Nå kan du få en nøkkelrolle i Trøndelags største treningskjede

Produsert av Adresseavisen Brand Studio for 3T

Material property, Font

Mange forbinder 3T med trening. Og det er helt naturlig, men selskapet driver med mye mer enn bare folkehelse. Nå ser de etter en regnskapsansvarlig som vil være med på styrke selskapet i årene som kommer.

Oddvar Sæther, økonomisjef i 3T-Produkter, er på jakt etter en ny regnskapsansvarlig.

Siden 1985 har 3T-Treningssenter vært en markedsleder på trening i Midt-Norge.

Mye har skjedd siden den gang, og selskapet har vokst seg stor og sterk.

I dag har konsernet rundt 700 ansatte og 400 millioner kroner i omsetning, og har i tillegg til alle treningssentrene rundt 30 eiendoms- og holdingselskaper og et forvaltningsselskap.

Nå ser de etter en regnskapsansvarlig, som skal være med på å følge opp denne veksten.

– Det er vanskelig å finne en mer spennende og variert regnskapsstilling enn dette. Her får den rette kandidaten mulighet til å være med på mye forskjellig og være med på å forme sin egen jobb, sier Oddvar Sæther, økonomisjef i 3T-Produkter.

– Her får du de arbeidsoppgavene du ønsker. Vi har mange flinke folk på tvers av avdelingene å spille på, så det er veldig dynamisk. Personen som får jobben vil i hvert fall å være ansvarlig for 50 årsregnskap, og ha en egen portefølje med treningssenter og eiendomsselskap, legger han til.

Høres det ut som en spennende jobb? Trykk her for å lese mer om stillingen!

Tove Jasmin Kristiansen har jobbet i 3T i over 20 år. Hun forteller at energien og entusiasmen blant kollegene er en god trivselsfaktor.

Energi og entusiasme

3T-Produkter holder til i flotte lokaler på Rosten. Kanskje har du spilt squash eller løftet vekter i etasjene under.

Over treningssenteret er det også mye energi og entusiasme. Her finner du 25 mennesker som jobber i mange forskjellige roller i 3T-systemet.

Én av dem er Tove Jasmin Kristiansen, som har jobbet her siden mars 2001.

– Nå har jeg jobbet her i over 20 år. Det sier litt om hvor mye jeg trives i jobben min, sier hun med et smil.

Kristiansen forteller at en stor grunn til trivselen er menneskene som jobber her.

– Fra første dag ble jeg mottatt av mange blide og energiske mennesker. Det er mye entusiasme her i 3T. Det føles som om vi driver med lagidrett. Vi heier hverandre frem hele tiden. Det er en fantastisk teamfølelse her på huset, forklarer hun.

Mye har skjedd siden hun ble en del av 3T-familien for over 20 år siden. I dag har hun blant annet ansvaret for alle resepsjonene i kjeden. Mye av jobben består av å drifte, koordinere og ikke minst utvikle resepsjonene, men hun har i tillegg også ansvar for alle medlemskap og inndrivelse av medlemsavgift i 3T.

Kristiansen sier at hun setter pris på å jobbe et sted som alltid jobber for å bli bedre.

– Vi har en ledelse som er fremoverlent, og som hele tiden jobber for at vi skal bli større og bedre. Det er godt å være i en bedrift som er i stadig utvikling. Det gir en god trygghet for oss som jobber her, sier Kristiansen.

Vil du jobbe for 3T? Trykk her!

Markus Øien startet som vaskehjelp for åtte år siden. I dag er han eiendomsforvalter i 3T.

Stor utvikling

De 25 som holder til i kontorlokalene på Rosten er veldig spredt aldersmessig. En av de yngste er Markus Øien, men til tross for sine 24 år har han jobbet i 3T i åtte av dem.

– Jeg startet som vaskehjelp da jeg var 16 år gammel og det har bare ballet på seg siden, sier Øien, som i dag jobber som eiendomsforvalter i 3T.

Øien har med andre ord vært med gjennom litt av en reise i 3T-systemet. I likhet med Kristiansen, så sier han at arbeidsmiljøet er en viktig del av jobben. -

– Selv om jeg er en av de yngste er det et utrolig godt miljø blant oss alle som jobber her. Vi kan tulle, prate fritt og si meningene våre. Og så jobber vi selvsagt hardt for at vi skal nå målene våre, sier Øien.

Nå skal 3T-Produkter få på plass en ny person på huset. Øien og Kristiansen sier at det er mange gode grunner til å søke seg hit.

– Det kan være travle og hektiske dager, men du får fortsatt energi av å være her sammen med oss. 3T utvikler seg hele tiden og det er en god åpenhetskultur. Det vil si at du alltid får et innblikk i hva som skjer og kan se spennende prosjekter bli fullført fra a til å.

– Her blir du godt tatt imot, uansett hvilken stilling eller avdeling du jobber i. Du kommer til å få en god start i et selskap som er veldig fremoverlent og som investerer for fremtiden. Det er en utrolig givende arbeidsplass.

Noe for deg? Les mer om stillingen!

Ny på laget

3T-Produkter ser etter en regnskapsansvarlig. Det faglige må selvsagt være på plass, men økonomisjef Sæther forteller at de også setter pris på andre egenskaper.

– Det viktigste er at vedkommende er enkel å samarbeide med og er løsningsorientert. At han eller hun klarer å tenke utenfor boksen. Er du nysgjerrig, spørrende og synes det er morsomt å lære nye ting, så er dette jobben for deg, sier Sæther.

– Og så er det viktig med et analytisk øye. Vi håper at den som får stillingen kan være en pådriver for den digitale utviklingen og vil derfor også være en superbruker på alle våre regnskapsprogram, legger han til.

Sæther forteller at de legger vekt på at de ansatte skal trives på jobb. Gratis parkering, gode lunsjordninger og det han kaller «Trondheims heftigste firmafest» - når over 600 3T-mennesker samles sammen for å bygge samhold med god mat og toppunderholdning på scenen.

– Den sosiale biten i 3T er veldig bra. Mange av oss trener sammen i tillegg og det er mange sammenkomster i løpet av året.

Alle ser frem til å få en ny kollega på laget. Sæther sier at det er bare å ta kontakt hvis du har noen spørsmål om denne stillingen.

– 3T har hatt en eventyrlig reise siden 1985 og vi fortsetter å vokse. Det er en veldig god stemning her på huset og vi gleder oss til veien videre, sier Sæther avslutningsvis.

Noe for deg eller noen du kjenner? Trykk her for å lese mer om stillingen!

Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Adresseavisen Brand Studio, en del av mediehusets annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

Azure, Font
Logo, Font, Text
Material property, Font