- Nye leiligheter i attraktive Sjetnemarka

Produsert av Adresseavisen Brand Studio for JM Norge

Material property, Font, Rectangle

Vigdis Meldal (58) ble raskt glad i Sjetnemarka da hun og familien flyttet dit for fem år siden. Da hun fikk vite om boligene som skulle bygges bare noen hundre meter unna, så hun en unik mulighet.

For Vigdis Meldal har det blitt mange forskjellige bosteder i løpet av livet. Men med årene har det blitt viktig for henne å bosette et sted hvor hun kunne føle seg hjemme, med nærhet til naboene og naturen.

Og det gjorde hun umiddelbart da hun, mannen og sønnen deres flyttet til Sjetnemarka for fem år siden.

- Jeg vokste opp i ei lita bygd i Nord-Trøndelag og har skjønt hvor viktig det er for meg å bo i et lite samfunn - men samtidig sentralt og nært byen, sier Meldal. Det lille bysamfunnet fant hun og familien i Sjetnemarka.

Nå har de investert i en ny leilighet i Sjetneliv, som vil stå klar i nabolaget om to år.

Vil du lese mer om leilighetene i Sjetneliv? Klikk her!

Vigdis ser nærmere på modellen av JM boligprosjektet Sjetneliv.

Vigdis Meldal stortrives i Sjetnemarka og har til og med kjøpt bolig nummer to i Sjetneliv.

Vision care, Face, Glasses, Smile, Plant

Tilrettelagt for alle

Det er mye positivt å si om Sjetnemarka. Ikke bare er det en bydel som ligger nært turterreng, det ligger også godt til rette for kollektivtransport.

- Det er en veldig god infrastruktur her, og det er lagt til rette for at jeg skal kunne sykle til og fra byen på en enkel og trygg måte, forteller Meldal.

Leiligheten de har kjøpt blir som en sekundærbolig som i første omgang skal være et praktisk og brukervennlig bosted for sønnen som lider av Cerebral Parese.

- Det blir fantastisk for sønnen vår og kunne disponere denne leiligheten på egenhånd. Det er så bra at leiligheten er fleksibelt utformet og kan tilpasses alle i familien, sier hun.

– Det er en veldig god infrastruktur her, og det er lagt til rette for at jeg skal kunne sykle til og fra byen på en enkel og trygg måte, legger Vigdis til.

Boliger for hele aldersspekteret

I Sjetnemarka bor det om lag 3000 mennesker, og bydelen har et godt bomiljø der «alle kjenner alle», og naboene har et nært forhold til hverandre.

Bydelen har også en stor nybygd skole, egen dagligvareforretning – i tillegg til en topp moderne idrettshall, bydelshus for felles hygge, eget teaterlag og korps.

– Her bor det unge mennesker, barnefamilier, etablerte par og pensjonister om hverandre, og det synes jeg gjør så mye bra for miljøet og atmosfæren. Det er også en av grunnene til at vi har valgt å kjøpe leilighet i Sjetneliv.

Samhold og medmenneskelighet er viktig for Meldal, og hun mener det at mangfold og mennesker i ulike livsfaser skaper trivsel og et godt sted å leve for alle.

– Leiligheter som bygges i dag er også universalt utformet, og det er praktisk med tanken på fremtiden for meg og mannen min, forteller Meldal.

Nysgjerrig? Trykk her for lese mer

Illustrasjon av JM boligprosjektet Sjetneliv i Sjetnemarka.

Svanemerkede leiligheter

Boligprosjektet Sjetneliv bygges av JM Norge, og til sammen bygges det 127 leiligheter, både toroms- og tre-roms leiligheter. Boligene vil stå klare ved årsskiftet 2022-2023.

JM Norge er et av Nordens største utbyggere og er kjent for å bygge unike, attraktive og fremtidsrettede boliger. Sjetneliv kommer også til å bygges i teglsteindrakt, og vil være tilpasset for en moderne og funksjonell livsstil. Alle boligene blir også bygget med omtanke for miljøet, og er derfor sertifisert av det nordiske miljøstempelet Svanemerket.

Salget av Sjetneliv-boligene er godt i gang, og eiendomsmegler Sebastian Leistad i DNB er blant dem som har ansvar for salgsprosessen.

– Sjetneliv blir et attraktivt sted å bo på mange måter. Leilighetene er energivennlige, og alt av materialer og inventar er svanemerket. Dette har vært en lang prosess der alt er nøye gjennomtenkt til den minste detalj, for å gi boligene et gjennomført konsept, forteller Leistad.

Uteområdet vil være luftige og det vil være stor grøntarealer med god plass for beboerne å drive med uteaktiviteter.

Les mer om Svanemerkede boliger

Enkelt, moderne og vedlikeholdsfritt

JM jobber for å bygge boliger av vedlikeholdsfrie og bærekraftige materialer som skal vare i hundre år frem i tid.

– Boligene er godt isolert og har et godt helsefokusert inneklima som er tilpasset alle typer mennesker. De som kjøper en leilighet får også energieffektive hvitevarer og miljøvennlige blandebatterier til bad og dusj, forteller Leistad.

Leilighetene er midt i blinken for de som ønsker å bo moderne, og ikke minst investere i en kvalitetsbolig som varer i generasjoner. Det er også et praktisk sted å bo for de som er opptatt av gode parkeringsmuligheter.

– Det er gjerne et kjent problem at boligområder i byen ikke gir parkeringsmuligheter til alle som bor der. Det slipper du her, da alle leilighetene har mulighet for egen parkeringsplass i garasjekjelleren, sier Leistad.

For Meldal og familien er det stort pluss at tilgjengeligheten for egen parkering.

– Egen parkering gjør hverdagen lettere for en med nedsatt funksjonsevne, men det kommer også til å gjøre det enklere for oss som ikke blir yngre med årene, forteller Meldal som gleder seg til å bli en del av Sjetneliv om to år.

Her kan du lese mer om Sjetneliv!Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Adresseavisen Brand Studio, en del av mediehusets annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

Azure, Font
Logo, Font, Text
Material property, Font, Rectangle