Det viktigste for boligsalget i denne tiden er god rådgivning

Koronaviruset har ført til en utfordrende tid i Norge.

Hvis du skal kjøpe eller selge bolig fremover er det derfor mange ting du bør tenke over.

Men med is i magen og gode råd ligger alt til rette for en trygg og god bolighandel.

Det er en spesiell og hektisk periode for eiendomsmegler Marianne Vasiljevic ved EiendomsMegler 1 i Trondheim.

Det er selvsagt konsekvensene av koronaviruset som får telefonen til å gå varm om dagen. Mange som skal selge eller kjøpe bolig er spent på hvordan situasjonen vil påvirke dem.

Marianne_K_Vasiljevic_1192_DSC4503.jpg

Marianne Vasiljevic, avdelingsleder og eiendomsmegler ved EiendomsMegler 1

- Folk har naturligvis et stort informasjonsbehov.
Da er det viktig for oss å vise omsorg for kundene våre og være gode rådgivere. Vi ønsker å skape trygghet i en utrygg tid. Boligmarkedet er viktig for samfunnet vårt, selv om vi er i en unntakssituasjon, sier Vasiljevic

Se våre retningslinjer for en trygg gjennomføring av kjøp og salg av bolig mens korona-epidemien pågår.

Informasjon2.svg

Har troa på boligmarkedet

Vasiljevic og EiendomsMegler 1 har stor tro på boligmarkedet i Trondheim fremover. Hun trekker blant annet frem at Trondheim er en stor by med mange bedrifter og studentliv. Det er et attraktivt sted å bo, dermed kommer det til å være etterspørsel etter boliger fremover. Selv om det naturligvis kan være noen hindringer på veien.

- Flere hos oss har jobbet gjennom lignende økonomiske kriser tidligere.
Den erfaringen vi har er svært viktig nå.


- Boligmarkedet i Trondheim lever fortsatt. Selv om det er en turbulent tid, skal folk både kjøpe og selge bolig. Boligmarkedet er viktig for folk flest, alle trenger tak over hodet. Det vil nok komme noen fartsdumper, men vi har stor tro på at det vil løse seg på kort og lang sikt, sier Vasiljevic.

Hun forteller at usikkerheten i samfunnet nå minner henne om tiden under finanskrisa i 2008.

Lurer du på hva boligen din er verdt?
Få gratis verdivurdering av boligen fra en lokalkjent eiendomsmegler!

Selge nå eller vente?
Her har vi samlet gode råd!

- Det var en vanskelig tid, men vi kom oss godt gjennom den. Flere hos oss har jobbet gjennom lignende økonomiske kriser tidligere. Den erfaringen vi har er svært viktig nå, slik at boligselgere og kjøpere ikke går inn i potensielle fallgruver, mener Vasiljevic, som har jobbet som eiendomsmegler i over 18 år.

En annen stor fordel er at de er eid av SpareBank 1 SMN, som de samarbeider tett med.

- Med de tiltakene vi i EiendomsMegler 1 og SpareBank 1 SMN gjør, vil det gå som normalt for folk flest

- At vi som meglerforetak er eid av regionens største bank, gir oss trygghet og arbeidsro som kommer alle våre kunder til gode, sier Vasiljevic.

Hør vår podcast:
Slik påvirkes boligmarkedet av korona-krisen og dette bør du gjøre!

- SpareBank 1 SMN har stått støtt i 200 år og representerer sikkerhet og trygghet. Sammen har vi et varmt hjerte og et kaldt hode, og våre kunder skal merke at vi har ressurser til å komme godt ut av denne situasjonen også, legger hun til.

- Vi er lett tilgjengelig

- Vi sitter under samme tak og kjenner hverandre godt. Det gir oss faglig bredde og kunnskap samlet på ett sted, noe som gjør det enkelt og trygt for kundene. Det er en stor fordel, sier Sem Lykke.

Hilde_Sem_Lykke_95617_DSC5742.jpg

- Vi følger situasjonen tett, sier Hilde Sem Lykke, banksjef hos SpareBank 1 SMN.

Hun forteller at det er flere som har spørsmål rundt personlig økonomi og som ønsker noen gode råd nå.

- Vi er lett tilgjengelig og hos oss får du enkelt direkte kontakt med rådgiveren din, som er viktig for mange akkurat nå. Vi ser at det er flere som ønsker tett og god oppfølging, og det skal de få hos oss, sier Sem Lykke.

Flere i Trøndelag har fått permitteringsvarsel og tar naturligvis kontakt med banken sin.

- Heldigvis kan vi berolige dem med at vi har løsninger for å hjelpe dem gjennom denne vanskelige situasjonen. Vi tilbyr blant annet avdragsfrihet på lån og forskutterer dagpenger. Vi følger situasjonen tett og kommer til å ta flere grep hvis det blir nødvendig fremover, sier Sem Lykke.

Koronaviruset fører til mye usikkerhet.
Vi har samlet informasjonen på en plass.

Spørsmål om privatøkonomi?

Stor interessentbase

EiendomsMegler 1 har vært markedsledende i mange år. De har lokalkontorer over hele Trondheim, Trøndelag og Møre og Romsdal. EiendomsMegler 1 har dermed mange lokalkjente og endringsvillige meglere, som hele tiden søker etter nye og smarte måter å få solgt boligene på.

- Som markedsleder i vår region, kjenner vi til de fleste som er på boligjakt i ditt nærområde. Våre proaktive meglere kjenner nabolaget ditt godt og kommer enklere i kontakt med både aktive og passive interessenter, forteller Vasiljevic.

Salgsprossesen

Vi er opptatt av å sørge for en ryddig prosess og et resultat som kunde er fornøyd. Her finner du en enkel oversikt over salgsprosessen - steg for steg

5e3038a41bcdd2-verdivurdering.png

Den store interessentbasen kommer godt med for både dem som skal selge og kjøpe bolig.

- De ekstra interessentene er kjempeviktige når drømmeboligen legges ut for salg. Vi jobber godt med interessentbasen vår for å tipse de som er på boligjakt når de riktige boligene havner på markedet, sier Vasiljevic.

EiendomsMegler 1 har tatt en rekke grep som følge av den vanskelige tiden vi er i nå. De forskutterer blant annet alle kostnader i forbindelse med boligsalget. Slik at du ikke får noen regninger i postkassen underveis i prosessen.

Gode digitale løsninger

I en tid der fellesvisninger heller ikke lar seg gjennomføre, må de tenke kreativt for å finne nye og gode løsninger for alles beste.

- Vi og våre gode samarbeidspartnere ønsker å bistå i den dugnaden som foregår. Vi har fått på plass nye digitale måter å vise frem boligene på, blant annet med video. Det er et utmerket supplement til en vanlig visning, sier Vasiljevic.

- Og hvis du ser noe du virkelig liker via våre digitale kanaler, kan du avtale en trygg privatvisning med en av våre meglere. Det gjelder selvsagt for både brukte og nye boliger, legger hun til.


- Sammen har vi et varmt hjerte og et kaldt hode

Både Sem Lykke og Vasiljevic er klar på at det er viktig for både boligselgere og kjøpere å ha is i magen fremover.

- Med de tiltakene vi i EiendomsMegler 1 og SpareBank 1 SMN gjør, vil det gå som normalt for folk flest. Jeg betrygger kundene mine med at vi følger den planen vi har satt, så jobber vi som meglere på en litt annen måte for å sikre en bra salgsprosess. Så langt har det gått veldig bra og vi har stor tro på at det vil fortsette slik, legger hun til avslutningsvis.

Ønsker du
gode råd fra en
eiendomsmegler?


Lokale eiendomsmeglere har god kjennskap til hvordan det lokale boligmarkedet fungerer nå. Du får hjelp og råd, slik at vi sammen planlegger og gjennomfører et godt boligsalg

Double-click to edit text

Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen, men av Brand Studio, en del av avisens annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold.
Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut? Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

ANNONSØRINNHOLD