– Vi har hatt en kraftig vekst og trenger nye ansatte

Produsert av Adresseavisen Brand Studio for Extend

Material property, Rectangle, Pink, Font

I over 25 år har Extend hjulpet bedrifter i hele Norge med å bli mer lønnsomme og effektive. Nå er de inne i en stor vekstfase, og trenger folk som vil være med på å skape et vinnerlag.

Christine Våpenstad Holm, daglig leder i Extend, forteller at de har hatt en sterk vekst de siste årene. Nå trenger de flere folk.

I flotte lokaler på Piren i Trondheim finner du programvareselskapet Extend AS, som er både eier og utvikler av styrings- og kvalitetssystemet EQS.

Trondheimsselskapet har spennende kunder i offentlig og privat sektor, fra Kirkenes i nord til Kristiansand i sør, og har i tillegg også kunder i land som Sverige, Danmark, Finland, Island og Chile.

– Vi har bygd stein for stein i over 25 år, og har etter hvert fått en stor kundebase og solid økonomi. Vi har med andre ord en god plattform for å utvikle oss videre, noe som er utrolig spennende, sier Christine Våpenstad Holm, daglig leder i Extend.

Extend har hatt en kraftig vekst i det siste, og for at dette skal fortsette, trenger de flinke folk i tiden fremover.

– I fjor hadde vi en omsetningsøkning på 40 prosent – derfor har vi et stort behov for dyktige og løsningsorienterte nye ansatte, som kan være med på å utvikle oss videre, sier Christine.

– Utrolig fin arbeidsplass

Extend ble til i 1996, og en av dem som har vært med på nesten hele reisen, er systemutvikler Tore Busch. Han startet i selskapet i 1998.

– Det er en utrolig fin arbeidsplass, det må jeg si. Det er jo en grunn til at jeg har jobbet her så lenge, sier Tore.

Han trekker frem de spennende arbeidsoppgavene og det at de får mye frihet under ansvar her. I tillegg setter han stor pris på at de ansatte selv får velge hvilket utstyr de jobber med – det være seg Windows, Mac eller Linux.

– Jeg liker også at vi har muligheten og tiltroen til å løse problemene på vår egen måte. Her er det ingen som står over skuldrene dine og forteller deg hvordan du skal gjøre ting, forteller han.

Men den viktigste grunnen til at han har vært ansatt i Extend i over 20 år, er folkene.

Det er de trivelige menneskene som jobber her. Arbeidsmiljøet er veldig bra, jeg pleier å si at det er lekent og seriøst samtidig, sier Busch.

– Vi som jobber med utvikling, sitter sammen på et rom. Vi jobber hardt, men tar oss også tid til pauser for å senke skuldrene litt. Det er veldig sosialt, legger han til.

Han forteller at gjengen på Piren ser veldig frem til å få på plass flere personer.

Det er alltid spennende med nyansettelser, og vi har vært flinke på den fronten tidligere. De som kommer inn hos oss, blir ofte værende lenge. Her blir du i hvert fall godt mottatt, det kan vi love, sier Tore.

Vil du jobbe her? Les mer om stillingene!

Tore Busch forteller at arbeidsmiljøet er av grunnene til at han har vært i Extend i over 20 år.

Løsnings– og utviklingsorientert

De nyansatte hos Extend blir med andre ord tatt imot med åpne armer. Men hva slags type personer ser de etter?

Christine forteller at riktig utdannelse og interesse for det man holder på med selvsagt er viktig, men at de også er på utkikk etter løsnings – og utviklingsorienterte folk.

– Kundene våre og markedet har mange utfordringer som skal løses, og det skal vi hjelpe dem med. Vårt mål er å bidra til at kundene våre leverer stadig bedre kvalitet på en enda mer effektiv måte – det krever at vi har dyktige folk med på laget.

Selv om Extend har levert gode resultater i over 20 år, har de som nevnt et kontinuerlig mål om å utvikle seg.

– Vi kan aldri hvile på laurbærene, for kundene våre etterspør stadig nye  og bedre funksjoner og løsninger. Derfor har vi en stor hovedrelease hvert år, samtidig som vi har mindre oppdateringer i løpet av året, sier Christine.

Som utviklingsleder eller systemutvikler får du derfor en viktig rolle for Extend og EQS.

– Du får være med på å ta eierskap til produktet, og være med på å skape en bedre og mer attraktiv løsning, sier Christine.

Høres dette ut som en jobb for deg? Trykk her!

Gyllen mulighet

For å utvikle løsningen, må man også utvikle de ansatte. Derfor gir Extend de ansatte mulighetene til å ta blant annet eksterne kurs, videreutdanning og masterprogram.

– Faglig påfyll er viktig, men jeg tror den beste opplæringen gjøres internt sammen med kolleger. Vi er en kompetent og trivelig gjeng, som alltid stiller opp hvis noen lurer på noe, sier Tore.

Kontinuerlig forbedring har vært viktig for Extend siden starten, og er fortsatt noe som står høyt i kurs den dag i dag. Dette gjenspeiles også i selskapets videre ambisjoner.

– Når man er programleverandør, så ønsker man å ligge i tet og ha den beste funksjonaliteten i markedet. Det er målet vårt, sier Christine.

For å klare dette er de avhengig av flere kloke hoder. Både Tore og Christine er klar på hvorfor dette er en spennende mulighet for de rette kandidatene.

– Vi har holdt på lenge og vokser stadig – det gir oss en god trygghet. I tillegg får man jobbe med spennende teknologi og løse utfordringer sammen med en trivelig gjeng. Jeg stortrives, sier Tore.

– Her har du en gyllen mulighet til å ta eierskap til en programvare og produkt, som blir stadig mer etterspurt i markedet. Du blir også inkludert i et trivelig miljø, samtidig som du har mange spennende kunder og et solid nettverk å forholde deg til, sier Christine.

– Gjennom Confirma Softwaregruppen som vi er en del av – finnes det også et større nettverk med utviklingsmuligheter for den som ønsker det. Det er bare å ta kontakt hvis du synes dette høres spennende ut, legger hun til avslutningsvis.

Høres dette ut som en spennende jobb for deg? Eller kanskje noen du kjenner? Trykk her!

Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Adresseavisen Brand Studio, en del av mediehusets annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

Azure, Font
Logo, Font, Text
Material property, Rectangle, Pink, Font