Gode hjelpere i Midt-Norge: Formuesforvaltnings team i Midt-Norge består av Jørgen Nygård (daglig leder), Sissel Aufles, Birk Ravndal, Line Therese Gråwe, Norbjørn Bransfjell, Mads Hetle, Kathrine Smalsvik og Øyvind Hofstad. 

Gode hjelpere i Midt-Norge: Formuesforvaltnings team i Midt-Norge består av Jørgen Nygård (daglig leder), Sissel Aufles, Birk Ravndal, Line Therese Gråwe, Norbjørn Bransfjell, Mads Hetle, Kathrine Smalsvik og Øyvind Hofstad. 

Urolige tider. Hva nå?

Midt-Norge har mange driftige entreprenører som har lykkes med å skape store verdier. Hvordan bevarer og utvikler man verdiene som er skapt på best mulig måte? Hva gjør de smarte investorene nå?
Formuesforvaltning

- Her i Midt-Norge har vi mange hardtarbeidende gründere som har lykkes med å skape store verdier, sier Jørgen Nygård, som leder Formuesforvaltnings kontor i Trondheim.

Universitetsmiljøet i Trondheim er kjent for å tiltrekke seg mange smarte og driftige ressurspersoner, som etablerer og utvikler spennende selskaper. I tillegg er det mange dyktige entreprenører i Midt-Norge, som har bygget opp lønnsomme selskaper innenfor havbruk og tilhørende industrier.

- Vi synes det er hyggelig at så mange av Midt-Norges dyktige gründere kommer til oss for å få rådgivning rundt det å ha en formue. På den måten frigjør de tid til å fortsette å skape nye bedrifter og arbeidsplasser. Vi er svært takknemlige for den tilliten vi får fra alle våre kunder, og vi har stor respekt for arbeidsinnsatsen som ligger bak hver formue vi jobber med, sier Nygård.

Ønsker du å få god rådgivning? Trykk her!

Lokal ekspertise i en global krise

Sammen med sine kollegaer har Nygård lang fartstid med å gi rådgivning til formuende familier og personer i Midt-Norge. Den lange erfaringen kommer godt med i de urolige tidene som mange nå opplever i forbindelse med koronaviruset.

- Vi merker at behovet for rådgivning er stort. Ingen investorer er immune mot det markedsfallet vi har opplevd nå, men det er hyggelig når vi ser at Formuesforvaltnings investeringsmodell fungerer godt. De fleste av våre kunder har solide porteføljer som så langt har hatt langt bedre utvikling enn det markedene generelt har hatt, sier Nygård og legger til:

- Det er første prioritet for oss å kunne være tilgjengelig for kundene i den krisen vi er i nå. Mange kjenner på en uro både for egen helse og for bedriften de har bygget opp. Da er det godt ha en trygghet for at porteføljen står støtt.

Har du behov for rådgivning? Kontakt Formuesforvaltning!

God vekst

God kunnskap om lokalmiljøet og solid kompetanse på rådgivning rundt det å ha en formue har gitt resultater for Nygård og hans team. De siste årene har bemanningen ved kontoret nesten doblet seg til ti ansatte, og kapitalen under rådgivning og forvaltning har passert tre milliarder kroner.

Kontoret i Trondheim er et av 17 lokalkontorer Formuesforvaltning har i Norge. Selskapet er Norges største privateide, uavhengige forvaltnings- og rådgivningsselskap med rundt 80 milliarder kroner under rådgivning og forvaltning.

- Her i Midt-Norge er folk opptatt av kompetanse, ærlighet og god kvalitet til riktig pris. Det passer veldig godt med det Formuesforvaltning står for, og er trolig noe av årsaken til at vi har lykkes godt i vår region så langt, sier Nygård.

Hold deg til planen

Det å levere et godt håndverk ligger i Formuesforvaltnings DNA. Hver kunde får en skreddersydd portefølje som er basert på den enkeltes behov og målsetninger.

- Når vi setter opp en formuesplan for våre kunder er vi opptatt av å forstå hele kundens situasjon. Vi bygger en investeringsportefølje, som gjør at de ikke skal ta mer risiko enn de tåler, og at de har trygghet både for selskapet og familien i et langsiktig perspektiv, sier Nygård.

- Vårt gode råd til kundene at man bør holde seg til planen som er lagt og ikke la følelsene styre investeringsbeslutningene. Det er nøkkelen til å oppnå best avkastning over tid, sier Nygård.

Ønsker du flere gode råd? Her kan du lese mer

Bredspektret rådgivning

Den ekstraordinære situasjonen rundt koronakrisen har gjort at flere har fått mer tid til å rydde og gjøre oppgaver som man har utsatt. Nygård merker at mange nå ønsker å få på plass viktige papirer som testament og fremtidsfullmakt, samt sette i gang prosessen rundt et generasjonsskifte.

- Det er viktig å sørge for at verdiene ikke blir en kilde til konflikt for neste generasjon. En formue er mye mer enn bare kapital. Den omfatter gjerne en eiendom som er nedarvet i generasjoner, en familiehytte på Oppdal, eller en rolle i et familieselskap som skal overføres til neste generasjon, sier Nygård og legger til:

- Vi ser at mange er opptatt av hvordan barna skal involveres i virksomheten og hvordan de skal få et forhold til verdiene. De ønsker at formuen skal bli en positiv drivkraft for flere generasjoner og ikke en sovepute. Det er et område vi etter hvert har fått god erfaring med å gi rådgivning rundt.

Har du spørsmål om din formue? Ta kontakt!

- Gleder oss til å hjelpe flere

Gode tilbakemeldinger fra eksisterende kunder, og en jevn strøm av nye kunder, er tegn på at rådgivningen fra Nygård og hans team blir verdsatt.

- En av årsakene til at jeg trives godt i Formuesforvaltning er at jeg sammen med mine dyktige kollegaer kan bidra til å gi kunder et robust rammeverk for å bevare og utvikle sine formuer i et generasjonsperspektiv. Det har Formuesforvaltning lykkes med i tjue år, og vi gleder oss til å hjelpe flere kunder i nærområdet med rådgivning rundt dette, sier Nygård avslutningsvis.

Ønsker du å få god rådgivning? Trykk her!

 

Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen, men av Brand Studio, en del av avisens annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post. Synes du denne type artikler ser spennende ut for din bedrift, ta gjerne kontakt på samme e-post.