Slik blir lagrene seende ut på Sveberg. 

Slik blir lagrene seende ut på Sveberg. 

Satser hardt på lagerseksjoner i Trondheim

I vår la Lagerseksjoner ut fjorten lagerseksjoner til salg på Sveberg. De ble fort utsolgt og nå kommer fjorten nye for salg.
Lagerseksjoner

Lagerseksjoner har de siste årene hatt suksess med å selge lagerseksjoner både på sør- og østlandet. Til nå har de bygd og solgt over 20 lagerbygg, og 200 seksjoner.

I fjor bestemte de seg for å utvide markedet til Trøndelag, det har vært en ubetinget suksess så langt. Prosjektleder Roger Stalheim tror størrelsen på seksjonene dekker et behov i Trøndelag.

– Det finnes både store industrilager og minilager her i området, men denne størrelsen har det ikke vært mye av. Da er det artig å se at vi kan komme inn og dekke et behov, sier Stalheim om lagrene som ligger på Sveberg like øst for Trondheim.

Bladet skrev om utbyggingen på Sveberg i juli: Kjøpere fra Stjørdal og Trondheim

Lagrene har så langt blitt kjøpt av både privatpersoner og bedrifter, hvor privatpersonene så langt har hatt behov for et hobbyverksted for veteranbiler og lagring av bobil og båt. Bedriftene har hatt en rekke behov, men noe av fordelen så langt har vært at de kan velge lager i forskjellige størrelser tilpasset den enkeltes behov. Det har også vært eksempel på bedrifter som har kjøpt et lager mer enn de trenger for å ha muligheten til å ekspandere.

Les mer om Lagerseksjoners utbygging på Sveberg her

Det er også god manøvreringsplass utenfor selve seksjonen på Sveberg.  

Klar fordel å eie i stedet for å leie

Morten Grohs kjøpte selv lager fra Lagerseksjoner i Sandefjord. Han trekker fram fleksibiliteten som et av fortrinnene.

– Tidligere hadde jeg lagret bobilen min på vinterlagring. Da måtte jeg levere den tidlig på høsten, og så kunne jeg ikke hente den ut før på vårparten igjen. Nå kan jeg ta ut bilen når jeg vil, sier Grohs.

Han mener det er klare fordeler ved å eie lageret selv.

– For meg er det en investering. Nå eier jeg lageret selv, og disponerer det som jeg vil. Og så slipper jeg å betale leie til en tredjepart, forteller Grohs.

– Lagerseksjonene passer mitt formål perfekt

Den oppfatningen deler også Stalheim. Lagerseksjoner driver ikke med utleie av lager, men rene salg.

– Sammenlignet med hva du får er prisen lav, og har man kapitalen lønner det seg helt klart å eie lageret i stedet for å leie, sier Stalheim.

Slik kan lagerseksjonen din se ut innvendig.  

Han sammenligner det med en leilighet. Leier du leiligheten betaler du ned på lånet til huseier, men eier du selv betaler du ned ditt eget lån, og du kan senere selge med gevinst. Og Lagerseksjoner ser allerede at personer som kjøper lagerseksjoner har fått en fin verdistigning ved videresalg.

– Man får jo med seg en verdistigning. Hos oss kjøper du en selveierseksjon, og erfaringen vår er at det har vært bra prisstigning på lagrene. Du kjøper på en måte en sparebøsse, fortsetter Stalheim.

Her kan du se prislister og prospekt for ditt nye lager

Lagrene ligger på Sveberg og de er isolert og klargjort for vann og avløp i hver enkelt seksjon. Gulvoverflaten er støvbundet betong. Ytter- og innervegger er isolerte sandwichelementer, og det er installert en elektrisk leddheisport med vinduer og fjernkontroll til hver enkelt seksjon. Hver enkelt seksjon får også med eget strømskap.

Se prospektet med tekniske detaljer her

Grunn- og betongarbeidet er allerede ferdig på Sveberg og stålkonstruksjonene er på vei opp i disse dager.

Lagerseksjoner har hovedkontor i Grimstad i Agder. Det hele startet med et lager på Østerhus i Grimstad, og derfra har veksten vært god. Daglig leder Petter Bjarnastein tror mye av suksessen ligger i eierskapet de har til lagrene.

– Vårt mål er å være en profesjonell tilbyder av lagerseksjoner, og en god samarbeidspartner for kundene i kjøpsprosessen, men også etter at de har kjøpt lager av oss, sier Bjarnastein.

At de til nå har bygd over 200 lagerseksjoner, håper han gir nye kjøpere en ekstra trygghet.

– Vi har erfaring, og et velprøvd og gjennomarbeidet konsept. Det skiller oss nok fra en del andre aktører, fortsetter den daglige lederen.

Petter Bjarnastein (til venstre) ved lagerovertakelse i Sarpsborg. 

Et av målene til Bjarnastein har vært å holde prisene på et lavt og fornuftig nivå.

– Vi har standardiserte og gjennomførte løsninger noe som er nøkkelen til at vi kan ha lave priser i markedet og som forenkler kjøpeprosessen for kunden, avslutter Bjarnastein

Har du behov for ditt eget lager? Ta kontakt her

Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen, men av Brand Studio, en del av avisens annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post. Synes du denne type artikler ser spennende ut for din bedrift, ta gjerne kontakt på samme e-post.