Nå åpner denne ferske kleskjeden sin andre butikk i Norge – i Trondheim

På Sirkus Shopping kan du fra 5. november få en litt annerledes handleopplevelse i andre etasje. Her åpner Brando, som skal gi kundene en følelse av hverdagsluksus.

Det mye som skal planlegges, skrues sammen og henges opp før en butikkåpning. I lokalene til Brando-butikken på Sirkus Shopping står butikksjef Amanda Kvakland sammen med butikkmedarbeider Henriette Nikoline Fjeldseth, og de er i full gang med riggingen.

– Det er alltid litt kaos før en butikkåpning, men vi er i rute heldigvis. Vi gleder oss stort til å se mottakelsen fra kundene, forteller daglig leder, Amanda Kvakland.

Brando er en trøndersk kjede som selger både dame- og herreklær, i tillegg til interiørartikler. I mars åpnet de sin første butikk i Kristiansund – nå satser de stort på å åpne i Trondheim.

Bildet er fra Brando-butikken i Kristiansund. Butikken på Sirkus Shopping kommer til å være ganske lik. 

Hverdagsluksus for alle

Butikklokalene preges av moderne jordfarger, mørke kontraster og miljøvennlige naturmaterialer. Det bugner av grønne planter og tekstiler. Atmosfæren er lun og hjemmekoselig. Vi kan allerede se at butikken lever opp til sitt slagord: «It feels like home».

– Brando-konseptet skal gi kundene litt luksus i hverdagen, med en behagelig handleopplevelse der de kan slå seg ned i sofaen og bruke god tid i butikken. Vi setter servicen høyt og kan tilby kvalitetsprodukter til en god pris, som passer til både kvinner og menn i alle aldre, forteller Kvakland.

Brando selger merker som Vila, Selected, Sisters Point og Jack & Jones. Denne butikken har også valgt å ta inn litt mer eksklusive danske merker som A-View, mbyM og Résumé.

Amanda Kvakland har lang fartstid i klesbransjen. Nå skal hun lede Brando-butikken på Sirkus Shopping. 

 

Ønsker du å se vareutvalget til Brando? Sjekk ut nettbutikken her!

– I tillegg til klær selger vi litt interiørartikler som lys, table books og mobildeksler. Det som er litt spesielt denne butikken er at vi selger alt man ser i butikken. Så hvis noen er interessert i å kjøpe sofaen, en plante eller en lampe som henger på veggen er det bare å komme med et bud, legger butikksjefen til.

Musikk og god stemning

For butikkmedarbeider Henriette Nikoline Fjeldseth er det spennende å få være med på åpningen av ny butikk.

– Det er ikke hver dag man får muligheten til å bli med på en butikkåpning helt fra start. Jeg føler meg heldig som får være med på det og jeg lærer så mye, forteller Fjeldseth.

Hun er ny i Brando, men har allerede blitt godt kjent med sine kolleger.

– Vi er flere som kjenner hverandre fra før av også, og teamet er som en stor familie. Det kommer til å ha mye å si for et godt arbeidsmiljø, og oss som servicevirksomhet for våre kunder.

Henriette Nikoline Fjeldseth er i full sving før åpningen av butikken. 

 

På åpningsdagen 5. november vil det bli musikk og noen spiselige fristelser.

– Vi tar selvfølgelig smittevernregler på alvor, og tar inn et visst antall kunder i butikken av gangen, opplyser Kvakland.

En 24/7-butikk

Nyåpningen på Sirkus Shopping er bare starten for Brando-kjeden. Pål Erik Solli-Sæter jobber som salg- og markedsansvarlig i Brando, og han har klare tanker om hva som skal skille butikkonseptet fra konkurrentene.

– Brando er skapt som en 24/7-fullverdig plattform. Du som kunde kan møte oss i butikken eller hele døgnet, alle dager i året i nettbutikken vår. Uansett om du kjøper online eller over kassedisken er det butikken som er avsenderen. Våre ansatte pakker, sender eller gir en enestående service fysisk i butikken, forteller Solli-Sæter.

Pål Erik Solli-Sæter er spent på mottakelsen når han nå skal åpne den andre Brando-butikken i Norge.  

 

Butikkens visjon: «It feels like home» betyr at de skal inspirere og gi alle en følelse som å være hjemme når de komme til butikken.

– Det du ser er det du får, helt enkelt. Vi ønsker at hver enkel Brando-butikk skal ha personlig preg, og det er viktig for oss å ha en lokal forankring der kundene skal føle at de kjenner oss. Vi gleder oss til å ta imot kundene, og alle er velkomne - både i butikken og på nett.


Ønsker du å ta en titt på vareutvalget til Brando? Klikk deg inn på nettbutikken og bli inspirert her!

Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen, men av Brand Studio, en del av avisens annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post. Synes du denne type artikler ser spennende ut for din bedrift, ta gjerne kontakt på samme e-post.