Nå søker 3T deg som vil utvikle treningsgiganten videre

Produsert av Adresseavisen Brand Studio for 3T

Material property, Font

I 3T stopper aldri utviklingen. Nå kan du være med på å sette ditt preg på fremtidens digitale løsninger hos Midt-Norges største treningskjede.

Heidi Heggernes, HR-ansvarlig i 3T, sier at utviklerne vil få mye frihet til å skape fremtidens 3T-Produkter.

Interior design, Smile, Laptop, Computer, Table, Sky, Travel, Leisure

Siden 1985 har 3T-kjeden stadig utviklet seg. I dag er de en markedsleder på trening i Midt-Norge.

I tillegg til alle treningssentrene, har konsernet rundt 700 ansatte, 400 millioner kroner i omsetning, 30 eiendoms- og holdingselskaper og et forvaltningsselskap.

Selv om de allerede har vokst seg store og sterke, så har de ikke tenkt å stoppe utviklingen. Snarere tvert imot. Nå skal de ruste opp den digitale satsingen sin, og søker derfor flere nye systemutviklere.

De er allerede godt i gang med prosjektledelse innleid fra Miles, flere konsulenter og nyansettelser.

Nå ser de etter flere flinke folk som ønsker å være med på denne reisen.

– Vi ønsker å skape et større IT-miljø, som sammen med oss løfter hele 3T- og treningsbransjen digitalt. Det er et stort og spennende potensiale som ligger her, sier HR-ansvarlig Heidi Heggernes i 3T-Produkter.

Ønsker du å lese mer om stillingene? Klikk her!

Spennende selskap

Heggernes har jobbet i 3T-Produkter i 27 år, og som hun sier selv har hun vært innom de fleste områdene i kjeden.

– Jeg startet i resepsjonen og har sammen med selskapet vært gjennom litt av en reise. Det er en helt fantastisk arbeidsplass, forteller HR-lederen.

Heggernes og 24 andre mennesker jobber i 3T-Produkters lokaler på Rosten. Her finner du flinke og hyggelige folk som blant annet jobber i administrasjonen, med markedsføring, økonomi, IT og utvikling.

Det er med andre ord et bredt spekter av kompetanse i de lyse og moderne lokalene, men alle har ikke jobbet her i like mange år som Heggernes.

Atle Prange har vært i 3T-Produkter i litt over tre måneder, og han skal sette sammen teamet som skal være med å løfte 3Ts digitale produkter til nye høyder.

– Det er veldig kult! 3T er et spennende selskap å jobbe med, og betyr noe for de fleste som bor i Trondheim og Midt-Norge. Det er mange spennende muligheter på teknologifronten her fremover, sier Prange, som også skryter av velkomsten han har fått.

– Jeg ble tatt godt imot fra første stund. Det er en veldig trivelig gjeng å jobbe sammen med. Sammen har vi mange ideer, ambisjoner og målsetninger som vi ønsker å nå.

Vil du være med på laget og utvikle 3T? Trykk her!

Mye frihet

Han forteller at utviklerne som kommer til 3T har store muligheter til å påvirke den digitale fremtiden til treningsgiganten.

– Du får mer eller mindre være med fra «scratch», og bygge opp en helt ny teknologiportefølje hos oss i 3T-Produkter, sier Prange.

– Her har du muligheten til å komme med dine ideer, gjennomføre og se det skje, for i 3T skjer ting fort. Det er kort vei mellom beslutning og igangsetting, legger Heggernes til.

Det er også særdeles kort vei til folk som potensielt skal bruke produktene som utvikles her.

– Du kan gå ned to etasjer til treningssenteret og få ti stykker til å teste ut den nye funksjonen. Vi sitter med andre ord veldig nærme kundene våre, sier Prange.

Bjørn Tore Norum, IT-ansvarlig i 3T, gleder seg til å få nye kolleger på laget.

Dress shirt, Flash photography, Jeans, Plant, Comfort

En som har vært i selskapet betraktelig lengre enn Prange, er IT-ansvarlig Bjørn Tore Norum.

Han har jobbet i 3T-Produkter i over 20 år.

– Det har skjedd en stor utvikling siden jeg startet, og den utviklingen kommer ikke til å stanse, sier Norum.

Det har vært en trygghet og positivitet her på kontoret hele veien, og jeg kunne aldri ha tenkt meg å bytte jobb, legger han til.

Nå ser han frem til å få flere nye utviklere på laget.

– Det blir kjempebra! Hele gjengen her på Rosten ser frem til denne satsingen. Vi ser veldig frem til å få på plass enda mer kompetanse og nye visjoner i bedriften, som kan se på ting med nye øyne, sier Norum.

Vil du sette ditt preg på 3Ts digitale flater? Trykk her!Varierte arbeidsoppgaver

Hva kan utviklere i 3T forvente seg? Det blir i hvert fall ikke kjedelig.

– Du må like å jobbe med varierte oppgaver. I starten blir det mye webutvikling og integrasjon. Vi har flust av systemer som skal snakke sammen på en sømløs måte, til både internt bruk og ut mot kundene, sier Prange.

– Vi har en nettside, nettbutikk og en app som er under utvikling. Disse skal moderniseres til å bli «state of the art» på alle mulige måter. Vi skal spisse og skreddersy produktene til kundene våre, og her ligger det et stort mulighetsrom, sier Norum.

Mulighetene er mange, men hvorfor burde flinke folk søke seg til 3T?

– Jeg tror det finnes mange utviklere der ute som kanskje føler seg litt fastlåst, og drømmer om en mer variert jobb. Her får du en stor bredde av oppgaver i en spennende bransje, sier Prange.

– Det må også nevnes at 3T er en spennende merkevare. Vi har en stor markedsandel i Midt-Norge, og det vi gjør her blir lagt merke til i bransjen over hele landet, legger Norum til.

Høres dette ut som en jobb for deg? Eller kanskje noen du kjenner?

Her kan du lese mer om utviklerstillingene i 3T!

Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Adresseavisen Brand Studio, en del av mediehusets annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

Logo, Font, Text
Material property, Font