I denne lederjobben kan du bli med å forme Trondheims by- og veinett

Produsert av Adresseavisen Brand Studio for Trondheim kommune

Trondheim kommune søker nå etter avdelingsleder for veg i Trondheim bydrift. Har du ledererfaring fra bygg- og anleggsbransjen og vil være med å forme framtidens Trondheim gjennom ny teknologi og engasjement – er dette en unik mulighet.

- Det aller beste med å jobbe i Trondheim bydrift er kanskje at arbeidsoppgavene aldri er det samme, og det er aldri stillstand. Her skjer det noe hele tiden og man lærer byen å kjenne på en unik måte, forteller Thor-Egil Thorland, driftsleder for avdeling veg i Trondheim bydrift.

Han har jobbet i den kommunale enheten siden 2009, og kom fra
det private næringsliv. Thorland mener arbeidsplassen er så spennende at han trolig aldri kommer til å se seg tilbake.

- Trondheim bydrift og Trondheim kommune er en utrolig flott arbeidsplass. Det er uten tvil utfordrende, men på en slik måte at man alltid gleder seg til å komme på jobb, fordi man vet at det man gjør utgjør en forskjell for alle som bor i byen vår. Det er variert og noen dager kan handle om kantslått, mens andre dager handler om vinterdrift, veioppbygging og store prosjekter, sier driftslederen.

Nysgjerrig? Les mer om stillingen her!

Thor-Egil Thorland, driftsleder for avdeling veg i Trondheim bydrift.

Bydriftsjef Per Øystein Karlsen mener stillingen de nå lyser ut er både spennende og givende.

Jobb som preger framtiden


Bydriftsjef, Per Øystein Karlsen, mener stillingen som leder for avdeling veg er en stor mulighet for den som vil være med å prege framtiden i Trondheim.

-  Denne jobben gir muligheter for stor påvirkning innen bydrift i Trondheim, og er både krevende og givende på samme tid, sier bydriftsjefen.

I denne lederjobben får man ansvaret for hele veiavdelingen som jobber med prosjekter, drift og vedlikehold av veinettet i kommunen. I tillegg krever det oppfølging av entreprenører, utvikling av organisasjon og personal- og økonomiansvar. Selv om de håper at søkere med høyere utdannelse innenfor fagfeltet søker, er de åpen for at den rette kandidaten ikke kommer fra skolebenken.

-  Det vil være en stor fordel om man har kjennskap eller bakgrunn til bygg- og anleggsbransjen i tillegg til ledererfaring og gode resultater. Vi trenger noen som trives med en hektisk og variert arbeidshverdag, men likevel er strukturert og løsningsorientert, forteller
Karslen.

Les mer og søk stillingen som avdelingsleder her!

Karslen sier at både innbyggere, media og samfunnet for øvrig er veldig opptatt av hva avdelingen gjør, så en relasjonsbygger med gode kommunikasjonsferdigheter
er avgjørende i stillingen.

- Våre oppgaver er veldig viktig for
infrastrukturen og vi har satt oss ambisiøse mål. Blant annet jobber vi aktivt med å redusere kraftig i utslipp, og her ønsker vi at den nye avdelingslederen skal hjelpe til med å utvikle oss og jobbe smartere.

Stor arbeidsplass - store muligheter

Har du en teknologisk interesse og nysgjerrighet for hvordan alt
kan bli bedre, er derfor en stor fordel i stillingen som avdelingsleder.

- Vi kan alltid bli bedre, men har allerede nå et prosjekt hvor vi skal fornye maskinparken vår med kjøretøy som reduserer utslipp, og vi sparer mye utslipp på smartere valg i hverdagen. Som for eksempel søppelkasser som sier ifra når de er fulle, på den måten slipper vi å kjøre ut å sjekke – vi vet når de må tømmes, forteller Karlsen.

Høres dette ut som noe for deg? Her kan du søke stillingen som avdelingsleder i Trondheim bydrift!

Både Karlsen og Thorland forteller at arbeidsmiljøet i den kommunale enheten er en viktig faktor til at ansatte trives i bydrift.

- Det er stor takhøyde og en struktur som gjør at alle kan komme med innspill til forbedringer i prosesser. Er man glad i folk, åpen og setter søkelys på miljø og trivsel i tillegg til driftsresultater, tror jeg man kan komme langt, forteller Thorland.


For Trondheim Bydrift er et åpent og godt arbeidsmiljø viktig for å lykkes sammen.

Variert arbeidshverdag

Trondheim kommune er en av landets største arbeidsgivere nord for Dovre, med om lag 15 000 medarbeidere innenfor et bredt spekter av tjenesteområder. En vanlig arbeidshverdag for den som avdelingsleder for veg i Trondheim bydrift, kan beskrives som svært variert.

-  En typisk dag kan bestå av møter internt, svare på noen politiske spørsmål, kontraktsforhandlinger med entreprenører, befaring eller å følge opp ansatte og budsjetter. Det er veldig variert, men man får en unik kunnskap i hvordan byen fungerer og hva som skjer rundt infrastruktur i Trondheim, sier Karlsen.

Han har følgende oppfordring til de som vurderer å sende inn en søknad, men sitter på gjerdet.

- Vi vil mer enn gjerne høre fra kandidater som er motivert for stillingen. Jeg håper virkelig at de søker, sier Karlsen og fortsetter:

- Dette er en ekstremt viktig samfunnsoppgave som må forvaltes godt. Samtidig er det en kjempespennende mulighet for den riktige kandidaten til å kunne påvirke framtiden. Noe av det fineste med å jobbe i denne etaten er at man får stort spillerom til å føre fram egne gode initiativ og muligheten til å faktisk utrette en forskjell, avslutter Karlsen.


Synes du denne stillingen hørtes spennende ut? Trykk her for å lese mer og søke.

Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Adresseavisen Brand Studio, en del av mediehusets annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

Azure, Font
Logo, Font, Text