Etter noen år på sykehus ønsket sykepleieren Marita (26) seg nye utfordringer

PRODUSERT AV ADRESSEAVISEN BRAND STUDIO FOR MELHUS KOMMUNE

Etter å ha jobbet flere år på sykehus takket Marita Svorkås Hammeren ja til nye utfordringer på et sykehjem i Melhus. Det valget angrer hun ikke på i dag.

Kommunen har tre sykehjem og tre hjemmetjenestebaser, og da Buen helse- og omsorgssenter lyste ut en sykepleierstilling var det en mulighet Marita Svorkås Hammeren ikke ville gå glipp av.

- Jeg hadde jobbet i Trondheim i flere år, var klar for nye utfordringer og ville komme nærmere hjemmet mitt. Da var valget enkelt, forteller hun.

Nyutdannet sykepleier? Melhus kommune har spennende stillinger for deg!


Spennende arbeidsoppgaver og samarbeid

Nesten to år senere stortrives Hammeren på jobb. Akkurat nå er hun på korttidsavdelingen ved sykehjemmet, hvor brukerne kommer for oppfølging og rehabilitering i en avgrenset periode. Målet er at de etter hvert skal få reise hjem og kunne bo lengst mulig i sin egen bolig.

- De som tror at de får mer spennende arbeidsoppgaver på et sykehus, tar feil, mener Hammeren, og viser til sin egen arbeidserfaring før hun ble en del av laget på Buen helse- og omsorgssenter.

- Korttidsavdelingen er mer eller mindre som et mini-sykehus. Jeg tror folk blir overrasket over hva vi faktisk jobber med her, legger hun til.

sort.png

Husk lyd!

Se Marita fortelle om jobbhverdagen sin i Melhus.

Hammeren forteller at det er et stort spenn av pasienter, med ulike og ofte sammensatte behov.

Med så mange forskjellige typer brukere, lønner det seg å ha bred kompetanse samlet på et sted. Heldigvis er Buen et innholdsrikt hus med langtidsavdeling, hjemmehelseavdeling, fysioterapeuter, ergoterapeuter og leger.

- Det er utrolig mye flinke folk her, og mye tverrfaglig samarbeid. Det er veldig givende og vi lærer utrolig mye av hverandre.

Nysgjerrig? Her kan du se alle våre ledige stillinger!

Godt miljø

Ifølge Hammeren fikk hun en strålende start på jobben i Melhus.

- Mottakelsen kunne ikke ha vært bedre. De var veldig godt forberedt og var flinke til å sørge for at jeg fikk oppfølging hele veien, forteller hun.

Buen helse- og omsorgssenter er veldig opptatt av at de ferskeste ansatte skal få en god velkomst.

- Vi har et introduksjonstilbud som tar opp praktiske og faglige ting. Hver nyansatt får også en fadder som de skal ha tett kontakt med, sier Grethe Skauge, avdelingsleder ved korttidsavdelingen på Buen.

Avdelingsleder Grethe Skauge sier at de er opptatt av at nyansatte skal få en god start i Melhus kommune.

FULL_20190827_MelhusKommune-5318.jpg

Hun forteller at kommunen har fokus på hele mennesket, og ønsker å legge til rette for at de ansatte trives både på jobb og i privatlivet. Kursing er viktig for kompetanseheving, læring og utvikling, men det organiseres også sosiale arrangement og sirkeltrening med fysioterapeut. Buen har dessuten eget trimrom tilgjengelig, samt at kommunen har avtale med en treningssenterkjede.

Marita Svorkås Hammeren mener dette er noe av det som bidrar til å styrke og vedlikeholde et svært godt arbeidsmiljø.

- Selv når det er veldig travelt på avdelingen, har vi det gøy sammen på jobb. I tillegg er vi flinke til å være sosiale sammen på fritiden.

Her ser du alle ledige stillinger i Melhus kommune!

- Selv når det er veldig travelt på avdelingen, har vi det gøy på jobb, sier Marita Svorkås Hammeren.

FULL_20190827_MelhusKommune-5419.jpg

- Verdens beste jobb

En som har jobbet litt lenger i kommunen er Linn Sunde. Hun startet som sykepleier ved Horg i 1998, men jobber i dag i hjemmetjenesten.

- Jeg har verdens beste jobb! Det jeg liker best er den tette og nære kontakten man får med brukerne. I tillegg setter jeg pris på mangfoldet, uforutsigbarheten og de mange faglige utfordringene i hverdagen, sier Sunde.

Hun tilbringer en god del tid bak rattet når hun er på jobb, og forteller at man blir en habil sjåfør av å jobbe her.

- Vi må kunne mestre all slags vær. Det er ikke bestandig det er brøytet dit vi skal, men det går alltid bra.

1pZe1rG8v_2100.png

Husk lyd!

Se Linns jobbhverdag i hjemmetjenesten.

sort.png

I likhet med Skauge og Hammeren er Sunde veldig fornøyd med livet i Melhus kommune.

- Vi har verdens beste arbeidsplass, rett og slett. Pasientforløpene er mer sammensatt, og det betyr flere faglige utfordringer som krever mer av oss. Vi har en del kurs for å skolere oss, og i tillegg er det en spennende satsing på velferdsteknologi i kommunen.

Hun trekker i likhet med sine kollegaer frem det gode arbeidsmiljøet.

- Det er inkluderende og sosialt, og vi jobber veldig bevisst med det. Det er ikke til å legge skjul på at vi opplever en del forskjellig i løpet av en arbeidsdag. Noen ganger kan det være veldig tøffe ting. Men vi er flinke til å støtte hverandre. Takhøyden er stor og vi tar godt vare på hverandre, avslutter Sunde.

Vil du være med på laget? Melhus kommune har flere spennende, ledige stillinger!

Vi har verdens beste arbeidsplass, rett og slett. Her får du faglige utfordringer. Pasientforløpene er mer sammensatt og det krever mer av oss. Vi har en del kurs for å skolere oss mer, i tillegg er det mye spennende velferdsteknologi på vei inn i kommunen.
Linn Sunde
FULL_20190902_MelhusKommune-5732.jpg

- I hjemmehelsetjenesten vet du aldri hva dagen bringer, sier Linn Sunde.

Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Brand Studio, en del av avisens annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold.
Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut? Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

Annonsørinnhold