Førsteklasses håndverk
og møbelsnekkerdetaljer

Ikonisk kjøkkendesign:

Produsert av Adresseavisen Brand Studio for uno form Fredrikstad

Font

Designkjøkkenet uno form åpner dørene til en ny og flott butikk i Fredrikstad. Det danske designmerket er kjent for sine tidløse og elegante kjøkken med imponerende håndverkskvalitet.

uno form har sin flagship store i Oslo, og nå er det kommet en egen avdeling i Fredrikstad. Her kan du på nært hold oppleve den håndlagde kvaliteten som har forbløffet kunder siden 1968. Showroomets utforming gjenspeiler den danske merkevaren og det eksklusive uttrykket de er så kjent for.

Finn ditt kjøkkendesign her!

Interior design, Furniture, Bookcase, Shelf, Architecture, Flooring, Floor, Shelving, Plant, Chair
Wood stain, Brown, Shelf, Rectangle, Shelving, Bookcase, Floor, Flooring
Interior design, Table, Furniture, Property, Plant, Couch, Ananas, Lighting, Architecture, Wood

uno form Fredrikstad er samlokalisert med HTH Kjøkkenforum.

­– ­Vi har bygget uno form-avdelingen slik at den skal oppleves identisk med uno forms konsept «No Compromise». Her møter du en konsulent som har god kunnskap i dansk design og med et hjerte for god håndverkskvalitet – en ekte uno form-ambassadør. Det er utrolig stas at vi kan tilby kundene denne kjøkkenklassikeren nå, sier Marthe Gundersen entusiastisk.

Hun er daglig leder ved HTH Kjøkkenforum i Fredrikstad.

Bestill tegnetime i dag

– Kjøkken fra uno form er ensbetydende med førsteklasses håndverk, og møbelsnekkerdetaljer.

Marthe Gundersen, HTH Kjøkkenforum Fredrikstad

Et dansk designeventyr

uno form har etter lanseringen på 60-tallet blitt en del av dansk designhistorie, kjennetegnet av det minimalistiske designet, den kompromissløse kvaliteten og den lange levetiden på møblene.

Eventyret startet i Lyngby i Danmark, hvor en mann ved navn Arne Munch stadig irriterte seg over datidens kompakte kjøkken som verken kunne tilpasses rommets innredning eller brukernes behov.

Han ønsket å forene funksjonalitet med kvalitet og vakkert design, for å skape det kjøkkenet han så lenge hadde savnet selv. Dermed satte han i gang med det møysommelige arbeidet nede i sin egen kjeller.

Til slutt fant han løsningen. Med kvadratiske moduler på 60 x 60 x 60 cm kunne kjøkkenet bygges på utallige måter, samtidig som det estetiske ble ivaretatt og gav utformingen et skulpturelt og elegant preg.

Disse kubene utgjorde etter hans mening det perfekte, harmoniske kjøkkenmøbel.

– Arne Munch sin kjærlighet for vakre og originale designmøbler inspirerte ham til å overføre møbeldesign til kjøkkenet. Et italiensk sofabord, med skjult skuff, ble blant annet utgangspunktet for lamellskuffene uten håndtak. Selve lamellen er håndtaket, noe som var en revolusjon på den tiden, forteller daglig leder for uno form i Oslo, Anette Berentsen.

Les mer om uno form

Det tidløse kjøkkenet

Det viste seg at Munch hadde helt rett, for markedet omfavnet denne løsningen. Det originale kjøkkenet traff hjertet til mange, og siden har flere generasjoner drømt om å én dag få eie sitt eget uno form-kjøkken.

Mye av årsaken til denne vedvarende interessen er ikke bare det stilrene designet, men også at produksjonen alltid har vært – og fremdeles er, tuftet på kvalitet og bærekraft.

– Kjøkken fra uno form er håndlaget og designet for å vare i en mannsalder. Vi ser at mange arver de brukte modulene av sine foreldre som kjøpte uno form-kjøkken på 80-tallet, fordi de nå ønsker nytt selv, smiler Berentsen.

Les mer om uno form

Kvalitetshåndverk

Hun forteller at det tidløse uttrykket og kvaliteten som imponerer mennesker på tvers av generasjoner, kan spores tilbake til den omhyggelige produksjonen.

På en liten snekkerfabrikk i den danske byen Farsø, bygges hvert eneste kjøkken manuelt.

Det hele starter med utvelgelsen av de edleste tresorter, de ypperste materialer og de nøye utvalgte og håndplukkede leverandørene.

– Vi senker ikke ambisjonsnivået én millimeter, vi bygger hvert eneste kjøkken helt fra bunnen av. Vi går ikke på kompromiss, vi går etter det perfekte av prinsipp – og vi skaper håndlagde snekkerkjøkken i kompromissløse materialer, som bare blir vakrere med tiden, forteller Berentsen.

– Våre kjøkken er laget for å vare i generasjoner. Skulle du ønske å tilføre elementer til ditt kjøkken eller oppgradere, vil fabrikken sørge for at du får riktige materialer.

Anette Berentsen, uno form Oslo

Vision care, Flash photography, Glasses, Lip, Eyebrow, Shoulder, Eyewear, Black-and-white, Grey, Style

Et unikt og ettertraktet kjøkken

Berentsen sier at den typiske uno form-kunden ofte er svært opptatt av kvalitet, design og bærekraft.

De siste årene har hun også merket stor interesse fra dem som i utgangspunktet ikke er så opptatt av skandinavisk design og bærekraft, men som vektlegger hvordan kvaliteten føles når de tar på og ser på kjøkkenet.

I dag kan man velge mellom flere ulike kjøkken fra uno form – alle med den samme håndlagde kvaliteten og det tidløse designet merkevaren først ble kjent for.

– Vi følger med i tiden, men vi merker at den minimalistiske stilen som det klassiske lamellkjøkkenet har, er noe kundene ofte faller tilbake på. Det er tydelig at det som fungerte da, fungerer akkurat like godt i dag – i hvilket som helst hjem, sier Berentsen.

– Detaljnivået og gjennomføringen er helt fantastisk på disse kjøkkenene, sier Gundersen, og legger til at dette også krever helt spesiell kompetanse hos dem som skal selge de hos HTH.

Bestill tegnetime i dag

Kundeopplevelse som oser av kvalitet

uno form produserer kjøkken på en unik måte, og er bygd opp av en annen modul og dimensjon enn andre merker. Dette krever at de dedikerte uno form-konsulentene som skal tegne og planlegge nye kjøkken for kundene, har god kunnskap om dette.

Gundersen har hatt tett dialog og samarbeid med nettopp Berentsen i planleggingen av den nye avdelingen i Fredrikstad, for å kunne skape de aller beste og kompromissløse kundeopplevelsene.

– Å besøke uno form-avdelingen vår skal være en særegen opplevelse som oser av den kvaliteten merket står for, og hvis du bestemmer deg for å kjøpe et kjøkken her, blir alle detaljer tatt hensyn til, forteller Gundersen, før hun legger til:

– Vi er stolte, og gleder oss til å ønske både gamle og nye kunder velkommen!

Finn ditt kjøkkendesign her!

Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Adresseavisen Brand Studio, en del av mediehusets annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

Azure, Font
Logo, Font, Text
Font