert på Logeklær og har til enhver tid stort utvalg av skjørt, kjoler, jakker og bluser i størrelser fra 34 til 56, forteller Gunn Irene og Vibeke Karlsvik.  

Hos Spardame finner du også en eksklusiv sveitsisk hudpleieserie for dame og herre.

- Vår bestseller er uten tvil den unike håndlotionen. Det er en flott gaveidé, spesielt nå som vi nærmer oss jul, sier Gunn Irene.

- Hos oss settes service høyt, og vi gjør det vi kan for at kunden blir fornøyd, sier Vibeke.

Vil du vite mer? Besøk Spardames hjemmeside!

Briller som passer for deg

Øynene dine kan også få god behandling på Heimdal. Heimdal Optikk har holdt hus her siden 1972 og de ansatte her har lang erfaring i faget og mye kompetanse. I tillegg til å selge briller, solbriller og linser, gjøres det også synsundersøkelser, kontaktlinsetilpasninger, kontaktlinsekontroller, reparasjoner og veiledning.

- Å ta vare på andres viktigste sanseorgan er en tillitssak. Vårt mål er å gi deg og dine øyne den beste personlige service og oppfølging, sier optiker Roar Magnussen ved Optikk Heimdal.

Roar Magnussen, optiker og daglig leder ved Optikk Heimdal, er opptatt av å gi dine øyne de beste produktene til best pris. 

 

Heimdal Optikk er medlem av C-Optikk. Alliansen har mer enn 400 butikker i Skandinavia, men hver eneste optiker er lokalt eid og har full frihet til å velge fritt blant verdens ledende leverandører av briller og kontaktlinser.

- Hos oss har du har du stor valgfrihet på både produkter og priser. Derfor finner du rimelige og mer kostbare varer side om side. Valget er ditt, sier Magnussen.

Tett på kundene

Heimdal Blomster har sørget for å gjøre hjemmene mer velduftende og grønne i snart 60 år.

Familien Johansen startet bedriften, Rigmor Fjærli og Ellen Marie S. Braseth overtok for seks år siden. Begge har forøvrig jobbet hos Johansen i mange år forut.

- Hos oss får du noe spesielt laget med kjærlighet for faget, enten det gjelder nyfødt, bursdag, sorg eller en oppmerksomhet til noen som fortjener det, sier Ellen Marie Sørdahl Braseth og Rigmor Fjærli, som er blomsterdekoratører og eiere av Heimdal Blomster.

Sammen med seg har de Snjezana Kartalija i 80 prosent stilling og søker nå etter en medarbeider i 50 prosent stilling, og muligheter for ekstrahjelp til sesonger hvor det er ekstra behov.

De leverer alt innen binderi og gjør sitt ytterste for å tilpasse blomster til hver enkelt kunde. De har spesialisert seg på sorgbinderi og har blant annet et samarbeid med Elveseter Begravelsesbyrå.

Snjezana Kartalija, Ellen Marie S. Braseth og Rigmor Fjærli ved Heimdal Blomster setter stor pris på folk som bruker sin lokale faghandler. 

 

- Det er viktig for oss med kvalitet, god varebehandling og god service, sier Fjærli.

Begge stortrives på Heimdal og kunne ikke ha tenkt seg å jobbe et annet sted.

- Jeg har jobbet flere år på senter før jeg startet her, og det savner jeg ikke i det hele tatt. Her på Heimdal får vi mye bedre tid til å følge opp kundene på en god måte når de kommer innom, sier Braseth.

Heimdal Blomster er Interfloramedlem og formidler din blomsterhilsen i inn – og utland.

- Bestill gjerne din julehilsen hos oss i god tid, blomster er alltid fint å gi, også som julegave til slekt og venner, sier Fjærli.

Rigmor og Ellen Marie, som sammen eier Heimdal Blomster AS, er takknemlige for alle kunder som bruker sin lokale faghandel - gamle som nye!

Vil du overraske noen du er glad i? Besøk Heimdal Blomsters hjemmeside!

Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen, men av Brand Studio, en del av avisens annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post. Synes du denne type artikler ser spennende ut for din bedrift, ta gjerne kontakt på samme e-post.