Material property, Product, Azure, Font, Aqua

ANNONSØRINNHOLD

Azure, Font
Grey
Grey

Opplev høsten i en av Sveriges koseligste byer

Høsten i Østersund byr på mange flotte opplevelser. Se ut over snøkledde fjelltopper og opplevd alt det Østersund kan tilby. Bluesfestival, skitestehelg, dansebandgalla, musikk - Outdoorfestival er kun noe av det som venter hos søta bror.

– Vi ser frem til en fantastisk høst med masse attraksjoner, men mange kommer også hit for å oppleve naturen, forteller Elisabeth Richardsson, markedsansvarlig hos Visit Østersund.

Bærekraftig friluftsliv og yrende kulturliv

Østersund forbindes ofte med friluftsliv, og 13.-16. oktober arrangeres Østersunds Sustainable Outdoor med fokus på bærekraftig friluftsliv. Her kan du gå på friluftsloppis, prøve ulike aktiviteter, spise mat ved bålet, delta i ulike workshops og høre på spennende foredrag.

– Et tips er å gå eller sykle på Frösöns mange stier og nyte den friske og klare luften sammen med de vakre høstfargene, før man begir seg ut i folkelivet i byen, forteller Elisabeth Richardsson.

Halloween i byen skjer 27.oktober med monsterjakt, spøkelseshistorier og musikanter som spiller stemningsfull musikk i sentrum. Skumle figurer og dekorasjoner fyller bykjernen og butikkene holder kveldsåpent.

Samtidig feirer Bluesfestivalen 20 år, og 27.-29.oktober fylles scenene på Storsjöteatern og andre plasser rundt om i byen med nasjonale og internasjonale bluesnavn.

Reverend Shawn Amos, Kyla Brox band, Jolly Jumper och Big Moe, Thorbjörn Risager och Louisiana Avenue er bare noen av artistene som byr på festivalstemning. Kjøp din billett i god tid!

Test skikunnskapene i Østersund

At Østersund er et mekka for langrennsski er viden kjent, og vinteren starter for alvor 12.-13.november med Skitestehelgen. Verdensledende merkevarer er på plass, og det er mulig å både teste og kjøpe skiutstyr.

– Skitstehelgen er perfekt for deg som vil oppgradere både utstyr og teknikken. Det vil være instruktører til stede som kan hjelpe deg med teknikk-tips og valg av alt fra skisko til riktige staver. Hvorfor ikke booke en skiweekend i Østersund og starte vinterens skisesong allerede før jul, sier Elisabeth.

19.-26.november skal Østersund arrangere curling-EM på Østersund Arena.

– Her skal 46 nasjoner kjempe om gullet, og det blir en folkefest, smiler Elisabeth.

Førjulshygge, julemarked og danseband

Fra midten av november smykkes byen med titusenvis av lys, juletrær langs gågaten og Østersund byr på herlig julestemning.

Besøk det populære Julemarkedet på Jamtli 2.-4.desember og spaser rundt blant byens bakgårder og få en varm og herlig julestemning.

8.-10.desember er det dansebandstema i Østersund. På lørdagen spiller Lasse Stefanz, Streaplers og Jannez og dagene i forveien byr på dansebands-after work og musikk-kveld på Storsjöteatern.

Mat er et sikkerstikk i Østersund. Byen er som eneste svenske by utnevnt av UNESCO som Creative City of Gastronomy, noe som betyr at du finner mange gode og spennende matopplevelser her.

– Kom til noen av våre trivelige bakgårder, bli med på en lunsjforestilling eller lytt til livemusikk samtidig som du smaker på alt Østersund og Jämtland har å tilby. Gå ikke glipp av Nasjonalmuseum Jamtlis utstilling «Ideal og virkelighet – Nordisk natur», avslutter Elisabeth.

Østersund er mekka for deg som er glad i store matopplevelser.

Tableware, Food, Smile, Cuisine, Plate

ANNONSØRINNHOLD

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Adresseavisen Brand Studio, en del av mediehusets annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

Azure, Font