Jack og Gunn elsker bobillivet – nå har de kjøpt sin fjerde bobil

Bobilferie er for mange blitt den ultimate måten å feriere på. For Jack og Gunn Behrns har bobillivet stått øverst på ferietopplista siden 2016 – nå har de kjøpt drømmebobilen av Namsen Auto.

Bobilen er kanskje det mest mobile fartøyet vi kan dra på ferie med - og nå har den gått inn i en ny tidsalder. Bobilfeberen herjer blant nordmenn, og ekteparet Jack Behrns (62) og Gunn (56) fra Inderøy er blant de som har blitt en del av «bobilmenigheten». Før var det ferier i campingvogn som var livet, men i 2016 endte de med å kjøpe sin første bobil.

– Vi har noen vennepar med bobil, og etter å ha tviholdt på campingvogna i flere år, ble vi fristet til å hive oss på bobiltrenden vi også, forteller Gunn Behrns.

Jack og Gunn Behrns har blitt veldig glad i bobillivet. Her står de ved en tilsvarende Hymer-bobil som de selv har kjøpt.  

Og det ser ikke ut til at de kommer til å gå tilbake til campinglivet med det første. Siden 2016 har de kjøpt og byttet til en ny og bedre bobil hvert år.

– Etter hvert har vi funnet ut av hvilke fasiliteter i en bobil som er viktig for oss, også ser vi jo stadig nye og bedre modeller som kommer på markedet. Man blir fort litt hekta, legger Jack Behrns til.

Bestilt drømmebobilen

I september i fjor bestilte ekteparet Behrns det de beskriver som drømmebobilen. Det er en Hymer-bobil med bedre plass, flottere design og detaljene de ser etter i en bobil. Bilen får de i mars eller april, og mens de venter drar de til Namsen Auto der den tilsvarende bobilen står utstilt.

– Hva er det som er så bra med bobillivet? 

– Det er friheten ved å kunne kjøre hvor vi vil, og ha alt vi trenger hvor enn vi velger å stoppe for natten. Vi elsker det, forteller de.

Inderøy-paret har opplevd mye på bobilturene de siste årene; og de mimrer tilbake til turene i både Tyskland, Gotland – og turen til Nordkapp.

– Blir du ikke lei av all kjøringen?

– Nei, det blir jeg nok aldri lei av. Når det er så mye nytt å oppleve langs veien er det bare gøy, sier Jack Behrns, og legger til at de også pleier å ta med seg elsykler når de er på tur.


Den nye bobilen til Jack og Gunn har god plass med flotte fasiliteter. Her demonstreres den smarte løsningen med TVen.  

 

Omsetter for 600 millioner

Namsen Auto skilter med å være den største bobilforhandleren i Trondheim. Forhandleren holder også til i Grong, og for to år siden åpnet de store lokaler på Øysand utenfor Trondheim. 

Hvert år arrangerer de bobilmesser der både stamkunder og førstegangskjøpere kan komme å la seg inspirere av de nyeste bobilmodellene på markedet. Hymer er det største bobilmerket i landet, og nylig arrangerte de sin første tredagers Hymermesse med femti av de nyeste Hymer-bilene.

Også kjente personligheter velger Hymer-bobil. Her kan du se hvordan det gikk da Truls Svendsen tok med seg kjæresten på bobilferie gjennom Norge!

Sovealkoven i de nye Hymer-bobilene er lekker med god plass til avslapning. 

 

– Vi selger desidert mest av Hymer-bobiler, og på messen hadde vi rundt 400 bobilinteresserte på besøk, og det er vi godt fornøyd med, forteller Svein Roger Nordbakk, eier av Namsen Auto.

Nordbakk ser tydelig at interessen for bobiler har økt, og opplyser at Namsen Auto omsetter for 600 millioner i året. Bare den siste uken har de solgt tretten bobiler.

Svein Roar Nordbakk er eier av Namsen Auto, og er godt fornøyd med salget og oppmøtet på Hymermessa.  

 

– Kundegruppen vår i dag er fra 40–årsalderen og oppover til pensjonistalder, så der ser jeg det har skjedd store endringer bare de siste ti årene.

– Hvorfor har bobilkulturen blitt mer populær?

– Jeg tror det har mye å si at bobilene har fått en helt annen standard enn det de hadde før. Nå får du alt du trenger i en bobil, og det ser ut som at den yngre generasjonen også har fått øynene opp for denne mobile måten å feriere på.

– Hva er kundene opptatt av når de skal kjøpe bobil da?

– Kundene er opptatt av komfort, fasiliteter og design. Vi selger bobiler fra 100 000 til 3,5 millioner kroner, så vi har bobiler til alle typer kunder, forteller Nordbakk.

Flere kunder ønsker å få skreddersydd bobilen de skal kjøpe, og da må de belage seg på å en leveringstid opp til ett år.

Kjøkkenet til de nye bobil-modellene har et delikat design. 

Her kan du lese mer om bobilene hos Namsen Auto.

Service døgnet rundt

Namsen Auto jobber døgnet rundt for at kundene skal blir fornøyd.

– Vi yter service for kundene hele døgnet, og har et verksted for både bilen og bo-delen for kundene våre. Det er tydelig at vi gjør noe riktig, da vi har stamkunder som har kjøpt bobiler hos oss i mange år, sier Nordbakk fornøyd.

I alle år har Jack og Gunn Behrns kjøpt bobiler av Namsen Auto, og for dem har den trønderske forhandleren førstevalg siden første bobilkjøp.

 – Vi får førsteklasses service her hos Namsen Auto, og blir alltid mottatt med åpne armer. Vi kommer ikke til å bytte forhandler, sier de enstemmig.

Nå gleder de seg stort til sommerferie med splitter ny bobil. I år går turen nordover til Lofoten og Kirkenes.

I andre etasje i lokalene til Namsen Auto har datterselsakpet KS Style nylig åpnet en butikk med interiørartikler for bobiler. Ketlyn Ermits er daglig leder. 

Dette er Namsen Auto:
  • Namsen Auto startet som forhandler i 2008 i Grong. For to år siden åpnet de lokale i Øysand utenfor Trondheim.
  • Namsen Auto selger både nye og brukte bobiler, campingvogner og bilder.
  • På Øysand har Namsen Auto om lag sytti enheter under tak og til sammen over nitti enheter på lager.
  • De har til sammen syv bobilmerker, men Hymer er den de selger mest av.
  • Namsen Auto er også en stor forhandler av campingvogner.
 

Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen, men av Brand Studio, en del av avisens annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post. Synes du denne type artikler ser spennende ut for din bedrift, ta gjerne kontakt på samme e-post.