På pinseaften kan du gjøre et bobilkupp på stand up-auksjon

Det nærmer seg høysesong for bobilferie og campingliv. På pinseaften arrangerer Namsen Auto vårslipp med konsert, gode tilbud og stand up-auksjon med Tommy Steine i frontkalesjen.

Årets sommerferie lyder til å bli tiden for å oppleve Norge, og hva er vel bedre enn å kjøre rundt og oppleve landet i bobil? Om du ikke har testet ut hvordan det er å feriere med hytte på hjul enda, så er dette sommeren å gjøre det på.

Namsen Auto ved Øysand kick-starter bobilsesongen med et vårslipp på selveste pinseaften. Der kan du oppleve konsert med countryartistparet Becca og Børge Rømma, samtidig som du kan gjøre noen gode kupp - og ikke minst bli med på stand up-auksjon!

Countryartist Becca kommer til Namsen Auto og holder konsert på pinseaften. 

 

– Vi ønsker å starte sesongen med å vise frem de produktene vi har, og det gjør vi med en morsom og underholdende vri. De som kommer kan få oppleve konsert, prøve lykkehjul med rabatter og få gode tilbud nå i oppladingen til sommeren, forteller daglig leder ved Namsen Auto, Svein Roger Nordbakk.

Svein Roger Nordbakk garanterer en pinseaften med våryre priser og god underholdning.  

Er du interessert i bobiler og campingliv? Les mer om arrangementet på pinseaften her!

Digger bobilferie

Et av høydepunktene på pinseaften er stand up-auksjon med komiker Tommy Steine.

– Det blir kjempegøy å være auksjonær, og jeg kan love at det blir like mye underholdning som auksjon.

Steine er selv glad i bobillivet, og har vært på bobilferie med familien de siste tre årene.

– Jeg digger bobilferie, og synes det er en fantastisk måte å få oppleve Norge på. Bobilene har jo blitt så fine nå også, med en helt annen standard enn tidligere. Jeg har allerede leid årets bobil, så satser på at det blir en bra Norgesferie, sier han.

Det blir ingen vanlig auksjon når Tommy Steine skal være auksjonær. 

 

Koronakrisen har ført til harde tider for underholdningsbransjen, og derfor har stand up-komikeren fått sommerjobb hos Namsen Auto, som det han selv kaller «daglig gleder».

 – En «daglig gleder» er en person som sørger for at kundene og de ansatte har det bra. Jeg fungerer egentlig som en potet, og har blant annet hentet bobiler fra varelager i andre steder i landet. Jeg har til og med brettet opp ermene og klargjort bobiler til kundene. Det må til når pågangen er så stor som den er nå, forteller Steine.

Folk må svinge seg rundt nå           

Nordbakk, som selv også skal på bobilferie på seinsommeren, ser at bobillivet er mer populært enn noen gang, og at det begynner å minke på lageret.

– Utleierbobilene våre har gått som varmt hvetebrød, og vi ser også at varelageret vårt er mindre enn i fjor. Vi har kun 130 bobiler igjen. Jeg håper folk benytter muligheten til å gjøre noen gode kupp på pinseaften.

Dagens bobiler har flott interiør og byr på luksuriøse fasiliteter. 

 

Den daglige lederen bekrefter at arrangementet overholder de offentlige smittevernsreglene, og gir kun plass til 200 kunder.

– Vi sørger for at det blir god plass for kundene å bevege seg på, og ønsker å gjøre dette til en artig og trygg opplevelse for kundene våre.

Nordbakk håper at det vil komme flere nye kunder som er nysgjerrig på bobilferie, men han oppfordrer folk til å være kjapp om de ønsker en bobil til sommeren.

Mange nordmenn har sikret seg bobil til årets sommerferie. 

 

Programmet på dagtid varer mellom klokken 10.00-16.00, og Øysand Camping stiller med overnatting. Der vil det også bli grilling og musikk av trubadurer på kveldstid.

Les mer om vårslippet hos Namsen Auto her!

En litt annerledes auksjon

Komiker Steine forteller at han liker å jobbe i Trøndelag, og han gleder seg til å møte trønderne og andre bobilglade nordmenn.

– Vi kommer til å auksjonere bort alt fra interiørartikler og spabad - til bobiler. Det kommer til å ropes opp summer fra femti - til flere hundre tusen kroner. Jeg har vært auksjonarius før, og jeg ser alltid noen som drar hjem med stjerner i øynene som jackpotvinnere, fordi de har spart mange tusen på et godt auksjonskjøp. Det kommer jeg nok til å se her også, forteller komikeren.

Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen, men av Brand Studio, en del av avisens annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post. Synes du denne type artikler ser spennende ut for din bedrift, ta gjerne kontakt på samme e-post.