Her får du hjelp til å finne den riktige bobilen for deg

Produsert av Adresseavisen Brand Studio for BBC Fritid

For Thomas Vevang har camping og friluftsliv vært en stor del av livet. Derfor deler han, og de andre ansatte ved BBC Fritid, gjerne sin kunnskap - slik at du finner den perfekte bobilen til ditt bruk.

På Øysand i Melhus finner du BBC Fritid. De har solgt bobiler, campingvogner og caravantilbehør siden 2004, men interessen for camping har daglig leder Thomas Vevang hatt hele livet.

-  Camping og friluftsliv har vært en del av oppveksten min, og er fortsatt viktig for meg og familien. Så jobben blir en livstil, noe som medfører lange arbeidsdager, spesielt i høysesongen, sier Vevang.

Han startet bedriften sammen med sin far Ingvar og har hatt en jevn og stabil økning for hvert år, med mange kunder som handler både sin første, andre og tredje bobil hos BBC Fritid.

- Vi har økt omsetningen hvert år og det ser uttil at bobilinteressen blant det norske folk bare fortsetter å øke. Spesielt  i 2020, som ble et rekordår for oss, opplevde vi at mange førstegangskjøpere kom til butikken.

Er du på bobiljakt? Trykk her!

Thomas Vevang, daglig leder ved BBC Fritid, har solgt bobiler, campingvogner og caravantilbehør i mange år.

Moderne løsninger

Vevang sier at det er mye som har skjedd på de årene han har vært i bransjen. Både med tanke på hva folk ser etter og ikke minst i teknologien og materialene som blir brukt i moderne bobiler.

- På våre mest selgende merker Benimar og Malibu har de komplett tre-fritt påbygg. Det vil si at man slipper å bekymre seg for fukt. De er også utstyrt med LED-belysning, noe som reduserer strømforbruket og har et optimalisert varmeanlegg som gir et behagelig inneklima.

 - I tillegg har utvalget av planløsninger blitt mye større og folk har også blitt mer selektive på hva de ser etter. Der har vi Benimar, som er godt utstyrt med tiltalende design og har god kvalitet over hele linja, legger han til.

Hos BBC Fritid finner du bobiler fra  300. 000 kroner til over seks millioner kroner. Med andre ord er det et bredt utvalg av både nye og brukte enheter. De importerer alle merkene de forhandler, så her handler du direkte fra importøren.

- Morelo er vårt mest luksuriøse bobilmerke også de har tre-fri konstruksjon. Vi selger tre til fem nye av dem i løpet av året. Det er med andre ord ikke en volumselger, men mange nysgjerrige entuasiaster ønsker ofte å ta en kikk på disse.

- Bestselgeren er Benimar. Ikke like luksuriøs som Morelo, men her har du alt du trenger for å leve godt og komfortabelt, uansett hvor ferden tar deg. Her ligger alt til rette for at du og dine nærmeste skal ha det bra.

Høres ut som noe for deg? Klikk her!

Morelo er et eksklusivt bobilmerke, som mange ønsker å ta en titt på.

Personlig service

Interessen er stor og mange nysgjerrige tar turen til BBC Fritid for å få gode råd før de oppfyller bobildrømmen. For selv om mange entusiaster har sine favoritter, mener Vevang du må se på dine behov.

- Folk er forskjellige og det er ikke alle bobilene som passer for alles bruk. Så bruk tid på å tenke igjennom hvilke behov som er viktig for deg når du ser etter en bobil, sier Vevang.

Han forteller også at sesongen har endret seg betraktelig på disse årene.

- Jeg vil si at den har utvidet seg. Tidligere brukte folk bobilen tradisjonelt kun på sommeren. Nå er det mange som bruker den mer eller mindre hele året. Det er også noe som kan være lurt å ha i bakhodet når du skal kjøpe bobil, råder han.

Hos BBC Fritid finner du engasjerte ansatte, som mer enn gjerne hjelper deg med å velge det rette kjøretøyet.

- Det er jo en stor investering for folk flest, så det er viktig at du kjøper en bobil som gir deg den gode følelsen. Og det kan vi hjelpe deg med, sier Vevang.

- Service står høyt i kurs hos oss, og vi legger flid i å finne den modellen som passer for deg. Om det så handler om soveplass, størrelse, planløsninger, utstyr, vekt eller andre faktorer, legger han til.

På utkikk etter bobil? Klikk her!

Kom innom for en bobilprat

På Øysand har BBC Fritid en stor og flott utstilling med en rekke bobiler av mange forskjellige merker. De har også et eget verksted, der de kjapt og effektivt kan hjelpe deg hvis du har behov reparasjon eller montering av utstyr. De utfører også takster og reparasjoner for forsikringsselskaper.

- Alle som jobber her har den samme kompetansen og kan hjelpe deg med å finne den rette bobilen eller utføre service på den ved behov. Vi er et lite, men veldig kompetent team. Det fører også til at vi får et veldig godt forhold til kundene våre, noe jeg tror de setter stor pris på, sier Vevang.

2020 ble som nevnt et rekordår for BBC Fritid, og Vevang sier at 2021 har startet i samme duren.

- Interessen ser ikke ut til å ha dabbet av og 2021 har startet bedre enn fjoråret. Jeg tipper at enda flere kommer til å få øynene opp for denne ferieformen. Og det skjønner jeg godt, sier Vevang.

Og er du én av dem som er nysgjerrig på bobil-ferie eller har bobil-dilla fra før, så er det bare å ta turen innom på BBC Fritid på Øysand.

- Det er bare å ta kontakt med oss for en uformell og hyggelig bobilprat. Alle er hjertelig velkommen til å komme og se på våre modeller og få tips og råd på veien. Og kanskje finner vi drømmebobilen din hos BBC Fritid.

Her kan du se alle modellene og det store utvalget hos BBC Fritid

Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Adresseavisen Brand Studio, en del av mediehusets annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

Font
Logo, Font, Text