Her får du en eksklusiv sniktitt på «nye» City Lade

Produsert av Adresseavisen Brand Studio for City Lade

Font

Åpningsdagen nærmer seg. Straks kan du nyte 5000 ekstra kvadratmeter med unike butikker og flotte spisesteder på City Lade.

21. oktober åpner City Lade 5000 nye kvadratmeter med blant annet helt nye butikker og en fristende restaurantrekke med et flott uteserveringsområde.

Én av de nye som kommer til senteret er blomstergründer Julie Bjørk – dama bak suksessen Bakklandet Blomster. For fem år siden åpnet hun sin sjarmerende butikk på Bakklandet.

I 2020 sto Brattøra for tur. Nå venter butikk nummer tre og for første gang skal Bjørk spire og gro på et kjøpesenter, når Bakklandet Blomster flytter inn i splitter nye lokaler på City Lade.

– Vi gleder oss utrolig mye. Butikken ligger midt i smørøyet på senteret og vi ser frem til å møte nye og gamle kunder, sier Julie Bjørk.

Husk lyd!

Slik blir Bakklandet Blomster på City Lade:

Mer enn bare blomster

Men hvordan blir Bakklandet Blomster på City Lade? Slik forklarer Bjørk konseptet.

– Alt vi gjør lages for hånd. Her finner du ikke noe masseprodusert. Vi håndplukker alt selv. Hver butikk er unik og du finner noe nytt hver gang du kommer innom. Her finner du unike buketter, som det ligger en ordentlig innsats bak. Vi går inn med hjerte og følelser i det vi skal og gjør vårt ytterste for å oppfylle drømmene til kundene våre, sier Bjørk.

Hun er travelt opptatt med å gjøre i stand den 73 kvadratmeter store butikken på City Lade. Bakklandet Blomster er også kjent for andre ting enn planter, og det skal være lett å la seg friste når man tar turen inn i den nye butikken på senteret.

– I tillegg til blomster, så finner du et bredt og oppdatert utvalg innen interiør. Vi skal  mer eller mindre lage en godteributikk der du har lyst på alt du ser –også kan du forvente deg innmari hyggelige og profesjonelle folk på jobb, sier Bjørk.

Det er med andre ord spennende tider på Lade. 5000 nye kvadratmeter med butikker, restauranter og utservering tilfører bydelen et ekstra godt tilbud og opplevelser utenom et vanlig kjøpesenter.

– Det er så kult det som skjer på senteret nå. Vi gleder oss veldig mye til åpningen 21. oktober, sier Daria Bardosen.

Hun er daglig leder for Fredrik & Louisa, der du finner alt du trenger av parfyme, sminke og hudpleie.

Bardosen har jobbet her siden 2014, og hun forteller at hun stortrives på City Lade.

– Det er kjempeflott å være her. Vi vokser hvert eneste år og nå ser vi frem til å få med et enda mer komplett senter, sier Bardosen.

Frank Norvik har vært med på et langt moteeventyr med Frost. Nå starter han et nytt kapittel med en flott butikk på City Lade.

Smile, Wood, Beard

Arkitekttegnet butikk

En av de nye aktørene som skal gjøre City Lade til et mer komplett senter er Motehuset Frost fra Røros. Det er motegründer Frank Norvik, som blant annet har vært med på etablere Retro tidligere, som står bak Frost.

De har gjort stor suksess på Røros, og dette blir den første butikken de åpner i Trondheim.

– Vi er veldig stolte av at vi har fått denne muligheten. Vi har kjempetroa på det som skjer her på City Lade og er strålende fornøyd med beliggenheten, sier Norvik. Han forklarer konseptet på følgende måte:

– Vi skal lage en helt spesiell butikk her på City Lade. Hos oss skal du finne unike plagg med en høy profil. Vi har satset på kvalitetsservice. De som jobber hos oss er en entusiastisk gjeng med mange års erfaring, som er klar til å gi deg den beste hjelpen, sier Norvik, som har jobbet i tekstilbransjen siden 1994.

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene i lokalene til Frost, der du blant annet skal finne kjente merkeklær som Gant, Urban Pioneers, Fred Perry, Eton, Swims og Come As You Are til damer og herrer.

– Det blir en utrolig fin og arktitekttegnet butikk. Vi har brukt mye ressurser på disse lokalene og vi gleder oss enormt til å ta imot kunder her, sier Norvik.

Kjente merkeklær for både damer og herrer, dyktige ansatte og en helt unik butikk er noe som venter deg når du tar turen til Frost.

Fantastisk atmosfære

Ingen kjøpesenter er komplett uten mat og drikke. På City Lade har du mange gode muligheter for litt ekstra påfyll. For shoppeglade mennesker har Big Bite vært en favoritt på senteret siden 2004.

Butikkdriver Maiken Pedersen ved Big Bite på City Lade tror det er flere grunner til at konseptet biter så godt fra seg.

– Vi har et ganske enkelt konsept, som folk liker godt. Hos oss får du nysmurte subs, gode produkter, mye valgfrihet og ferske brød hver eneste dag. Du blir mett på en god og rask måte, sier Pedersen.

Hun har drevet Big Bite på senteret siden 2014, og i likhet med Bardosen på Fredrik & Louisa, ser hun frem til åpningsdagen 21. oktober.

– Det er veldig spennende, spesielt med tanke på alt det som skjer på Lade for tiden. Vi blir et mer komplett senter, du finner alt du trenger under ett tak og du skal få en god opplevelse når du tar turen hit, sier Pedersen.

Åpningsdagen er 21. oktober og noe av det første du kommer til å merke når du går inn i de nye lokalene på City Lade er en fantastisk duft av nystekt bakst.

Det er håndverksbakeriet Snurr, Lars Lians nyeste matkonsept, som kommer til å friste deg.

– Snurr blir et helt unikt sted med en fantastisk atmosfære. Her blir alt laget fra bunnen av og du kan glede deg til å smake på ferske kanelsnurrer, croissanter og surdeigsbakst, som blir laget av dyktige fagfolk her på huset, sier Siv Rønnevik, daglig leder for Snurr.

Husk lyd!

Slik blir Snurr på City Lade

Det er med andre ord mange gode grunner til å ta turen til City Lade denne høsten.

Med hele 71 butikker og 14 spisesteder ligger alt til rette for at alle og enhver får en fantastisk handleopplevelse.

Vil du holde deg oppdatert på fremdriften til åpningsdagen torsdag 21. oktober?

Følg City Lade på Facebook!

Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Adresseavisen Brand Studio, en del av mediehusets annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

Azure, Font
Logo, Font, Text
Font