Her er Trondheims nye Rema-kjøpmenn: F.v. Maria Holst Skaalvik (Liljedal), Torstein Kristiansen (Rognbudalen), Yasmin Omar (Hallset) og Jan Vidar Wiseth (Heimdal). 

Her er Trondheims nye Rema-kjøpmenn: F.v. Maria Holst Skaalvik (Liljedal), Torstein Kristiansen (Rognbudalen), Yasmin Omar (Hallset) og Jan Vidar Wiseth (Heimdal). 

Rema 1000 i Trondheim:

Nå skal disse fire Rema-kjøpmennene ta Trondheim med storm

Siden i vinter har Rema 1000 åpnet hele fire nye butikker i Trondheim. Nå skal kjøpmennene Maria, Torstein, Yasmin og Jan Vidar legge alle kluter til for å sikre den beste handleopplevelsen for kundene i sine nye butikker.
Rema 1000

Rema 1000 ruster opp, og har åpnet hele fire nye butikker i Trondheim. De nye tilskuddene ligger i Rognbudalen, Hallset, Liljendal og Breidablikk, og fire nye kjøpmenn har fått sette sitt preg på de nye butikkene.

- Det er alltid hyggelig å åpne nye butikker i en by med stor utvikling. Rema 1000-butikkene står sterkt i Trondheim, og hver gang vi åpner en ny butikk er tilbakemeldingene fra kunden at «nå er dere endelig her også», forteller regiondirektør i Rema 1000 Midt-Norge, Vidar Andersen.

Kjøpmann Jan Vidar Wiseth, Maria Holst Skaalvik, Torstein Kristiansen og Yasmin Omar har åpnet hver sin nye Rema 1000-butikk i Trondheim. 

 

Deres mål er å lage store og solide butikker som skal være både enkel, rask å handle i, og billige.

- Vårt mål er å ha en butikk der hvor folk ferdes og bor, og derfor har vi åpnet enda flere butikker i Trondheim, sier Andersen.

Kundefokus

Og skal man tro tilbakemeldingene de nybakte kjøpmennene har fått til nå, har de truffet spikeren på hodet. 26.april i år åpnet Maria Holst Skaalvik (36) Rema 1000 på Liljendal, et lite steinkast unna Sirkus shopping. I splitter nye lokaler fikk hun og resten av de ansatte, faste kunder fra første dag.

Kjøpmann Maria Holst Skaalvik er nærmest vokst opp i Rema-uniformen. 

 

- Det var flere som hadde ventet på at vi skulle åpne butikk i nærheten, så det var veldig stas. Det er noe helt spesielt å kunne få lov å åpne en egen Rema-butikk, forteller Skaalvik.

Hun er imidlertid ikke ukjent for Rema-uniformen. Hennes far var kjøpmann, og hun er nærmest vokst opp bak hyllene.

- Jeg bestemte meg for å bli kjøpmann for tre år siden. Jeg fikk en nestleder-stilling på Rema 1000s butikk på Dragvoll, og gikk etter det talentskolen til Rema. Før dette har jeg jobbet mange ulike steder, men det har egentlig blitt klarere og klarere at det er dette som er min drømmejobb, forteller hun.

Hun mener det absolutt viktigste i hverdagen er kundene.

Skaalvik trives aller best i butikken hvor hun kan snakke med kundene som kommer innom. 

 

- Jeg trives veldig godt ute i butikken, og det å snakke med kundene. Det spiller ingen rolle hvor bra butikken er, om kundene ikke trives og får de de trenger. Vårt mål er at alle som kommer inn hit skal gå ut igjen med et større smil om munnen. Vi ønsker at kundene skal kjenne oss, slik at vi blir en del av folks hverdag, forteller Skaalvik.

Sammen om suksess

At kunden er øverste sjef er et verdigrunnlag som går igjen i alle Rema-butikkene. På Rema 1000 Hallset er det kjøpmann Yasmin Omar (38) og mannen Mahmud Asfaday (41), som står i kulissene. 31. mai i år åpnet de Hallsets nyeste butikk, etter nesten fem år som kjøpmannspar ved Rema 1000 Kroppanmarka.

Kjøpmann Yasmin Omar og hennes team på Rema 1000 Hallset blomstrer i sin nye tilværelse. 

 

- Dette er vår familiebedrift, og vi driver sammen selv om jeg er kjøpmann. Jeg hadde ikke klart dette uten Mahmud, forteller Omar.

Sammen med 16 ansatte, er det travle dager på Hallset. Da butikken åpnet ble det fort klart at kundene hadde savnet konseptet til Rema i nærheten.

- Det er utrolig mange positive tilbakemeldinger, og mange av kundene vi hadde på Kroppanmarka kommer også innom for å hilse på. Vi har så mange andre fine fasiliteter i nærheten, som apotek, skole og barnehage, at dette har blitt et lite bydelssentrum. Rema var savnet her, og vi har allerede fått mange faste lokale kunder, forteller Omar.

Denne butikken er en skikkelig familiebedrift der både Yasmin og ektemannen Mahmud jobber. 

 

Hun begynte sitt Rema-eventyr for knappe tolv år siden, og mener at teamarbeid er nøkkelen til suksess – og fornøyde kunder.

- Det er alle de flinke ansatte hos oss som gjør hverdagen fin. Vårt viktigste fokus er å yte service til alle som kommer innom, og da trenger man et godt team. Her har vi et veldig godt arbeidsmiljø, og det smitter over på alle som kommer inn døra, sier Omar.

Rema returnerer

Et par måneder før Rema 1000 åpnet dørene på Hallset, var det åpning av ny butikk i Rognbudalen. For 23 år siden lå det en Rema-butikk i de samme lokalene, men denne gangen var det kjøpmann Torstein Kristiansen (33) som fikk ønske kundene velkommen på åpningsdagen 15.mars.

Rema 1000 Rognbudalen hadde for mange år siden butikk i de samme lokalene. I mars i år åpnet de dørene igjen, denne gangen med kjøpmann Torstein Kristiansen i spissen. 

 

- Det var helt tydelig at flere hadde savnet oss i disse lokalene. Mange av dagens kunder handlet her for mange år siden, og er glad for at vi er tilbake. Vi har en litt mindre butikk enn de andre, men likevel et bredt vareutvalg, forteller Kristiansen.

Til tross for sin unge alder, er ikke kjøpmannsrollen nye nytt for han. Allerede som 21-åring ble han kjøpmann i Rema 1000, og har drevet butikk både på Rørvik, Ladetorget og i Olav Tryggvassonsgate. Sammen med han og de ti ansatte jobber også hans samboer, Cecilie Aasjord Ekhougen (31), og sammen blir det en familiebedrift.

- Vi har to barn som alltid sier «pappa sin butikk» hver gang de ser et Rema-skilt, sier Kristiansen lattermildt.

Rema 1000 Rognbudalen er liten i areal, men har godt utvalg, mener Kristiansen. 

 

Rema 1000 Rognbudalen fikk tidlig stempel som nærbutikken til alle boligene i området rundt, noe Kristiansen er stolt av.

- Det er viktig for oss å ha alle varene kunden ønsker, og likevel være en butikk du enkelt og kjapt kan stikke innom for å gjøre både hverdagshandelen og helgehandelen. Det at vi er en mindre butikk gjør at vi kommer tettere på kundene, og får et forhold til alle som kommer inn døra, forteller kjøpmannen.

Menneskene utgjør forskjellen

I september i fjor ble det liv og rør i de gamle lokalene til Adresseavisen på Heimdal, da Rema 1000 flyttet inn. Og med en splitter ny butikk ble de raskt ønsket velkommen.

Kjøpmann Jan Vidar Wiseth mener det er en fantastisk mulighet å få åpne sin egen Rema 1000-butikk. 

 

- Tilbakemeldingene er enestående. Her har vi stort areal å boltre oss på, og mange faste kunder allerede. Det at vi har søndagsåpent er også en stor fordel som stadig flere benytter seg av, forteller kjøpmann på Rema 1000 Breidablikk, Jan Vidar Wiseth (40).

Han har jobbet for Rema 1000-leverandør Nordfjord Kjøtt i en årrekke, og hadde allerede god kjennskap til Rema 1000 da han takket ja som kjøpmann.

- Jeg føler nesten at jeg har gått ti år i lære hos Rema 1000. Det er en fantastisk mulighet å få åpne sin egen butikk, og med den mottakelsen vi har fått øker bare motivasjonen ytterligere, sier Wiseth.

Han mener at beliggenheten til Rema 1000 Breidablikk er optimal.

- Det er mye boliger i nærheten, og vi blir deres nærbutikk. Med stor parkeringsplass og masse plass er alt lagt til rette for en suksess.

Menneskene utgjør en forskjell hos Rema 1000 Breidablikk. 

 

Den ferske kjøpmannen mener det er viktig å skille seg ut når man driver en butikk.

- Alle selger melk og brød, men det er menneskene som utgjør forskjellen. Her har vi et godt team av ansatte som alltid setter kunden først, og jeg vil gjerne at alle som jobber her skal ha eierskap til det vi gjør. Noe av de fineste tilbakemeldingene vi har fått er at alle er så trivelig og hyggelige her. Det gjør meg utrolig stolt, forteller Wiseth.


Fakta om Rema 1000:

REMA 1000 AS omfatter virksomheten til REMA 1000 i Norge og Danmark. Virksomheten eies 100 prosent av Reitangruppen. REMA 1000 er Norges ledende dagligvarekjede og en av landets sterkeste merkevarer. Rema 1000-butikkene er drevet etter en franchise-organisasjonsform, som i korthet betyr at franchisegiveren (Rema 1000) har utviklet standarder for etablering og drift av lokale virksomheter under et felles navn, mens franchisetakeren (kjøpmennene) står for driften av virksomheten og bidrar med personlig initiativ, skaperlyst og kunnskap om lokale forhold.


Les også disse sakene om Rema 1000 i Midt-Norge:

Rema-eventyr på Stavset i 30 år

Skaper vekst med søt trøndersk tradisjon

Selger 2,1 millioner liter Dahls Julebrus

Britt og Mesut ble hedret for innsatsen

Høstens mest smakfulle eventyr kommer fra Røros

Historien om hvordan krabbe ble en trøndersk mat-suksess

Hos Lund bakes det med humor og stolthet

Historiske Hamstad Bakeri vokser med Rema-avtale

Rema-kjøpmennene i Stjørdal har alle trøndernes kjøkkenhage et steinkast unna

Dette er Rema-brødrene på Fosen

- Kunden er sjefen over alle sjefer

Mia (20) drømte om Rema-jobb som lita jente

Stine (30) kapret drømmejobben på Berkåk

Dette er en ekte kjøpmannsfamilie

Gift med hverandre - og Rema 1000

Her kryper krabbene nesten rett inn i butikken

Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen, men av Brand Studio, en del av avisens annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post. Synes du denne type artikler ser spennende ut for din bedrift, ta gjerne kontakt på samme e-post.