Annonsørinnhold

Her finner Per maten som gjør julemiddagen perfekt


PRODUSERT AV ADRESSEAVISEN BRAND STUDIO FOR BUNNPRIS & GOURMET TYHOLT

Per Holmgren ser på seg selv som en skikkelig matnerd, og er over gjennomsnittet glad i gode råvarer. På Bunnpris & Gourmet Tyholt finner han alt det han trenger til jula – pluss noen godbiter som man ikke finner andre steder.

I disse dager er det rigget for skikkelig julestemning på Bunnpris & Gourmet Tyholt. For de aller fleste er det viktig med god mat til høytiden, og kjøpmann Tore Bjørneboe forteller at han merker at det stadig kommer flere innom for å få tak delikatesser som de produserer på huset.

- Folk kommer til oss fra fjern og nær for å handle inn til jul. Det synes vi selvsagt er veldig morsomt. Jeg tror de tar turen på grunn av at de finner det meste de trenger til jula her. I tillegg til at vi tilbyr det lille ekstra som kan løfte julemåltidene til nye høyder, sier Bjørneboe ved Bunnpris & Gourmet Tyholt.

Stikkordet er gourmet. Her finner du nemlig helt spesielle matvarer, som du ikke finner i de fleste andre butikker.


Husk lyd!

arrow.png

- Du finner ikke slike ferskvaredisker mange andre steder

Én av dem som velger Bunnpris & Gourmet Tyholt i jula – og året rundt, for den saks skyld – er Per Holmgren. Stamkunden ser på seg selv som over gjennomsnittet glad i kvalitetsmat, og setter derfor stor pris på det Bunnpris & Gourmet Tyholt tilbyr ham i høytiden.

- Lidenskapen for god mat og gode produkter fikk jeg nok inn da jeg var barn. Min mor var veldig flink til å lage god mat og gode julemiddager, og det har jeg tatt med gjennom hele livet og delt videre til mine barn, sier Holmgren.

Han setter stor pris på ferskvaredisken i butikken.

- Du finner ikke slike ferskvaredisker mange andre steder lenger. Butikkslakterne her er svært dyktige og tar seg av produktet på en god måte. Her får du stykket du vil ha, sier Holmgren og legger til at juleribba blir handlet inn her.

Få gode råd og tilbud rett i feeden din - følg Bunnpris & Gourmet Tyholt på Facebook!


Husk lyd!

arrow.png

I den store og delikate ferskvaredisken finner du mange forskjellige fiskeprodukter, kjøtt og varmretter. Men det er spesielt én ting Holmgren ikke klarer seg uten. Bunnpris & Gourmet Tyholt produserer sine egne pølser. Og julebordet til Holmgren blir ikke komplett uten julepølse fra Tyholt.

- Det er en stor forskjell på pølsene som blir laget her, kontra «vanlige pølser». Da snakker jeg om teksturen, tyggemotstanden og ikke minst smaken. Du kjenner at det er et kvalitetsprodukt, forklarer Holmgren.


Ostemodneri

Rett ved ferskvaredisken finner du noe helt spesielt. Bunnpris & Gourmet Tyholt har en lang og stolt ostetradisjon! Siden 70-tallet har de hatt ostemodneri i lokalene, men det er først nå nylig at publikum har hatt mulighet til å se de store ostehjulene.

- Ferskvaredisken og ostemodneriet gir butikken mer sjel. Det er veldig spesielt, jeg har ikke vært på noen andre butikker med et slikt tilbud, sier Holmgren.

I ostemodneriet modnes osten i minst to år før de havner i handlevognene i butikken. Her finner du folkets favoritter med ekstra god ostesmak – Jarlsberg, Norvegia og Sveitserost. Nå i desember får du også en vellagret juleedamer, som har blitt svært populær.

- Osten fra ostemodneriet har en mye kraftigere og en litt nøtteaktig smak. Julefrokosten blir ikke den samme uten ost fra ostemodneriet, i tillegg til lammerull, fårerull og ribberull, som jeg også handler her, sier Holmgren.


Bunnpris & Gourmet Tyholt har en lang og stolt ostetradisjon.

_FULL_20191126_Bunnpris-Julebutikk_4527.jpg
Det gir osten den genuine smaken, og kan ikke sammenlignes med ferdigpakket ost. Det gir en helt annen smaksopplevelse

Blant landets beste på frukt og grønt

Det er ikke bare ferskvarene, osten og pølsene som trekker folk til Bunnpris & Gourmet Tyholt. Tidligere i år kunne de nemlig juble for pallplassering i Opplysningskontoret for frukt og grønts kåring av landets beste frukt- og grøntavdeling.

- Det var kjempestas å kunne juble for sølvet. Vi jobber hver dag for at frukt- og grøntavdelingen skal være så delikat og god som mulig, og har som mål om å gjøre det enda bedre neste år, sier Kine Stenhaug, frukt- og grøntansvarlig ved Bunnpris & Gourmet Tyholt.


Husk lyd!

arrow.png

I desember er det nok å gjøre for Kine og hennes kolleger, som jobber hver dag for å sørge for at avdelingen har varene folk trenger. Og i jula er det ikke overraskende en spesiell vare som er ekstra populær.

- Vi selger utrolig mye klementiner, og de blir bare bedre og bedre på smak når jula nærmer seg. I tillegg er mandelpoteter og rosenkål klassiske slagere i juletida. Vi har også nøtter i løsvekt, som også er populært til jul, sier Stenhaug.

Kjøpmann Bjørneboe, Stenhaug og resten av kollegene sier at jula er et høydepunkt for dem, og de gleder seg til å ta imot gamle og nye kunder i desember.

- Vi gleder oss veldig! For oss er det ikke noe som er mer morsomt enn at det yrer av liv inne i butikken. Vi har forberedt oss godt, her skal du finne alt du trenger til jula – og litt til, sier Bjørneboe avslutningsvis.


BUNNPRIS & GOURMET TYHOLT

DAGLIGVARE MED FERSKVAREDISK og stort utvalg!

Kontakt oss:

Bunnpris & Gourmet Tyholt

Lillebergveien 8

7052 TRONDHEIM

Tlf. 73 93 52 10

bptyholt@bunnpris.no

ÅPNINGSTIDER
Mandag - Fredag 08 - 23
Lørdag 09 - 22
Søndag stengt
9. desember 14 - 20
16. desember 14 - 20
23. desember 14 - 20
Julaften 09 - 13
25. desember stengt
26. desember stengt
27. desember 08 - 20
28. desember 09 - 21
Nyttårsaften 09 - 16
1. nyttårsdag stengt

Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen, men av Brand Studio, en del av avisens annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold.
Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut? Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

Annonsørinnhold