Snart kommer disse smarte lagerløsningene

Produsert av Adresseavisen Brand Studio for Creto Næringsmegling

Material property, Font

Det skjer mye spennende på Stav, som ligger nært både Trondheim og Stjørdal. Om ikke lenge kommer det flere store og smarte lagerseksjoner, som passer godt til både privatpersoner og bedrifter.

På Stav, en kort kjøretur fra Trondheim og Stjørdal, og områdene rundt har det skjedd mye de siste årene. Flere nye bedrifter har etablert seg, mange bygg har poppet opp og det er tydelig at det er en stor utvikling i området.

Nå jobber Creto Næringsmegling med nok et spennende prosjekt. I løpet av kort tid kommer 40 nye lagerseksjoner på plass her.

- Vi er veldig fornøyde med denne tomta. Her kommer du deg lett til E6 og det er kort vei til både Trondheim og Stjørdal. Dette blir kjempebra for både privatpersoner og bedrifter som trenger ekstra lagringsplass, sier Oddvar Rakstang ved Creto Næringsmegling.


Nysgjerrig? Her kan du lese mer om lagerseksjonene!

Slik blir lagerseksjonene:

Husk lyd!

Veldig fleksibelt

Vi møter Rakstang og prosjektleder Steinar Oksvold ved Byggherrerådgiveren AS på Tomta på Sveberg. De forteller at de har brukt mye tid på å levere særdeles fleksible løsninger i dette prosjektet.

- En seksjon er cirka 70 kvadratmeter stor, men du kan også for eksempel kjøpe to seksjoner og gjøre det om til 140 kvadratmeter, hvis det er ønskelig. Alle seksjonene er isolerte og frostfrie og skal være behagelige å bruke året rundt, sier Oksvold.

Takhøyden er på hele fem meter og portene til seksjonene er elektriske, slik at du enkelt skal kunne kjøre inn og ut av seksjonen.

- For privatpersoner tenker jeg at dette kan være et fint sted å lagre båten, motorsykkelen eller bobilen. Kanskje er du en hobbymekaniker som har lyst til å skru litt på kjøretøyene dine. Eller kanskje har du noen andre snekkerprosjekter du ønsker å jobbe i fred og ro med. Da er dette en kjempegod løsning, sier Rakstang.

- Kanskje skal du flytte fra et hus til en mindre leilighet, og trenger ekstra lagringsplass til tingene dine. Da er dette midt i blinken for deg, legger Oksvold til.


Er du interessert? Trykk her!

- Praktisk for bedrifter

Seksjonene kan leveres med en mesanin. Da har du en trapp opp til høyden der du kan ha kontorplass, arbeidsbenk eller hva enn du måtte ønske.

- Seksjonen leveres med opplegg for vann, avløp, strøm og bredbånd. Her skal det være enkelt for deg å kunne bruke god tid på for eksempel arbeidsoppgaver eller hobbyen din, sier Rakstang.

Rakstang har solgt flere lagerseksjoner tidligere, og han mener at dette er en smart løsning for mellomstore bedrifter som ønsker seg mer lagringsplass.

- Akkurat nå er det ikke så enkelt å finne lagerplass sentralt i Trondheim. Og det kan ofte være kostbart. Har du en bedrift som trenger lagerlokaler er dette en genial og praktisk løsning. Som nevnt er det kort vei til E6, slik at du kjapt kommer deg til både Stjørdal og Trondheim, sier Rakstang.

- Litt lengre sørpå er det langt mer vanlig for både privatpersoner og bedrifter å eie slike lagerseksjoner. Og nå ser vi at det behovet dukker mer og mer opp i Trøndelag. Jeg tror dette konsept som kommer til å gjøre livet enklere for mange, legger Oksvold til.


Vil du vite mer? Trykk her!

De fleksible lagerseksjonene har god takhøyde og ligger nært E6.

Ferdig 2022

Nærheten til landets tredje største by kan også ha en annen stor fordel, mener duoen.

- Å eie eiendom så nært Trondheim er ikke en dum investering. Det er ingenting som tyder på at de skal falle i verdi med årene, i alle fall, sier Rakstang.

- Har du for eksempel behov for mindre lagringsplass, så kan det også være smart å leie ut resten av seksjonen til for eksempel venner eller familie, legger Oksvold til.

Rakstang og Oksvold forteller at de håper å komme i gang med byggingen i løpet av første kvartal 2022. Målet er at de skal stå klare til bruk i løpet av tredje kvartal 2022.

- Hvis du har noen spørsmål om hvordan disse lagerseksjonene blir, eller hvordan de kan passe til ditt behov, så er det selvsagt bare å ta kontakt. Sammen skal vi klare å finne den perfekte lagerseksjonen til deg, sier de avslutningsvis.


Noe for deg eller noen du kjenner? Trykk her!

Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Adresseavisen Brand Studio, en del av mediehusets annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

Azure, Font
Logo, Font, Text
Font