Retrgeting-script:

ANNONSØRINNHOLD

Azure, Font

Mye tillit og store muligheter for egen utvikling:

– Nå søker denne bedriften etter flere

Da Ellen Elisassen fikk tilbud om jobb som resepsjonist på deltid, hadde hun ikke sett for seg å bli daglig leder ti år senere. – Det er lett å trives når man hele tiden får lære noe nytt, smiler hun.

KL Creditreform Økonomi er i vekst, og ser frem til å ønske flere velkommen til regnskapsbyrået midt i Trondheim sentrum. På nyåret går Ellen inn i ny rolle som daglig leder, og hun gleder seg over alle mulighetene man får i en slik bedrift.

– Vi er et lite kontor sammenlignet med mange andre regnskapsbyrå, og er i dag sju ansatte. Det betyr at man får muligheten til å delta gjennom hele prosessen for kunden, og får følge dem fra A til Å, forteller Ellen.

Nå leter KL Creditreform Økonomi etter en autorisert regnskapsfører som vil vokse sammen med bedriften.

Varierte og spennende oppgaver

For Anniken Bråten var det et enkelt valg da KL Creditreform Økonomi tilbød henne jobb for snart ett år siden.

– Det jeg liker så godt med KL Creditreform Økonomi er at vi er et mindre regnskapsbyrå. Jeg får større utfordringer og kan forme egen arbeidshverdag mer her enn i de store byråene, forklarer Anniken.

Hun har tidligere jobbet i både store og små regnskapsbyrå, og trives aller best i de mindre bedriftene.

– Her får jeg ofte jobbe med en kunde alene. Det gir større oversikt over hva kunden trenger, og jeg får mer eierskap til jobben, forteller hun.

Også Kari Helene Jegtvolden mener det er en fordel å være en mindre bedrift. Kari startet som resepsjonist for KL Creditreform Økonomi i 2009, og har siden den gang fått mange nye og spennende oppgaver.

­­– Jeg er kanskje poteten i gruppa, men trives veldig godt med det, ler hun.

– Her får jeg bygge meg selv opp, og jobbe på tvers av oppgaver og behov. Det passer meg veldig bra, og gjør at jeg slipper å jobbe med det samme hele tiden, legger hun til.

– Vi er som en familie

Med tretten år i bedriften, er Kari en av de som har vært der lengst. Årsaken er enkel: Gode kolleger.

– Vi er en såpass liten gjeng at vi blir mer som en familie enn en arbeidsplass, smiler hun.

Hver fredag klokken ni er det quiz for teamet. Da er også advokatene i Tapper og Co, som de er samlokalisert med, til stede.

– Adresseavisens quiz med Lobben er fast takst hos oss. Det er en fin inngang til helga, med en kopp kaffe og litt skravling med advokatene, forteller Kari.

– Det er folkene her som gjør at man blir værende, uten dem kunne jeg nok fått sekretærjobb et annet sted, legger hun til.

Kari forteller også til at den varierte arbeidsmengden spiller en viktig rolle. Det er Anniken og Ellen helt enige i.

– Man får mye tillit her, og du får egentlig vokse så mye som du selv ønsker. Det er alltids noe nytt man kan lære, programmer som skal innføres eller nye arbeidsoppgaver som skal utføres, forklarer Ellen.

– Om det er noe du har lyst til å gjøre, eller noe nytt du vil lære, er mulighetene stort sett der til at du kan få gjøre det, legger hun til.

Smile, Happy

Store muligheter for personlig utvikling

Ellen har selv klatret karrierestigen i bedriften, og fikk tidlig tilbud om å ta studie på kveldstid for å kunne fylle andre arbeidsoppgaver.

­– Jeg liker å gjøre ulike ting, og fikk fort litt småjobber innen regnskap mens jeg jobbet som resepsjonist, forteller hun.

Etter dette begynte ballen å rulle, og Ellen fikk snart muligheten til å få dekt studie på kveldstid gjennom jobben.

– Jeg hadde jo vært inne på tanken tidligere om å ta opp fag, så det å ha arbeidsgiver i ryggen var helt topp. Nå har jeg en bachelorgrad og er autorisert regnskapsfører med god hjelp fra arbeidsplassen, og det betyr mye, smiler Ellen.

Da Anniken var ny i bedriften, merket hun fort at mulighetene for videre vekst var store.

– Du kan nå så langt, og få så mye ansvar, som du selv vil. Det er mange områder man kan jobbe i, og mulighetene for å ta del i det man selv har interesse for er stor, forteller Anniken.

– Jeg merket fort at her var mulighetene for personlig utvikling store. Ellen og de andre som jobber her er superdyktige, og jeg får lære nye ting hele tiden, legger hun til avslutningsvis.

Høres dette ut som noe for deg? Nå søker KL Creditreform Økonomi etter en selvstendig regnskapsfører med iver og pågangsmot.

ANNONSØRINNHOLD

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Adresseavisen Brand Studio, en del av mediehusets annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

Informasjon om bruk av personopplysninger og informasjonskapsler.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

Font