Ny og eksklusiv smykkebutikk
– velkommen inn i David-Andersens glitrende universProdusert av Adresseavisen Brand Studio for David-Andersen

Font

18. november ble snoren klippet – den eksklusive og tradisjonsrike smykkebutikken David-Andersen er nå offisielt åpnet i Trondheim.

Butikksjef Tove Skancke Grande ønsker alle velkommen inn i de nyoppussede lokalene øverst i Nordre.

Interior design, Smile, Furniture, Blue

Den anerkjente smykkebutikken har sine røtter i hovedstaden. Der har de eksistert i snart 150 år og eies nå av femte generasjon David-Andersen. Butikken i Trondheim blir den syvende, og den nest største i landet med sine 250 kvadratmeter. Bare flaggskipbutikken i Oslo er større.

Det nye stjerneskuddet i Nordre gate har flyttet inn i Sommas gamle lokaler, ved Sommerveita.

– Det er kjempespennende å åpne ny butikk, og jeg tror Trondheim er klar for dette. Det blir den eneste av sitt slag i byen, sier en sprudlende butikksjef på åpningsdagen. Tove Skancke Grande og hennes team, gleder seg til å bli bedre kjent med de trønderske kundene i tiden fremover.

Husk lyd!

Tove Skancke Grande forteller om den nye butikken

Luksuriøs butikkopplevelse for både han og henne

– Vi håper kundene setter pris på at vi tilfører noe nytt og spennende til byen, sier Grande håpefullt.

Den visuelle utformingen av lokalene i Trondheims-butikken er designet for å fremheve smykkenes historier og håndverk, slik at ethvert besøk blir en opplevelse i seg selv. Besøkende skal kunne komme inn og føle at de blir tatt med på en liten rundreise i lokalet.

Hvis man ønsker kan man også  bestille tid for en privat konsultasjon i et avlukket område i butikken.

– Her kan du forvente å finne smykker som ikke selges noen andre steder, lover Grande. Uansett om du skal gifte deg, er på jakt etter jubileumsgaver, dåpsartikler, bunadssølv eller noe fint til deg selv, så er det flust av muligheter.

Her finnes noe for alle anledninger og lommebøker.

Håndlaget design og ikoniske merkevarer

Mye stolthet ligger bak smykkene du kan handle hos David-Andersen, spesielt de som blir laget av deres egne gullsmeder på verkstedet i Oslo. En av årets kolleksjoner er et eksempel på lokalproduksjonen og fagkunnskapen som ligger bak et vakkert og tidløst smykke fra David-Andersen.

I enstens-kolleksjonen Solitær, har David-Andersen lagt hele sin sjel i å skape ringer, anheng og ørepynt med et enestående og klassisk uttrykk. Diamantene er håndplukket i Antwerpen, skinnene er norskproduserte og håndfattet på verkstedet i Oslo – og det er kun benyttet resirkulert gull.

Trykk her for å se den nydelige kolleksjonen Solitær

Det vil alltid være slik at du finner David-Andersen sitt unike design, side om side med noen av verdens fremste merkevarer innen smykker. Dette gjelder også i Trondheim, og en av butikkens styrker er nettopp produktmiksen de tilbyr.

Her finner du alt fra spektakulære diamantsmykker som mange normalt reiser utenlands for å kjøpe, til eksklusive gaver som passer til alle høytidelige anledninger.

Noen av merkene som føres av David- Andersen:

David-Andersen
Ole Lynggaard Copenhagen
Georg Jensen
Rikke Harsheim
Tom Wood
Efva Attling
Montblanc

«Et uttrykk for kjærlighet siden 1876»


Noen kunder handler til seg selv, men mange er også på jakt etter gaver når de besøker David-Andersen. Smykker kan skape uforglemmelige minner og utløse sterke følelser, noe som gjør at smykkene får en helt egen betydning for den som mottar dem.

– Da er det godt å møte på noen som har god erfaring og lidenskap for faget sitt. Du kan være trygg på at vi har den beste ekspertisen og at du får hjelp til akkurat det du måtte trenge her, sier Grande.

Hun håper at deres satsning på dyktige ansatte skiller seg ut i positiv forstand for de som velger å besøke den nyåpnede butikken. Alle de ansatte har lang erfaring fra service- og gullsmedbransjen, og målet er at de sammen skal klare å gi kundene service og produkter i verdensklasse.

Husk lyd!

Hallvar Sagøy viser frem noe av det butikken har å by på

Julegavene som skaper magiske øyeblikk

Ida Lund-Hermanrud er markedssjef i David-Andersen, og forteller at de har brukt lang tid på å finne det riktige lokalet i Trondheim. Da de endelig fant det, var det full klaff.

– Vi ble kjempeglade da vi landet lokalene i Nordre gate. Det har blitt en ganske stor forvandling både på utsiden og innsiden, og vi mener butikken står i god stil til byggets kvaliteter og historiske uttrykk.

Hun er veldig fornøyd med at de nå får med seg innspurten mot jul og er overbevist om at de kan bidra til å skape julemagi i flere trønderhjem når pakkene åpnes på julaften. Hun ønsker alle varmt velkommen innom for å kikke på de nye lokalene og det flotte utvalget deres i førjulstiden.

– Vi tror vi kan tilby en handleopplevelse og smykker som trøndere
vil sette pris på i lang tid fremover, avslutter Lund-Hermanrud entusiastisk.

Body jewelry, Gold, Wood, Necklace

Flora Natt og dag - 1990,- Nydelig halssmykke med håndmalt emalje inspirert av den norske floraen. Redesignet D-A-kolleksjon fra 80-tallet. Smykkene lages enkeltvis i Oslo.

Kjede, ferskvannsperler - 6500,-  Utsøkte perler i god kvalitet, fra 3,5-9 mm. Smykkene er designet in-house av D-As gemmolog, og smykkene er produsert og kvalitetsikret i Tyskland hos anerkjente Gellner.

D-A Christiania (1,00 CT) - 79000,-  Ring i gult eller hvitt gull. Ringen er håndlaget på D-As verksted i Oslo og består av 3 nydelige ovalslipte diamanter. Diamantene er håndplukket og leveres med David-Andersen sertifikat og GIA eller HRD sertifikat.

3 julegavetips fra Hallvar

Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Adresseavisen Brand Studio, en del av mediehusets annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

Azure, Font
Logo, Font, Text
Font