ANNONSØRINNHOLD

Azure, Font

Unik stilling:

Nå kan du være med på å forme fremtidens Hitra

Kommunen vokser i stor fart på flere måter. Derfor lyser de ut en helt unik stilling, der du kan sette ditt preg på hvordan det skal være å leve og bo i Hitra kommune.

Det er spennende tider i øykommunen Hitra om dagen, forteller Ingjerd Astad, kommunedirektør i Hitra kommune.

– Vi er en kommune i rivende utvikling. Både når det gjelder næring og innbyggertall. Så vi er på god vei, men vi har fortsatt mye spennende foran oss, sier Ingjerd.

For å gjøre kommunen til et enda bedre sted å jobbe, bo og leve er de nå på utkikk etter en helt spesiell person.

– Vi trenger noen som kan utfordre oss, få oss til å tenke på nye måter, og finne ut hvordan vi skal utvikle oss videre, sier Ingjerd.

– I denne stillingen har du en unik mulighet til å påvirke en av Trøndelags mest utviklingsorienterte kystkommuner, legger hun til.

Kommunedirektør Ingjerd Astad forteller at de søker etter en prosjektutvikler, som skal blant annet sørge for større bredde i boligutviklingen i kommunen.

Husk lyd!

Enorm vekst:

Bo og leve

Denne personen blir prosjektutvikler for prosjektet «bo og leve» i Hitra kommune. Vedkommende som får jobben vil bli et bindeledd mellom eiendomsutviklere, utbyggere, næringslivet og Hitra kommune.

– En av de viktigste målsettingene er å få en større bredde i boligutviklingen her. Det er for få boliger i kommunen i dag, spesielt rettet mot unge voksne og folk som kanskje ønsker å prøve seg som hitterværing, sier Ingjerd.

Mange som jobber med eiendom kan kanskje oppfatte kommuner som bremseklosser og byråkratiske hindre.

– Slik skal vi ikke være på Hitra! Det blir din jobb å sikre fremdrift, god kommunikasjon og være en pådriver både internt i kommunen og med andre aktører, sier Ingjerd.

Prosjektutvikleren vil jobbe direkte under kommunedirektøren, men vil også samhandle tett med folk i hele kommunen.

En av dem som jobber her er kommuneplanleggeren Marit Aune. Hun har jobbet her siden 2003.

– Tanken var at jeg skulle jobbe i kommunen i ett år og ukependle, men så traff jeg et kollegium som var utrolig hyggelig og ikke minst en meningsfull og interessant jobb. Jeg har storkosa meg, rett og slett, sier Marit.

Audun Norbotten, kommunikasjonsrådgiver i Hitra kommune, sier seg enig med Marit; her jobber det mange dyktige folk!

– Det er et fleksibelt og spennende arbeidsmiljø – med mye godt humør. Det er en veldig god aldersspredning. Vi har en fin miks med unge og eldre ansatte. Det er en stor takhøyde og lett å bli hørt, sier Audun.

Husk lyd!

Slik er det å jobbe her:

Påvirke fremtiden

Audun og Marit forteller at stemningen er god i kommunen, og at alle ser frem til å få på plass en ny prosjektutvikler for Bo og leve.

De mener det er flere grunner til at denne stillingen burde friste flere gode søkere.

Her får du mulighetene til å sette ditt avtrykk på utviklingen av Hitra kommune. Det du er med på kommer til å vises, bli stående og påvirke hvordan det er å leve i kommunen i flere tiår fremover, sier Marit.

Her blir du ikke en av mengden. Du får muligheten til å stikke deg ut og blir tatt imot som den du er, slik at du får utforsket mulighetene som ligger i denne stillingen til det fulle, legger Audun til.

Ingjerd sier bakgrunnen til personen som får prosjektutviklerstillingen kan være så mangt.

– Du må selvsagt kunne noe om boligutvikling og markedet. Men jeg tror det viktigste er å ha en sammensatt bakgrunn, klare å sette sammen gode team og bidra til at dem jobber godt sammen, sier Ingjerd.

– Vi ser jo etter en person som er modig og har lyst til å bli en del av dette laget. Som kan utfordre oss og samtidig tar utfordringer på strak arm. Jeg tror det er viktig med en energisk og sosial relasjonsbygger i denne stillingen, legger hun til.

Sterk vekst

Hitra er som nevnt en kommune i sterk vekst både befolkningsmessig og økonomisk. Spesielt førstnevnte mener Marit er et spennende utgangspunkt.

– Noe av det som jeg synes er spennende med Hitra, er at vi har blitt et mer internasjonalt samfunn. Det er en stor andel av mennesker fra andre land, faktisk består Hitra av mennesker fra over 70 nasjonaliteter, sier Marit.

– Det kommer jo også til å være et viktig aspekt for stillingen som prosjektutvikler for Bo og leve. Det er et mylder av forskjellige kulturer med forskjellige behov som skal bo og ha det bra sammen i kommen. Det er en artig utfordring!

Det er mange utfordringer som skal løses i en kommune, men Marit og Audun forteller at de har en god kultur for å løse ting sammen.

– Vi har en veldig god dynamikk internt i kommunen der vi ønsker å skape ting sammen, og pusher oss selv for å utvikle oss. Det tror vi er oppskriften på en god arbeidsplass, sier Marit og Audun.

Nå har du altså muligheten til å være med på å utvikle Hitra og gjøre kommunen til et bedre sted å bo, leve og besøke. Ingjerd mener du ikke finner mange lignende stillinger i Norge.

– Vi har søkt litt rundt, men vårt inntrykk er at denne stillingen er en ganske unik mulighet, sier Ingjerd.

– Hvis dette høres ut som en stilling for deg, eller noen du kjenner, ikke nøl med å ta kontakt! Vi gleder oss til å få med en person som vil være med på utviklingen, legger hun til avslutningsvis.

Noe for deg? Eller noen du kjenner? Les mer om stillingen!

ANNONSØRINNHOLD

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Adresseavisen Brand Studio, en del av mediehusets annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

Informasjon om bruk av personopplysninger og informasjonskapsler.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

Font