Derfor er salgsgaranti viktig for Heimdal Eiendomsmegling

Mange boligselgere kan føle seg litt bekymret i disse korona-tidene. Med salgsgaranti skal du føle deg sikker på at megleren gjør sitt ytterste for å få solgt boligen din til den beste prisen.

Siden 2003 har Heimdal Eiendomsmegling tilbudt sine kunder salgsgaranti.  

Det har de tenkt å fortsette med, selv om korona-viruset skaper ringvirkninger på alle fronter i samfunnet vårt. Ikke minst i økonomien. Tvert imot så mener Espen Stothard, salgssjef ved Heimdal Eiendomsmegling, at det aldri har vært viktigere eller riktigere for dem å tilby sine kunder salgsgaranti i denne perioden. 

- Det er et produkt vi har tilbudt i 17 år, og vi har ikke tenkt å ta det bort nå som kundene våre trenger det mer enn noensinne, sier Stothard. 

- Det er veldig lett å tilby salgsgaranti når markedet er på topp. Vi ønsker å vise at man skal kunne tilby den samme garantien og tryggheten når det er litt utfordrende tider, legger Stothard til. 

Boliger til salgs

4.jpg
3.jpg
2.jpg

Trygghet for boligselgere

Så hva er salgsgaranti? Kort fortalt; hvis boligen ikke blir solgt, så får du ingen regning i etterkant. Heimdal Eiendomsmegling tar ikke betalt for jobben som er gjort og dekker alle eksterne utlegg som følge av prosessen.

Han forteller at mange boligselgere naturligvis føler en viss usikkerhet nå om dagen. Denne garantien skal gjøre det enklere for de som selger boligen å senke skuldrene.

- Det er lett å bli bekymret i disse dager. Salgsgarantien sørger for økt trygghet for deg som skal selge bolig. Da vet du at du ikke kommer til å tape penger hvis du imot formodning ikke skulle få solgt boligen, sier Stothard.

Ønsker du gratis verdivurdering eller et uforpliktende salgstilbud?

For boligmarkedet går mer eller mindre fortsatt som normalt. Og målet til Heimdal Eiendomsmegling er så klart at garantien ikke skal benyttes.


Det gir dem ekstra motivasjon til å få solgt boligen din.

- Det gjør det jo også nødvendig for oss som bedrift å ha de beste produktene til enhver tid. Vi må alltid være oppdatert og ha verktøyene som bidrar til at vi når ut til flest mulig – på best mulig måte, sier Stothard.

Sørger for god oppfølging

For Heimdal Eiendomsmegling er ikke salgsgaranti bare et begrep og en trygghet for kundene. Det er også en del av kulturen hos meglerne.

- Salgsgarantien er viktig for kundene våre, men den er like viktig for oss som jobber i Heimdal Eiendomsmegling. Den utløser ekstra energien og viljen for å oppnå den beste markedsprisen som er mulig. Det sørger for at kundene våre blir fulgt opp på den beste måten. Med salgsgarantien blir ingen oppgave for liten eller for stor, forklarer Stothard.

- Det er noe vi er svært stolte av, og det virker som om kundene er fornøyde med at vi tilbyr denne løsningen. Det er mange som tar kontakt med oss nå og som setter ekstra stor pris for at vi tilbyr salgsgaranti, sier Stothard.

- Samtidig setter det også ekstra press på oss. Spesielt under korona-pandemien. Men vi skal gjør alt vi kan for at du som kunde skal slippe å benytte deg av garantien. Velger du Heimdal Eiendomsmegling, velger du en eiendomsmegler som tar seg tid til å levere kvalitet i alle ledd under salgsprosessen. Og unntakstilstand eller ei – vi gjør det lille ekstra for kundene våre – alltid!Boliger til salgs

2.jpg
4.jpg
1.jpg

Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Brand Studio, en del av avisens annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold.
Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut? Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

ANNONSØRINNHOLD