På boligjakt? Da må du sette av denne helgen!

Hvis du er på utkikk etter ny bolig er det smart å sette av datoene 17.-19. juli.

Da er det visningshelg i Trondheim, og flust av spennende boliger dukker opp.

visningshelga.svg

Siden 2018 har Heimdal Eiendomsmegling arrangert visningshelg om sommeren. Kort fortalt er det en helg i juli der Heimdal Eiendomsmegling samler alle sine visninger i sentrumsområdene og Stor-Trondheim.

- I 2019 hadde vi i Heimdal Eiendomsmegling visning på over 50 objekter under visningshelgen. Tilbakemeldingene vi fikk fra både kjøpere og selgere var så positive at vi bestemte oss for å gjenta suksessen i år også, sier Ole Sundnes, eiendomsmeglerfullmektig i Heimdal Eiendomsmegling.

Nysgjerrig? Her kan du lese mer om visningshelga

Interessert i å vise frem din bolig?

NYTT ansattfoto.jpg

Ole Sundnes i Heimdal Eiendomsmegling sier at Visningshelga byr på spennende muligheter for både kjøpere og selgere.

Stort behov for bolig

2020 har vært et spesielt år på mange måter, og Sundnes mener at alt ligger til rette for at visningshelga skal bli en stor suksess i år også.

- Vi regner med å ha samme volum på boligene som i fjor. Vi ønsker å legge til rette for en god helg der folk kan ta turen til Trondheim og se på mange spennende boliger, sier Sundnes.

Han forteller at bakgrunnen for visningshelga er at mange har et stort behov for bolig i sommermånedene. Spesielt unge voksne er ofte på utkikk etter et sted å bo i juli.

- Det henger ofte sammen med studier eller at de har fått seg en ny jobb. Tanken er at visningshelga skal gjøre det lettere for de som kommer utenbys fra å se på flere boliger. Man slipper å pendle flere turer til Trondheim, i og med at vi har såpass mange objekter å vise frem på ei helg, sier Sundnes.

Han forteller at det er et bredt spekter på boligene som skal vises frem denne helga.

- Visningene skjer over hele Stor-Trondheim, også for eksempel i Heimdal og Malvik. Her skal du finne litt av alt, men i hovedsak er det flest boliger som ligger nært studiemiljøer og store arbeidsplasser, sier Sundnes.

Vil du ha visningsbrosjyre på e-post?

Fordeler for både kjøpere og selgere

Han mener at visningshelga gir noen store fordeler for både de som skal selge, og for dem som er på utkikk etter en bolig.

- Hvis man skal selge bolig i Trondheim er visningshelga den beste tida å annonsere på. Spesielt hvis man skal selge en bolig i nærheten av et studiemiljø. Da kunne man ikke ha valgt en bedre dato. Visningshelga skal markedsføres over hele landet. Det er derfor stor sjanse for at det blir godt besøk på din visning, mener Sundnes.

Interessert i å vise frem din bolig?
Her kan du lese mer

For kjøperens del handler det nettopp volumet som er den største fordelen, sier Sundnes.

- Her er det mulig å dra på mange visninger og finne en bolig som fyller alle dine kriterier. Mange har kapret drømmeboligen sin under visningshelga tidligere, og alt ligger til rette for at det skal skje i år også, legger Sundnes til.

Visningshelga skjer altså 17.-19 juli. Tidspunktene på visningene vil være annonsert på Finn.no og i Heimdal Eiendomsmegling sin digitale visningsbrosjyre.

- Det skal være enkelt å planlegge helga ut fra hvilke objekter du har lyst til å se. Og hvis du har noen spørsmål rundt boligene er det selvsagt bare å ta kontakt med oss, så hjelper vi deg.

Vil du ha visningsbrosjyren på epost? Da kan du registrere deg her!Trygg og god bolighandel

Sundes forteller at Heimdal Eiendomsmegling er positiv til utviklingen i boligmarkedet, og ønsker at alle kundene skal føle seg trygge. I flere år har de tilbudt sine kunder salgsgaranti, noe de selvsagt også kommer til å fortsette med fremover.

- Vi ønsker at alle våre kunder skal gå et trygt boligsalg i møte. Vi tilbyr som vanlig hundre prosent salgsgaranti til alle våre kunder. Det vil si at hvis vi ikke får solgt boligen, så får du ingen regning i postkassa i etterkant, sier Sundnes.

Hvis du skal selge bolig i sommer eller det neste halvåret, så har også Heimdal Eiendomsmegling kampanje på sine markedspakker. Da får du HALV PRIS på markedspakken SYNLIG, som markedsfører boligen din på best mulig måte både digitalt og på trykk. Dette, sammen med 100% salgsgaranti, gjør at du vil gå et trygt boligsalg i møte!

- Og ønsker du å delta på visningshelga, enten om du er kjøper eller selger, så er det bare å ta kontakt med oss hvis du har noen spørsmål. Dette er en veldig spennende mulighet som man bare får en gang i året, sier Sundnes avslutningsvis.

Vil du være med på visningshelga?
Les mer her!

Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen, men av Brand Studio, en del av avisens annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold.
Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut? Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

ANNONSØRINNHOLD