Disse kontorlokalene i Oppdal gir leietakerne helt klare fordeler

Produsert av Adresseavisen Brand Studio for Krux Oppdal Innovasjonssenter

Font

Norconsult i Oppdal flytter straks inn i flunkende nye lokaler i Krux Oppdal Innovasjonssenter. Nå gleder de seg til å bli bedre kjent med folkene på huset og gripe tak i mulighetene som ligger i bygget.

I 2021 åpnet byggherre Siva et helt nytt innovasjonssenter, midt i Oppdal sentrum. Siden den gang har flere spennende aktører flyttet inn.

Blant de nye leietagerne som er på vei inn dørene, finner vi Norconsult. Vi ble med da de ansatte fikk en liten sniktitt på det som snart skal bli deres nye kontorlokaler.

– Vi gleder oss veldig til å komme på plass her. Lokalene blir kjempefine og vi ser fram til å bli bedre kjent med de som allerede holder til her. Jeg håper vi kan skape et fint arbeidsmiljø sammen – uansett bransjetilhørighet. Det tror jeg kan skape mange spennende synergier i tiden fremover, sier Tor Grøtan, VVS-ingeniør i Norconsult.

Trenger du kontorlokaler i Oppdal? Trykk her!

Husk lyd!

Slik blir lokalene til Norconsult

Fremtidsrettet bygg

Selskapet er et tverrfaglig rådgivningsselskap med kontorer over hele landet. I Oppdal jobber de blant annet med VVS, konstruksjon og samferdselselektro.

Det har kommet godt med i jakten på nye lokaler, for de har hatt med en finger i spillet da Krux ble planlagt.

– Dette er et innovativt bygg med mange fremtidsrettede tekniske løsninger. Vi har blant annet bidratt med tekniske løsninger for styring og regulering av inneklima, varme, ventilasjon og kjøling, sier Grøtan.

Det å kunne flytte inn i lokaler som de selv har vært med å forme, er ekstra stas.

– Det er klart vi ser frem til å få ferdigstilt lokalene våre og se hvordan ting fungerer i praksis. Det blir spennende, sier Grøtan.

Norconsult har i dag seks ansatte i Oppdal, men har store ambisjoner om å vokse.

– Vi har planer om å ekspandere lokalt, og med flere ansatte trenger vi større lokaler. På sikt trenger vi kanskje enda flere folk, og det ligger det til rette for hos Krux. Her fikk vi også muligheten til å bestemme litt selv hvordan vi ville ha det. Da passet det utrolig godt for oss å komme hit, sier Grøtan.

Krux har flotte lokaler tilgjengelig - trykk her!

Spennende miljø og samarbeidsmuligheter

Noen av dem Grøtan og gjengen fra Norconsult kommer til å møte i gangene er Idunn Dagestad og Sindre Berg Bodvar i Troll Arkitekter.

De har helt siden nyttår jobbet to ganger i uken på Krux. Selskapet jobber med forskjellige typer prosjekter i ulik skala, fra boliger til store mulighetsstudier rundt fremtidige hyttefelt.

Da er det fint å ha fleksible lokaler tilgjengelig.

– Vi vokser som kontor, og så behovet for å ha flere steder å jobbe. Vi ønsket noe fleksibelt og sentrumsnært, og da var Krux midt i blinken, sier Idunn Dagestad.

– Gjennom Krux har vi fått til mer samarbeid på tvers av fag, og mange fine sosiale interaksjoner.  I tillegg er det veldig enkelt å finne gode møterom når vi skal ha kundemøter, sier Sindre Berg Bodvar.

Husk lyd!

Slik er det å ha kontorer i Krux

Arkitektduoen er ikke i tvil om de vil anbefale andre bedrifter å teste ut det nye innovasjonssenteret.

– Jeg vil absolutt anbefale alle som er på utkikk etter lokaler i Oppdal om å sjekke ut Krux, sier Idunn Dagestad.

– Når man i tillegg har mulighet til å bruke klatreveggen i lunsjen, har man oppskriften på en fantastisk arbeidsplass, legger hun til med et smil.

Ser du etter en fleksibel arbeidsplass? Trykk her!

Tilrettelagt for fremtidens arbeidstagere

I dag har rundt 70 mennesker sin daglige arbeidsplass i Krux Oppdal Innovasjonssenter. I tillegg er det mange som gjør som Troll Arkitekter, og bruker huset som en fleksibel arbeidsplass eller bare benytter seg av møteromsfasilitetene.

Mulighetene er mange – og det har også Norconsult tenkt å benytte seg av. De har kontorer over hele landet – noe de også tok høyde for da de valgte å flytte til Krux.

Tor Grøtan, VVS-ingeniør i Norconsult i Oppdal, ser frem til å flytte inn i nye lokaler i Krux Oppdal Innovasjonssenter.

– Mange har fritidseiendommer i kommunen og ønsker å tilbringe mer tid her i Oppdal. Eller kanskje noen ønsker å ta en langhelg i skibakken. Derfor har vi tilrettelagt for gjesteplasser, slik at ansatte fra for eksempel Trondheim kan komme og jobbe her hvis de ønsker det, sier Grøtan.

Med kontorer i Oppdal sentrum er det kort vei til de mange fritidsaktivitetene som kommunen er kjent for, og ellers alt man trenger i hverdagen. Norconsult tror det også er flere fordeler ved å være midt i smørøyet av bygda.

– Det er jo et fantastisk flott og veldig gjenkjennelig bygg. Det er enkelt å forklare folk hvor vi holder hus, og vi blir mer synlig i bybildet. Vi gleder oss til å invitere folk til kundemøter her hos oss, avslutter Grøtan.

Trenger du kontorlokaler i Oppdal? Trykk her!

Prosessen med planlegging og bygging av Krux Oppdal Innovasjonssenter startet i 2016.

Initiativtaker var Nasjonalparken Næringshage, som er en del av Siva-strukturen.

Siva eier og drifter bygget, som tilbyr både kontor, fleksible plasser og butikklokaler. Leietagerne har tilgang til møterom, kantine, fellesareal, skaperverksted, garderober og ski- og sykkelparkering.

Alt pakket inn i et flunkende nytt og topp moderne bygg som
ligger midt i Oppdal sentrum.

Kontakt oss dersom du ønsker å leie lokaler i Krux Oppdal Innovasjonssenter!

Siva forvalter, drifter og utvikler en eiendomsportefølje på over 100 eiendommer, med stor spredning både geografisk og bransjemessig.

Finn en Siva-eiendom og se ledige lokaler!

Material property, Black, Font

Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Adresseavisen Brand Studio, en del av mediehusets annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

Azure, Font
Logo, Font, Text
Material property, Font, Violet