Annonsørinnhold

Nå har denne butikken blitt større og bedre - og den har byens beste osteutvalg

PRODUSERT AV ADRESSEAVISEN BRAND STUDIO FOR BUNNPRIS & GOURMET TYHOLT

Bunnpris & Gourmet Tyholt har blitt større og bedre. Nå har den rikholdige ferskvaredisken også fått en stor oppgradering.

Siden februar i år har Bunnpris & Gourmet på Tyholt oppgradert lokalene sine. Mye av det som har blitt gjort siden den gang har ikke vært merkbart for kundene, men de siste par ukene har det vært hektisk byggeaktivitet i butikken.

6. desember var jobben gjort. Resultatet er en 250 kvadratmeter større butikk.

- Folk kan forvente seg en mye mer luftig butikk, med et skikkelig varetrykk på frukt og grønt. I tillegg har vi et gourmettilbud som få andre i Trondheim kan matche. Jeg blir forundret hvis noen kommer innom og ikke finner det de er på utkikk etter, sier daglig leder Geir Sjøgren ved Bunnpris & Gourmet Tyholt.


- Største løftet i kjeden

Butikken åpnet på Tyholt i 1965, men hadde da navnet Kløvermarkedet. Det var først i 1993 at lokalene fikk navnet «Bunnpris & Gourmet».

Siden den gang har det vært noen oppussingsrunder, men ingen som kan måle seg med det som har skjedd i år.

- Med tanke på det vi har investert i butikken i denne runden, er det garantert den største oppussingen vi har gjort. Det er det største løftet i Bunnprisen-kjeden noensinne, sier Sjøgren.

Med mer plass i butikken får varereolene mer luft, og helt ny LED-belysning i taket gjør butikken mer oversiktlig.

- Nå har vi fått åpnet arealet på en mye bedre måte, sier Sjøgren.

Få gode råd og tilbud rett i feeden din - følg Bunnpris & Gourmet Tyholt på Facebook!







Geir Sjøgren, daglig leder ved Bunnpris & Gourmet Tyholt

Eget ostemodneri

Med totalt 1150 kvadratmeter å boltre seg på, er det enkelt å få oversikt over butikken. Med en gang du går inn i lokalene kan du få øye på den flotte betjente ferskvarerekken. Her får du gode råvarer, samt tips og råd fra ansatte med god varekunnskap.

Bunnpris & Gourmet har en lang og stolt ostetradisjon på Tyholt!


Det gir osten den genuine smaken, og kan ikke sammenlignes med ferdigpakket ost. Det gir en helt annen smaksopplevelse

Siden 1975 har de hatt ostemodneri i lokalene, men det er først nå at publikum får anledning til å se inn i modneriet.

Ostemodneriet har blitt flyttet opp fra kjelleren og inn bak ostedisken. Bak store vindusflater kan du kikke inn og se hvor ostehjulene blir modnet.

- Her blir osten modnet i minimum to år før vi begynner å selge dem. Det gir osten den genuine smaken, og kan ikke sammenlignes med ferdigpakket ost. Det gir en helt annen smaksopplevelse, sier Sjøgren.


Ostemodneriet har flyttet opp i butikken slik at kundene nå kan se prosessen.

Populær vri på juleribba

Bak ferskvaredisken har de også flere tørrmodningsskap.

- Vi kjøper hel kam, som blir hengt opp på kroker inne i skapet. Der henger de i fire uker før vi begynner å selge dem. Tørrmodningen fører til en mer nøtteaktig smak av kjøttet, og kammen blir som en indrefilet til slutt, sier Sjøgren.

Tørrmodningen fører til en mer nøtteaktig smak av kjøttet

Frem mot jul bruker de også skapet til en ny vri på manges favorittrett på julaften. I fjor begynte de å selge tørrmodnet ribbe frem mot jul. Det blir det en reprise av i år – og det viser seg å være veldig populært:

Pølser hører også jula til, og på Bunnpris & Gourmet Tyholt lager de egne fra bunnen av. Her kan du blant annet plukke med deg en som har fått det passende navnet «Tyholter».

- Vi har også «Spansk Tyholter», som har litt mer krydder i seg, sier Sjøgren.


Bunnpris & Gourmet Tyholt har egne tørrmodningsskap der kjøttet får godgjort seg før det selges.

- Det lille ekstra

I tillegg kan de by på «Olivia» eller «Grovpølse». Sistnevnte er spesielt populært på tallerkenen i juletida.

- Vi startet å lage pølser i 2007, og vi selger bare mer og mer av det. Pølsene vi lager her har høyere kjøttinnhold enn de som selges i tradisjonelle pakker, sier han.

Nå fremstår Bunnpris & Gourmet Tyholt i en helt ny drakt, og er klare til å ta imot gamle og nye kunder. I ferskvaredisken og ellers i butikken finner du alt du trenger – og litt til.

- Vi har lave priser, men vi vil også tilby kundene det lille ekstra, sier Sjøgren.


BUNNPRIS & GOURMET TYHOLT

DAGLIGVARE MED FERSKVAREDISK og stort utvalg!

Kontakt oss:

Bunnpris & Gourmet Tyholt
Lillebergveien 8
7052 TRONDHEIM
Tlf. 73 93 52 10
bptyholt@bunnpris.no

ÅPNINGSTIDER
Mandag - Fredag 08 - 23
Lørdag 09 - 22
Søndag stengt
9. desember 14 - 20
16. desember 14 - 20
23. desember 14 - 20
Julaften 09 - 13
25. desember stengt
26. desember stengt
27. desember 08 - 20
Nyttårsaften 09 - 16
1. nyttårsdag stengt

Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen, men av Brand Studio, en del av avisens annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold.
Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut? Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio