I romjulen får vi endelig et gjensyn med Prinsesse Elsa og gjengen i  «Frost 2». Foto: Disney 

I romjulen får vi endelig et gjensyn med Prinsesse Elsa og gjengen i «Frost 2». Foto: Disney 

Få en magisk kinohøytid med disse storfilmene i julen

Julen er en høytid for å ta med venner og familie inn i kinosalen og leve seg inn i en verden av Disney-magi, dramatikk og storslått action. I desember kommer det flere godbiter som mange har ventet på!
Trondheim Kino

For mange handler julen om å slappe av og kose seg med en god film. På Trondheim Kino kan du ta en pause fra julestasen og synke ned i kinosetet. Det skjer nemlig mye på kinolerretet som både store og små filmelskere kan glede seg til.

Stormtroopere på Star Wars-premiere

En av de største filmene som kommer på kino i desember, er «Star Wars: The Rise of Skywalker». Denne filmen er den niende i rekken, og den siste filmen i Skywalker-sagaen. Dette blir med andre ord en grand finale for Star Wars-fansen! Star Wars-universet har begeistret en hel verden siden den første filmen kom i 1977, og i «The Rise of Skywalker» får vi et gjensyn med ikoniske karakterer, som blant annet Chewbacca, Prinsesse Leia og C-3PO – og vi blir kjent med nye legender når vi blir vitne til den endelige kampen om frihet.

«Star Wars: The Rise of Skywalker» er den siste filmen i Skywalker-sagaen. Foto: Lucasfilm Ltd. 

 

Filmen har en storslått verdenspremiere 18. desember, og titalls stormtroopere vil dukke opp og «troope» rundt på både Nova og Prinsen Kinosenter. I tillegg blir det besøk av selveste Rey og trekning av premier i kinosalene.

–  Vi kjører fullt Star Wars-tema på kinoen! Billettsalget til premieredagen startet for lenge siden, og det er tydelig at dette er en begivenhet som mange har ventet på. Dette blir stort og vi gleder oss, forteller Lisa Stølan Hagen, markedskonsulent ved Trondheim Kino.

Klikk deg inn og kjøp billetter til den siste Skywalker-filmen her!

Endelig premiere på «Frost 2»

Den første «Frost»-filmen kom som et stjerneskudd fra Disney-himmelen i 2013. Seks år har gått, og endelig kan fansen få gleden av å se «Frost 2»! I denne oppfølgeren blir vi kjent med barndommen til Prinsesse Elsa; for hvor har hun egentlig fått sine magiske krefter fra? Elsa begynner å høre mystiske stemmer, og hun starter jakten på å finne sannheten. Riket hennes blir truet, og sammen med søsteren Anna og sine trofaste venner Kristoffer, Olaf og Sven drar hun ut på en skummel reise.

I «Frost 2» blir vi kjent med barndommen til Prinsesse Elsa, og hun ønsker å finne ut hvor hun har fått kreftene sine fra. Foto: Disney 

 

«Frost 2» har premiere første juledag, men allerede 13. desember vil det bli arrangert en helt spesiell førpremiere på den norsk-inspirerte Disney-filmen. Denne kvelden kommer det trønderske koret Cantus - og de vil skape magisk stemning før filmvisningen. Koret ble verdenskjent da de fikk synge den vakre sangen «Vuelie» i den første «Frost»-filmen, og de bidrar også med musikk i oppfølgeren. Komponist Frode Fjellheim gjester også førpremieren, og små og store fans vil få møte selveste Elsa og Anna. Dette blir en førpremiere som publikum sent vil glemme!

– Fra premieredagen første juledag vil «Frost 2» vises i D-BOX – der stolene beveger seg i takt med filmen og gir en helt unik opplevelse. Det samme gjelder for «Star Wars: The Rise of Skywalker», så der kan du virkelig gå inn i galaksen, sier Stølan Hagen.

Her kan du sikre deg billetter til «Frost 2»!

Norsk katastrofe-julefilm

Det er ikke bare vinterprinsesser og frihetskamp i en annen galakse du kan se på kinolerretet i jula. Første juledag er det premiere på den norske katastrofefilmen «Tunnelen», og filmen tar oss med til en tunnel der en tankbil krasjer i veggen, midt i julehøytiden. Det eskalerer raskt til paniske tilstander for menneskene som blir innesperret i tunnelen, og hjelpemannskapet står fast i snøstormen. Dette er en julefilm og et spenningsdrama som vil få de fleste til å holde pusten i kinosetet.

Hvis du vil se filmen før alle andre, og møte hovedrolleinnehaver Thorbjørn Harr og regissør Pål Øye, har du sjansen mandag 16. desember! Da arrangerer Trondheim Kino en eksklusiv førpremiere på Prinsen Kinosenter.

Det står mellom liv og død i «Tunnelen» når en tankbil kræsjer og begynner å brenne i Storfjelltunnelen. Foto: Nordisk Film 

 

For deg som elsker dans og musikk vil den kjente musikalen «Cats» ha filmpremiere første juledag. Filmen har et stort stjerneensemble med blant annet Taylor Swift, Judi Dench, James Corden og Jennifer Hudson i hovedrollene. Her blir det høy showfaktor og spektakulære scener, med udødelige sanger vi alle kjenner til.

Premierefesten stopper ikke der! Stølan Hagen kan også anbefale kritikerroste filmperler som det tyske spenningsdramaet «Flukten fra Øst-Tyskland», og det franske thrillerdramaet «Portrett av en kvinne i flammer» - som vant prisen for beste manus på Filmfestivalen i Cannes.

- Julen er en kinohøytid, og det er spesielt mange som tar turen til kinoen i romjula. Vi viser filmer som vil treffe et vidt spekter av kinoelskere, så vi anbefaler venner og familie å ta et hyggelig kinobesøk i julen, avslutter Stølan Hagen.

Sjekk ut hele filmrepertoaret til Trondheim Kino her!

Taylor Swift spiller en av hovedrollene i den stjernespekkede musikalen «Cats». 

 

Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen, men av Brand Studio, en del av avisens annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post. Synes du denne type artikler ser spennende ut for din bedrift, ta gjerne kontakt på samme e-post.