Daglig leder Tommy Holen Helland ved Gulating på Byhaven. Foto: Privat 

Daglig leder Tommy Holen Helland ved Gulating på Byhaven. Foto: Privat 

Da Tommy flyttet butikken opp gikk omsetningen samme vei

Etter ett år i nye lokaler i Byhaven kan daglig leder Tommy Holen Helland ved Gulating smile. Omsetningen har økt med hundre prosent, og nå som de tilbyr hjemlevering av varer har han stor tro på veien videre.
Gulating

Gulating, som du finner på Byhaven i Trondheim, fylte nettopp fem år.

Daglig leder Tommy Holen Helland har vært med på eventyret hele veien, noe som også har innebåret flere flytterunder.

Den siste runden var heldigvis ikke så omfangsrik. For ett år siden flyttet Holen Helland nemlig butikken opp fra kjelleren til første etasje i kjøpesenteret.

- Det har vært helt topp å komme opp hit. Nå har det blitt enklere for kundene å finne oss. Siden vi flyttet har omsetningen økt med hundre prosent, forteller Holen Helland.

Følg Gulating i Trondheim på Facebook!

På Gulating finner du mange gode alkoholfrie alternativer. FOTO: Privat 

Trøndersk kultur

Gulating er en kjede med 20 butikker på landsbasis. I fra Kristiansand i sør, til Tromsø i nord. For butikken i Trondheim er det noe som er spesielt viktig for Holen Helland.

- Vi har et stort mangfold med kvalitetsprodukter fra Trøndelag, og det er viktig for oss å fremme trønderske produsenter. Jeg er kanskje ikke en stor aktør, men det er utrolig viktig for meg å få frem de små produsentene, sier Holen Helland.

Gulating har mye mer enn bare drikkevarer å by på. Blant annet noe «spicy» som flere har fått smaken på.

- Vi har et stort utvalg av forskjellige chilisauser. Det har tatt helt av i det siste, sier Holen Helland.

Kanskje noen kunne ha tenkt seg en sterk julegave under treet? Foto: Privat 

 

Her finner du også alkoholfri øl og sider, snacks, glass, krydder og alt du trenger for skjeggstellet.

- I løpet av årene har vi utviklet oss veldig og utvidet det vi tilbyr til folk. Det har blitt tatt veldig godt imot og mange finner den perfekte gaven til sine nærmeste hos oss. Det synes vi er artig, sier Holen Helland.

Vil du bli inspirert? Følg Gulating på Instagram!

Varene levert på døra

Og for at kundene skal finne det de trenger – om det så er til seg selv eller en presang til noen de er glad i – er en ting veldig viktig for Holen Helland.

- Når du kommer til Gulating, så skal du få den beste hjelpen du kan få. Om det så er stort eller smått, så skal vi hjelpe deg med å finne det du trenger, sier Holen Helland.

Hos Gulating finner du også snacks, glass, krydder og alt du trenger for skjeggstellet. Foto: Privat 

 

Som en del av servicetilbudet tilbyr Gulating også hjemlevering på døra til de som ønsker det.

Det gjør forresten alle butikkene på Byhaven. Kjøpesenteret samarbeider nemlig med SVIPP Hjem, som sørger at kundene kan få levert varene hjem til sin adresse i Trondheim kommune – på dagen!

Her kan du bestille hjemlevering!

- Det var virkelig populært under koronatiden, og det er det for så vidt også nå som vi har julekalendere som skal sendes ut. Det er kjempefint å kunne gi kundene våre en slik tjeneste, sier Holen Helland.

- Men vi hjelper også kundene våre med å få varene sine inn i sin egen bil, hvis de ønsker det. Service står veldig sterkt hos oss, og vi strekker oss langt for å gjøre kundene våre fornøyde, legger han til.

LES OGSÅ: Byhaven tar grep - Nå blir handleturen enklere!

Mye har skjedd på de årene Tommy Holen Helland har vært daglig leder for Gulating i Trondheim.

Gulating har mye spennende å by på. Og du kan få varene levert hjem, hvis du ønsker det. Foto: Privat 

 

Han beskriver det som drømmejobben, selv om det ikke bestandig har vært en dans på roser.

- Vi har hatt noen opp og nedturer, men det har vært en fantastisk reise. Etter at vi flyttet til Byhaven har det bare gått en vei; oppover. Og nå som vi har signert en ny leiekontrakt, så vi er virkelig positive til fortsettelsen og håper selvfølgelig at folk fortsetter å bruke oss, sier Holen Helland avslutningsvis.

Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen, men av Brand Studio, en del av avisens annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post. Synes du denne type artikler ser spennende ut for din bedrift, ta gjerne kontakt på samme e-post.