Fra «rønne» til moderne familiebolig: - Hadde ikke klart dette uten god rådgivning

Produsert av Adresseavisen Brand Studio for Finans Partner

Med jobb, to aktive barn og et langt oppussingsprosjekt er det ikke mye tid til andre ting for Tina Larsen. Derfor er hun glad for å ha Finans Partner i ryggen, som hele veien har hjulpet familien med god økonomisk rådgivning.

Vi møter Tina Larsen i det som i dag begynner å bli en veldig flott enebolig på Ugla i Trondheim. Men slik var det ikke da hun og samboeren kjøpte boligen i 2013. Snarere tvert imot.

– Da vi kjørte til visningen så vi at folk flokket ut av huset. Da vi kom inn i huset var det tydelig hvorfor. Det var en gammel rønne fra 60-tallet, og i kjelleren rant det nærmere en stor elv gjennom boligen. Men vi var unge og uerfarne og tenkte dette var noe vi lett kunne få under prisantydning og fikse selv. Så da kjøpte vi huset, forteller Larsen.

Åtte år, nærmere en million kroner i oppussingskostnader og utallige arbeidstimer senere, begynner familien å se målstreken.

Tina Larsen har fått god hjelp av Finans Partner.

Men hun er klar på at det har lønnet seg å ha god hjelp under denne prosessen.

– Vi er totalkunde hos Finans Partner, og det har vært helt avgjørende for oss. De har hjulpet oss utrolig mye. Og hvis det er noe som ryker, slik som da kloakken vår havnet i nabohagen, er det enkelt å ringe til dem og få hjelp med finansiering og forsikring, sier hun.

Vil du vite mer om Finans Partner? Trykk her!

Husk lyd!

Slik har Finans Partner hjulpet Tina:

Gode økonomiske løsninger

Hva er Finanspartner? Daglig leder Espen Tømmervold forklarer konseptet på følgende måte:

– Vi i Finans Partner er lån- og forsikringsformidlere. Siden 1996 har vi jobbet med personlig økonomisk rådgivning, og forhandler så gode løsninger som mulig for folk gjennom våre samarbeidspartnere, sier Tømmervold.

SpareBank 1 SMN, BN Bank, Danica Pensjon, Codan Forsikring og Svea Finans er noen av samarbeidspartnerne til Finans Partner. Han forteller at hvem som helst kan ta kontakt med dem for å finne gode økonomiske løsninger.

– Det er helt uforpliktende å ta kontakt med oss, og vi er ikke et fordyrende mellomledd. Det er samarbeidspartnerne våre som betaler for våre tjenester, ikke kundene, forklarer Tømmervold.

– Gjennom gode relasjoner med våre samarbeidspartnere, er vi i en posisjon der vi kan få på plass de beste løsningene for våre kunder. I tillegg er vi på ballen og følger med på prisutviklingen i markedet, legger han til.

Men det er ikke bare lån og forsikringer de hjelper kundene sine med.      

– Vi bistår også folk med økonomiske problemer og hjelper dem med å finne løsninger, slik at de forhåpentligvis kommer seg raskere ut av gjeldsproblemene sine, sier Tømmervold.

Vil du vite mer? Trykk her!

Husk lyd!

Dette kan Finans Partner hjelpe deg med:

Personlig rådgivning

Tømmervold mener styrken hos Finans Partner ligger mye i folkene som jobber her.

I de sentrale lokalene i Dronningens gate i Trondheim sitter det et faglig sterkt team med mange års erfaring. Det skal kundene kunne dra god nytte av.

– Hos oss får du alltid en personlig rådgiver med mye kompetanse. Det er ikke snakk om å sitte i telefonkø og knote deg rundt et sentralbord. Her får du et direktenummer og epost til din rådgiver, og vi har en god responstid, sier Tømmervold.

– Og det er selvsagt også mulig å stikke innom oss for å ta en prat ansikt til ansikt. Det er én av grunnene til at vi har lokaler midt i sentrum. Det skal være enkelt å komme innom hos oss, legger han til.

Tina mener at den personlige rådgivningen er en av de viktigste faktorene til at hun er så fornøyd med Finans Partner.

– Hvis det dukker opp noe kluss med boligen, som i forrige uke da vi oppdaget rottebæsj i veggene, så ringer jeg bare min rådgiver direkte og får hjelp med en gang. Om det så er forsikring eller finansiering, sier Larsen.

Hun har i tillegg til oppussingsprosjektet en fulltidsjobb og to små barn. Sistnevnte er særdeles aktive. Motorcross, ski, fotball, hockey og dans, for å nevne noe.

Det er med andre ord travle dager, og Tina sier at rent tidsmessig er det en stor fordel å være totalkunde hos Finans Partner.

– Jeg slipper å tenke «shit, hvor har jeg den forsikringen» eller sitte i telefonkø for å få hjelp. Jeg vet alltid hvem jeg skal forholde meg til, og min rådgiver Line er alltid på ballen. Du får også oppdatering underveis, så du føler virkelig at du er i trygge hender, sier Tina.

Trenger du økonomisk rådgivning? Trykk her!

Tina Larsen føler at økonomien er i trygge hender hos Finans Partner.

Oppriktig engasjert

Mye har skjedd i løpet av de siste årene for Tina og familien. Og hun er klar på at det ikke hadde vært mulig å komme så langt uten Finans Partner.

– Jeg vil anbefale Finans Partner til alle, egentlig. Hos dem får du gode råd og veldig gode økonomiske løsninger. Tillit er viktig når det gjelder privatøkonomi, og jeg oppfatter at dem som jobber hos Finans Partner er oppriktig engasjert for å finne de beste løsningene for meg, sier Tina.

Hvis du har behov for økonomisk rådgivning, om det så gjelder finansiering, forsikring eller andre ting, så har Tømmervold følgende oppfordring til deg.

– Det er selvsagt bare å ta kontakt med oss. Vi er lett tilgjengelig her i byen og på nett. Sammen skal vi hjelpe deg med å finne gode løsninger for din situasjon.

– Du har ingenting å tape på det, i hvert fall. Hos oss får du enten et klapp på skuldra og bekreftet at alt er topp, eller så får du et bedre tilbud på lån og forsikring enn det du har i dag.

Vil du vite mer om hva Finans Partner kan hjelpe deg med? Trykk her!

Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Adresseavisen Brand Studio, en del av mediehusets annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

Azure, Font
Logo, Font, Text