Feirer to år med egen livesending: – Kundene kan gjøre svært gode kupp

Produsert av Adresseavisen Brand Studio for Svane Kjøkkenet Trondheim


Svane Kjøkkenet Trondheim åpnet dørene for to år siden, og siden har pilene bare peket oppover. For å feire dagen har de valgt å tenke kreativt – og det betyr at du kan gjøre unike kjøkkenkupp direkte fra sofaen.


Lokalene til Svane Kjøkkenet Trondheim oser av stilfull eleganse. Den kvalitetssterke, danske kjøkkenleverandøren er miljøsertifisert og kombinerer naturlige materialer med glatte overflater.

– De to første årene har gått over all forventning, og vi er utrolig fornøyde med mottagelsen vi har fått av kundene våre, forteller daglig leder Nina Zahl-Johansen.

Sammen med kollega Hilde Bøe eier hun Svane Kjøkkenet Trondheim. Nå gleder de seg til to-årsjubileet 23. januar, for da skal de gjøre noe de aldri har prøvde før; nemlig å gå live på nett i seks timer. Og kundene, de kan følge med hjemme fra sofaen.

– Vi prøver å tenke nytt i en tid med korona-restriksjoner og smittevern, og på denne måten kan vi nå kundene som sitter der hjemme. Under sendingen byr vi på en unik mulighet til å få hvitevarer og tilbehør til sjeldent gode priser, forteller Zahl-Johansen, og legger til at det også vil bli auksjonert bort et utstillingskjøkken.

Les mer om det direktesendte jubileet her

Husk lyd!

Husk lyd!

Design i særklasse

Svane Kjøkkenet har til sammen ti butikker i Norge, og butikken i Trondheim er den nordligste. Zahl-Johansen og Bøe har begge lang erfaring i kjøkkenbransjen, og de deler en helt spesiell lidenskap for dansk design.

– Vi er veldig opptatt av interiør- og kjøkkendesign, og det er nok også en forutsetning for å lykkes i denne konkurransesterke bransjen. Dansk design er i en egen klasse, så vi synes det er ekstra gøy å få drive en butikk der vi utelukkende får jobbe med det, forteller den daglige lederen.

Siden starten har de doblet staben, og nå er de et team på fire damer i butikken på Solsiden. Damene har høy kompetanse med til sammen 46 års- erfaring i bransjen.

– Svane Kjøkkenet har en egen arkitekt og designet er gjennomført fra A til Å - fra detaljer i skuffene, på dører og ulike finesser. Vi har enkelte modeller som ingen andre har. Det er det som gjør det ekstra spennende å jobbe med, sier Bøe.

Her kan du lese mer om Svane Kjøkkenet sitt design

Svane Kjøkkenet Trondheim selger ikke bare stilfulle kjøkken, de selger også smarte og sømløse løsninger til baderom, garderobe, stue og soverom.

– Vi bruker mye tid på å skape tillit og bli kjent med kundene. En av de viktigste oppgavene vi gjør er å avdekke kundens behov og ønsker. Noen kunder vet veldig godt hva de vil ha, mens andre er veldig åpen. Vi liker å utfordre kundene til å tenke nytt og se nye løsninger de ikke har tenkt på før. Det er jo spennende for oss også, sier Zahl-Johansen.  

Kjøkkenet er fra den nye S21 Raw Limited Edition- serien og består av mørk eik og håndlagde detaljer.

Auksjon på Teams

Enten du holder på å pusse opp kjøkkenet, bygger hus eller drømmer om en oppgradering bør du koble deg på livesendingen til Svane Kjøkkenet Trondheim 23. januar. Hvis du er kjapp så kan du få hvitevarer fra kjente merkevarer som blant annet Miele og Gaggenau til svært gode priser.

Feiringen av jubileet starter kl. 10 og butikken holder livesendingen gående helt frem til klokken 16. 

– Den første timen holder vi timesalg, der vi selger en valgfri Quooker i tillegg til kullsyrebeholderen, som vi vet mange har ventet på, til en helt spesiell pris.

Dansk design skiller seg ut med sine rene og enkle overflater i naturlige fargetoner.

Utover dagen blir det også holdt flere auksjoner der både hvitevarer og en hel kjøkkenutstilling skal bort.

– Auksjonen vil foregå på videochattetjenesten Teams, og de som ønsker å delta må melde deg på i forkant av auksjonen. De som ikke har kjennskap til Teams vil også kunne delta via SMS, forteller Bøe.


Vil du vite mer om livesendingen 23. januar? Les om jubileet på Facebook- arrangementet her!

Miele-timen

I løpet av jubileumsdagen vil de også ha det de kaller Miele-timen, og i løpet av de nitti minuttene har du muligheten til å kjøpe utvalgte Miele-hvitevarer til vanvittig gode priser.

– Vi anbefaler alle som drømmer om en oppgradering av kjøkkenet om å følge med på sendingen vår. Det blir ikke bare gode tilbud denne dagen, vi ønsker også å inspirere seerne våre, legger Bøe til.


Med en livesending håper de å nå ut til både eksisterende og nye kunder.

– Vi tror det vil komme mye bra ut av å arrangere et jubileum på dette måten også. Folk er i oppussingsmodus i denne spesielle pandemitiden, og det gleder oss å se at engasjementet vårt smitter over på kundene. De blir inspirert til å velge kjøkkenløsninger med god og miljøvennlig kvalitet, sier damene enstemmig.


Vil du få med deg livesendingen? Klikk deg inn her 23. januar klokken 10 og bli med på jubileet!

Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Adresseavisen Brand Studio, en del av mediehusets annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio