Dette verktøyet hjalp bedriften med å rekruttere de riktige medarbeiderne

PRODUSERT AV ADRESSEAVISEN BRAND STUDIO FOR Bjørg Fjell

Newsec basale er en av Nord-Europas største forvaltere av næringseiendom, og er stadig på jakt etter de beste regnskapshodene. Med hjelp fra Bjørg Fjell Rekruttering og et spesielt personlighetsverktøy har de fått full klaff.

Hos Newsec Basale i Trondheim finner du 75 av selskapets ansatte, og Vibeche T. Hatlebrekke er sammen med Wenche Jacobsen og Barbro Holmen, leder for økonomiavdelingen.

- Her har vi alt av kompetanse innenfor næringseiendom samlet på ett sted. Vår avdeling består av 35 ansatte. Vi jobber med alt innenfor skatt, regnskap og merverdiavgift. Det er hektisk, men en veldig spennende bransje, sier Hatlebrekke.

Hatlebrekke forteller at selskapet har hatt en stor vekst de siste årene. Med det kommer også behovet for å få inn flere spesialister innen regnskap og økonomi.

- Innimellom kommer det helt akutte behov. Når vi får et stort oppdrag som krever økt bemanning, kan det være utfordrende å finne riktige medarbeidere på kort tid. Da bruker vi gjerne hjelp fra rekrutteringsbyrå, sier Hatlebrekke.

Vibeche T. Hatlebrekke, leder for økonomiavdelingen ved Newsec Basale i Trondheim, er veldig fornøyd med Bjørg Fjell Rekruttering.

- Riktige ansatte

Newsec Basale har blant annet samarbeidet med Bjørg Fjell Rekruttering, som siden 1985 har rekruttert medarbeidere til alle typer stillinger innen økonomi, regnskap og administrasjon. De siste årene har Bjørg Fjell Rekruttering rettet fokuset mot rekrutteringen av fagspesialister og ledere.

– Bjørg Fjell Rekruttering har veldig god kompetanse på det vi driver med. De kjenner oss godt, vet hva vi gjør og forstår dynamikken i selskapet og hva vi trenger av folk. De finner folk som passer bra for oss, sier Hatlebrekke.

Nysgjerrig? Her kan du kontakte Bjørg Fjell Rekruttering!

Som en del av rekrutteringsprosessen benytter Bjørg Fjell Rekruttering seg av Human Content – som tilbyr verktøy for kompetanse- og personlighetskartlegging.

– Personlighetskartleggings-verktøyet «B5-PLUS» fra Human Content gir markedets mest treffsikre resultater på målinger av personlighet i organisasjonssammenheng. Human Contents plattform av tester, verktøy og arbeidsmetoder sikrer en bedre forståelse av hva organisasjonen trenger, og finner egenskaper i kandidatene som kan skape merverdier, sier Rina Wold, rådgiver ved Bjørg Fjell Rekruttering i Trondheim.

Personlighetskartleggingen gir god informasjon om hvordan kandidaten vil fungere i ulike situasjoner i arbeidslivet, og hvordan de forholder seg til andre mennesker.

«B5-PLUS» gir også et bilde av om kandidaten vil vokse og utvikle seg i stillingen.

Hatlebrekke forteller at Newsec Basale har benyttet seg av resultatene fra Human Content i rekrutteringsprosesser.

– Kandidater som søker jobb hos oss kan ha flotte karakterer, en god CV og gi et godt inntrykk på et jobbintervju. Likevel gir det ikke nødvendigvis et riktig bilde av kandidaten. Da er det fint å få bekreftet eller avkreftet forhold gjennom testing. Det dukker alltid opp noe som vi kan grave videre i til neste intervjurunde, sier Hatlebrekke.


Vil du vite mer om Human Content?
 
Ta kontakt med Bjørg Fjell Rekruttering!

«B5-PLUS» fra Human Content gir markedets mest treffsikre resultater på målinger av personlighet i organisasjonssammenheng, sier Rina Wold, rådgiver ved Bjørg Fjell Rekruttering i Trondheim.

Ikke i bås

Et viktig poeng med Human Content er at det ikke skal sette mennesker i bås. Wold i Bjørg Fjell Rekruttering forklarer at verktøyet forteller mer om kandidaten enn tradisjonelle personlighetstester.

- Folk er mye mer sammensatt enn som så. Human Content hjelper oss med å se ting i sammenheng, sier Wold.

Ved hjelp av Human Content får de kvalitetssikret rekrutteringsprosessen.

- Det er lett å bli blendet av førsteinntrykket og gode referanser. Gjennom personlighetskartleggingen får man gjort en mye mer objektiv vurdering, sier Wold.


Skal din bedrift ansette? 
Bjørg Fjell kan hjelpe deg med å finne de riktige folkene

Human Content kan i tillegg brukes til leder- og organisasjonsutvikling. Bjørg Fjell Rekruttering har også benyttet det som en karriereveileder, for å støtte kunder som er i en nedbemanningsprosess.

Bjørg Fjell Rekruttering har benyttet Human Content i over to år, og Newsec Basale har valgt å ta i bruk verktøyet ved flere rekrutteringsprosesser.

- Ved hjelp av Bjørg Fjell Rekruttering og Human Content har vi fått på plass noen skikkelige innertiere. Vi i Newsec Basale er veldig opptatt av arbeidsmiljøet. Vi er, og skal fortsette å være, et sted der folk gleder seg til å dra på jobb. Da er det viktig å rekruttere de riktige personene. Derfor har Human Content vært et viktig hjelpemiddel, sier Hatlebrekke.

Rådgiver Rina Wold og avdelingsleder Rune Lie ved Bjørg Fjell Rekruttering i Trondheim.

Human Content og B5-PLUS:

  • Human Content har siden 90-tallet utviklet verktøy og metoder for å kartlegge menneskers kompetanse og personlighet.
  • B5-PLUS er basert på femfaktormodellen. Det er metoden for personlighetsanalyse som et samlet internasjonalt fagmiljø selv bruker i sin forskning.
  • Resultatene som innhentes i en rekruttering eller utviklingsprosess brukes igjennom hele den ansattes livsløp, til fremtidig utvikling, interne ansettelser og medarbeidersamtaler.
  • Brukt riktig, realiserer B5-PLUS utviklingspotensialet hos ansatte og reduserer «turnover» gjennom mestring og trivsel.


Følg Bjørg Fjell Rekruttering Trondheim på Facebook

Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Brand Studio, en del av avisens annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold.
Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut? Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio