Derfor bør du legge pengene i god kvalitet når du velger flis til badet

Produsert av Adresseavisen Brand Studio for Bergersen Flis

Line, Logo, Font, Text

Valg av fliser og håndverkstjenester er kanskje det viktigste du må tenke på når du skal planlegge et nytt bad. Hos Bergersen Flis er de opptatt av å bevisstgjøre kundene på hva kvalitet kan ha å si for badet og boligen på sikt.

Baderom kommer i alle mulige varianter, og i dag kan du kombinere fliser, farger og baderomsinteriør på utallige måter. For badet har uten tvil fått en annen rolle i vår tid. Men det stilles også strengere krav til hvordan du skal bygge badet.

Denne privatkunden ble fornøyd med sitt nye delikate bad.

– Det er mange som bruker nesten hele budsjettet sitt på møbler og tilbehør, også velger de å bruke mindre penger på flisene. Der råder vi våre kunder til å tenke motsatt, fordi det er viktig å investere i kvalitetsfliser til våtrom, forteller Bjørn Ivar Haugen, daglig leder ved Bergersen Flis på Lade.

Kvalitetsflis med lavt vannoppsug

For det å velge kvalitetsfliser kan spare deg for både tid og penger på lang sikt. Kvalitet på fliser måles på både vannoppsug, målenøyaktighet og design.

Daglig leder, Bjørn Ivar Haugen, er opptatt av å gjøre kundene kvalitetsbevisste.

– Vannoppsug handler om hvor mye vann flisene suger til seg. Høyt vannoppsug kan over tid forårsake mugg, svartsopp og misfarging. Det er også viktig med målenøyaktighet slik at flisene blir like store. Det avgjør om flisene kan legges med smale fuger, slik at badet får et mer eksklusivt uttrykk, forteller Haugen.


0

Kvalitetsfliser skiller seg også ut på designet. På rimelige fliser er det gjerne repeterende mønster mens på kvalitetsfliser får du et mye mer autentisk uttrykk, som for eksempel på natursteinsmønster.

0

Haugen skiller også mellom porselensfliser og keramiske fliser.

– Jeg anbefaler porselensfliser med lavt vannoppsug til våtrom. Med porselensfliser vil du oppnå alle fordelene, i motsetning til keramiske fliser produsert med gammel teknologi. Prisforskjellen er heller ikke så stor som man skulle tro.

Kvalitetsflis fra Italia og Tyskland

Bergersen Flis på Lade er en del av den store Bergersen Flis-kjeden i Norge, som har over tretti års erfaring med import av fliser. Flisene importerer de fra Italia, Spania, Portugal og Tyskland. Herfra får de ukentlige leveranser av fliser av ypperste kvalitet.

I butikken står det utstilt flere komplette bad med de nyeste flisene som finnes på markedet.

Bergersen Flis har et bredt utvalg av store fliser i trendy jordfarger.

I tillegg til å selge til privatmarkedet, driver de også som grossist. Det er flere VVS og byggevarekjeder som forhandler fliser fra Bergersen Flis, i tillegg til entreprenører, murere og eiendomsutviklere.

– Vi har en bred kundegruppe og det gjør jobben vår mer spennende. Det får oss til å holde oss helt fram i skoene og være ledende med tanke på nyheter, trender og utviklingen i markedet, sier Haugen.

I butikken har de et showroom for arkitekter og interiørkonsulenter, der de viser prøver fra ledende flisprodusenter i Europa.

Flisgrossisten kan skryte av å ha levert fliser til bedrifter i toppsjiktet i Trondheim, som blant annet Credo Restaurant og Britannia Hotell.

Hos Credo Restaurant finner du de karakteristiske grønne flisene som er levert av Bergersen Flis.

Grønn eleganse på et av toalettene til fasjonable Britannia Hotell.

Ton-i-ton med store fliser

Den store badeflistrenden nå er store fliser, og fargene skal gjerne være i nedtonede jordfarger. Flisene på gulv, vegg og dusj kan ofte være i samme farge eller farger i samme fargeskala.

Hos Bergersen Flis får du tegnet badet ditt i et 3D-program, slik at du får et realistisk bilde på hvordan flisene og interiøret kommer til å se ut. Helge Kvello-Aune er blant de som selger baderomsløsninger, og han har funnet sin egen salgsfilosofi.

Helge Kvello-Aune har tegnet baderomsløsninger for trøndere i åtte år.

– Jeg har aldri vært en pågående selger, og mest er opptatt av å veilede og gi gode råd som skal hjelpe kunden med å få det resultatet de ønsker. Det beste med denne jobben er å få være med på hele prosessen, fra kunden kommer småforvirret inn i butikken - til tegneprosessen og ferdig montert bad, forteller han.

Butikken på Lade selger alt du trenger til et nytt bad. Alt fra fliser, baderomsinteriør – til materialer og verktøy man trenger for å montere badet. Kvello-Aune forteller at det er mange som velger å få hjelp av fagfolk til å legge fliser og montere badet.

– Stadig flere velger å overlate monteringsjobben til murere og flisleggere. Det er nok fordi vi har bedre økonomi til å la andre gjøre jobben, også er vi nok mer opptatt av å få jobben utført på profesjonelt vis, mener Kvello-Aune.

Stiller større krav til badet

I dag stilles det krav om at membranen skal legges av fagfolk, og han anbefaler kunder til å la fagfolk gjøre hele monteringsjobben på badet.

– Det kan få store følgeskader om flisjobben ikke er gjort riktig. Du kommer til å slite om du skal selge boligen, og du får ikke igjen på forsikringen om for eksempel en lekkasje har gjort skader på andre rom, opplyser Kvello-Aune.

– Derfor er det utrolig viktig at kundene er bevisste på hvilke typer fliser de kjøper. Vi samarbeider med dyktige fagfolk som vi kobler på kundene våre. Da er vi sikker på at jobben blir gjort ordentlig, forteller fliseksperten.

Flisene på badet kan gjerne ha ulik størrelse, og mange velger forskjellige farger i samme nyanse.

Usikker på hvilken flis du skal velge?
Se mer av utvalget til Bergersen Flis her!


Harmoni og spafølelse

Badet har blitt et sted der vi ønsker harmoni og avslapning, og vi ønsker et bad med rene linjer og personlig preg.

– I dag kan du få en luksuriøs «look» på badet til en god pris. Før var det stort sett hoteller som hadde store fliser på badene sine, men så har det blitt billigere og enklere for folk å få spafølelsen på badet sitt hjemme.

Og det finnes et hav av muligheter. Kvello-Aune opplever at kunder har et ganske forskjellig utgangspunkt når det kommer til butikken.

– Noen har saumfart Instagram og har et klart bilde av hvordan de ønsker å ha badet. Andre kommer hit uten at de aner hvordan de vil ha badet sitt, og da kjører jeg en behovsanalyse og setter meg inn i hva de liker av farger og stil, sier Kvello Aune.

— Men det er bare gøy at kundene våre er forskjellige. Det gjør bare jobben min enda mer interessant. Det er utrolig givende å se hvor fornøyde kundene våre blir av sluttresultatet.

Alle som handler fliser hos oss i kampanjeuken kan vinne gratis fliser til en verdi av kr 30.000 *

LANGÅPEN FAGHANDEL MED FLIS OG BADEROMSMØBLER I FOKUS HELE UKE 40

  • Mandag-torsdag kl. 09.00-19.00
  • Fredag kl. 09.00-17.00
  • Lørdag kl. 10.00-15.00

Få tips og råd og gode tilbud fra våre fagfolk og våre leverandører som er tilstede i vår butikk på Lade

25% rabatt på alt fra Dansani og INR dusjer, Tapwell blandebatterier og dusjer, Strømberg badekar – denne uken!

Interior design, House, Architecture, Building, Sink, Tile, Floor, Property, Room, Bathroom
Interior design, Floor, Property, Room, Tile
Interior design, Bathroom, House, Ceiling, Building, Architecture, Property, Room
Plumbing fixture, Interior design, Tap, Floor, Tile, Property, Room, Bathroom

* Må ha kjøpt fliser/satt i ordre fliser hos oss i kampanjeuken. Gjelder lagerført sortiment med kjøpesum inntil 30.000,-, man krediteres hele kjøpesum opp til dette beløpet om man vinner. Totalsummen er basert på veiledende utsalgpriser.

Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Adresseavisen Brand Studio, en del av medihusets annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

Font
Logo, Font, Text
Line, Logo, Font, Text