– Nærmest uendelig med muligheter for å utvikle deg her

Derfor søkte Petter seg til Bygger’n:

Produsert av Adresseavisen Brand Studio for Bygger'n

Rectangle

Det er spennende tider hos Bygger’n med flere nyåpninger på trappene, og mange stillinger å søke på.

Som nyansatt hos Bygger’n ligger alt til rette for at du skal få en god start på arbeidsplassen. Det kan kunderådgiver Petter Skaget, som startet hos Bygger’n Stavset i 2021, skrive under på.

– Det var mye nytt og spennende å sette seg inn i da jeg startet her. Heldigvis får man god opplæring, både digitalt og gjennom de flinke folkene som jobber her. Jeg har lært utrolig mye på kort tid, sier Petter.

Petter sier at han ble tatt imot med åpne armer fra første stund, og at i tillegg til å være dyktige fagfolk, så er det også god stemning blant de ansatte.

– Arbeidsmiljøet er utrolig godt og man har mange plattformer å bli bedre kjent på. Vi har blant annet en aktivitetsgruppe som arrangerer mye sosiale opplegg. Det er opp til en selv hvor mye du ønsker å delta på, sier Petter.

Han er klar på hvorfor folk burde søke seg til Bygger’n.

– Her blir du godt ivaretatt, og du har store muligheter for å vokse i kjeden og i konsernet. Du får nærmest uendelig med muligheter for å utvikle deg her, sier Petter.

Husk lyd!

– Spennende utfordringer

Trenger flere ansatte i Hommelvik

I Hommelvik bygges det nå et splitter nytt byggevarehus, der skal de skape fremtidens handelsopplevelser for kundene sine. Til det trenger de engasjerte folk på laget.

– Vi er ute etter engasjerte ansatte som ønsker å skape den beste handelsopplevelsen i bransjen, og som trigges av å skape gode kundeopplevelser. Her får du være med fra start, og en unik mulighet til å forme din egen arbeidsplass,

Regionsjef Ola Rygg i Bygger'n forteller at det nye byggevarehuset i Hommelvik skal ha opptil tolv ansatte i en rekke forskjellige roller.

Her kan du lese mer om stillingene!

Husk lyd!

Derfor bør du søke:

Ragne Domaas gikk fra kunderådgiver til daglig leder i Bygger'n på to år.

Fra kunderådgiver til daglig leder

Ragne Domaas har vært ansatt hos Bygger’n i drøyt to år. Hun forteller at det var én spesiell grunn til at hun valgte å søke seg til Bygger’n:

– Det som fristet meg til Bygger’n var alle mulighetene for utvikling. De er flinke til å rekruttere internt, så det er alltid noe å strekke seg etter, sier Ragne.

Hun forteller at Bygger’n har levd opp til forventingene. Hun startet som kunderådgiver, og til høsten tar hun over roret som daglig leder hos Bygger’n Stavset.

– Det blir kjempespennende! Jeg er utrolig takknemlig for tilliten. Det blir en spennende utfordring, men jeg er veldig motivert for oppgaven, sier Ragne.

Ragne sier at det er det mange muligheter oppover i systemet, og ikke minst på kryss og tvers.

– Her får du mye tillit, og du kan pushe dine egne grenser om du ønsker det. Du har alltid muligheter til å prøve ut nye ting, noe som gir deg en stor variasjon i jobbhverdagen, sier Ragne.

Hun forteller at det blir spennende å se det nye byggevarehuset i Hommelvik, og mener det er en gyllen mulighet for folk som ønsker seg til byggevarebransjen.

– Folk bør søke seg til Bygger’n hvis de ønsker seg en arbeidsplass der man trives og har det morsomt på jobb. Og hvis du ønsker å utvikle deg selv og føle på mestring i et trygt miljø, da er dette det rette stedet for deg, fastslår hun.

Husk lyd!

– Trivelige folk

Stol på fagfolk

Byggevarekjeden Bygger’n har nesten hundre butikker fordelt over hele landet. Våren 2023 åpner de et helt nytt byggevarehus i Hommelvik. Kjededirektør Øyvind Eidem i Bygger'n forteller at de har store ambisjoner for fremtiden.

– En av våre visjoner er å skape den beste handelsopplevelsen i bransjen, for både proffmarkedet og mannen i gata. Det kommer folk til å merke i denne butikken, sier kjededirektør Øyvind Eidem.

Bedre oversikt, tydelige soner og mer inspirasjon til kundene er noen av nøkkelordene. Utendørsarealet kommer også til å ha god størrelse, med moderne lagringssystemer, god belysning og kjøreområder for både leverandører og kunder.

Samfunnsoppdraget til Bygger’n er å skape bærekraftige lokalsamfunn.

– Det ønsker vi også å gjøre i Hommelvik. Det er et område i stor utvikling med stadig økende befolkningsvekst, og vi gleder oss til å komme i gang, sier Øyvind.

Bygger’n er en del av E.A. Smith-konsernet, som i tillegg til byggevarekjeden har HIBA HUS, Smith Stål og LSE Byggesystemer i porteføljen. Konsernet har over 800 ansatte og en omsetning på 4,3 milliarder kroner.

– Vi er opptatt av å ta vare på talentene våre. Gjør du en god jobb, blir du lagt merke til. Det finnes mange gode eksempler på ansatte som har startet som kunderådgivere, og som har fått muligheter i konsernet. Det er viktig for oss, sier kjededirektøren.

– Et av de nyeste grepene vi har tatt er å tilby våre ansatte muligheten til å ta fagbrev. Vi sier at du skal kunne stole på fagfolk, så da er det viktig at vi har kompetansen på plass, legger regionsjef Ola Rygg til.

Vil du jobbe i Bygger'n? Trykk her!

Det nye byggevarehuset i Hommelvik åpner våren 2023, men de er allerede i gang med jakten på de rette ansatte. Eidem og Rygg sier at de ønsker å la dem teste seg og få god opplæring hos andre Bygger’n-avdelinger før åpningen.

Begge er klar på at de kommer til å trenge mange dyktige ansatte i årene som kommer:

– Vi har alltid behov for flinke folk. I tillegg til Hommelvik har vi flere etableringer på gang. Ønsker du å utvikle deg i et selskap i en sterk vekst, og ønsker å bli med på den reisen, er det bare å sende en søknad, sier Eidem og Rygg avslutningsvis.

Noe for deg eller noen du kjenner? Trykk her!

Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Adresseavisen Brand Studio, en del av mediehusets annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

Azure, Font
Logo, Font, Text
Rectangle