Annonsørinnhold

Pakkedisk støtter lokale foreninger - og du får eksperthjelp med innpakkingen

PRODUSERT AV ADRESSEAVISEN BRAND STUDIO FOR cITY sYD

Julestria er i full gang for mange, og når julegavene er kjøpt inn kan det være kjekt å slippe innpakkingen selv. I år kan du få pakket inn gavene gratis av frivillige ved City Syds egen pakkedisk.

Det er adventstid og julegavehandelen er i gang på City Syd. I år har kjøpesenteret kommet opp med en idé som skal hjelpe kunder med å få unnagjort gaveinnpakkingen i en fei. Fra 12. til 22. desember vil frivillige fra Sjetne Frivilligsentral og koret Våren Viggja stå ved pakkedisken og spre juleglede til kundene.

Til støtte for demente

City Syd er opptatt av å støtte foreninger og organisasjoner som gjør en god jobb for lokalsamfunnet, og derfor donerer de penger til Sjetne Frivilligsentral som skal stå ved pakkedisken denne jula. Sjetne Frivilligsentral gjør en viktig jobb med å fylle tomrommene til folk som bor i Sjetnemarka, Kroppanmarka, Okstad og Tiller, og til sammen arrangerer de over 40 aktiviteter som passer alt fra ungdom til eldre.

– Dette er et utrolig fint tiltak, og for oss er det artig å gjøre et annet type frivillighetsarbeid, forteller Siri Kvande, daglig leder for Sjetne Frivilligsentral.

Siri Kvande er daglig leder for Sjetne Frivilligsentral, og hun er glad for at de får være med på en så trivelig førjulsdugnad på City Syd.

Pengestøtten fra City Syd skal de bruke på nye tiltak for demente, slik at nærmiljøet blir mer dementvennlig.

– Det er trivelig å få tilliten til å bli med på dette, og det er en fantastisk måte å få støtte til prosjekter som er viktig for oss, legger hun til.

Et sosialt samlingspunkt

May Strøm Olsen (65) og Inger Tolnes (77) er blant de som skal hjelpe alle City Syds kunder med å pakke inn gaver, og de sprudlende pensjonistene gleder seg til å bidra i julestria.

– Det blir gøy å hjelpe folk med gavepakking. Dette blir en fin måte å få senket skuldrene og skape et sosialt samlingspunkt for travle kunder, forteller Strøm Olsen – som selv ikke lar seg stresse i førjulstiden.

Til sammen er det rundt tjue frivillige fra Sjetne Frivilligsentral som skal bytte på å stå ved pakkedisken fra 18. – 22. desember. Alle er pensjonister, og både damer og menn stiller opp når gavepapiret skal få svingt seg.

– Vi er en gjeng som er glad i folk, og vi håper vi kan bidra med god stemning i julehandelen.

– Jeg er i hvert fall veldig flink til å pakke inn gaver, så jeg håper folk kommer og benytter seg av det, legger hun til og ler.May Strøm Olsen (til venstre) garanterer godt humør ved pakkedisken. Ingvild Storeheier er fornøyd med servicen.

Blandakor med dugnadsånd

Koret Våren Viggja holder til i Skaun kommune, og de er et lavterskelkor som er opptatt av å spre sangglede og godt humør. De setter stor pris få å få muligheten til å hjelpe folk med julegavepakking.

– Dette er et kjempeflott konsept av City Syd. Det viser at de bryr seg om både kundene som handler her, og lokale foreninger som bidrar til samhold og glede i samfunnet, forteller korleder Jørgen Onsøien (62).

Våren Viggja er et blandakor med et vidt aldersspenn fra 25 til over 70 år, som ofte holder kirkekonserter og synger på lokale kulturarrangementer. Onsøien forteller at de stadig strekker seg etter å bli bedre, og pengestøtten fra City Syd skal gå med til innkjøp at et piano.

Bente Hestvik (til venstre) og Jørgen Onsøien er to av nærmere tjue korsangere fra Våren Viggja, som skal hjelpe til ved pakkedisken før jul.

Håper på en ny tradisjon

Før var det kun en selvbetjent pakkedisk på City Syd, men nå håper markedsansvarlig, Magni Simavik Rimolsrønning, at en dugnadsdreven pakkedisk skal bli en suksess og en fast tradisjon.

– Jobben som organisasjoner og foreninger gjør i nærområdene i Trondheim er så fantastisk, og vi tenker at dette er en fin måte å bistå dem på. Pakkedisken skal være en hyggelig samlingsplass som sprer positiv energi - samtidig som vi tilbyr noe ekstra for kundene, og gir penger til de som trenger det, forteller Rimolsrønning.

Magni Simavik Rimolsrønning er markedsansvarlig ved City Syd, og hun er spent på hvordan den nye pakkedisken blir mottatt.

Til sammen vil over 40 frivillige fra både Sjetne Frivilligsentral og Våren Viggja stå ved disken i løpet av perioden frem mot jul.

– Jeg håper at folk vil benytte seg av denne pakkedisken, fremfor å spørre ekspeditørene i butikkene om å pakke inn gavene. De har det ofte travelt, så jeg vil anbefale folk om å ta en tur innom årets hyggeligste pakkedisk, avslutter hun.

Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen, men av Brand Studio, en del av avisens annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold.
Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut? Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

Annonsørinnhold