Her får du en unik mulighet som lege - en kort kjøretur unna Trondheim

Produsert av Adresseavisen Brand Studio for Melhus kommune

Font

Har du lyst til å forme ditt eget legesenter? Det har du sjansen til i Melhus kommune, som ligger knappe 20 minutter unna Trondheim og St. Olavs hospital.

Aslak Jyrad Johansen, kommuneoverlege i Melhus kommune, bor i Trondheim og pendler daglig til jobb - uten noe problem.

Dress shirt, Street fashion, Plant, Daytime, Building, Sleeve, Collar, Tree, Grass, Leisure

Aslak Jaryd Johansen er kommuneoverlege i Melhus kommune, men bor i Trondheim – nærmere bestemt på Lade. Her bor han sammen med sin kone og to barn.

- En vanlig hverdag starter med at jeg leverer barn til barnehagen. Så hopper jeg i bilen og kjører av sted til Melhus, sier Johansen.

Selv om han jobber i nabokommunen, så går pendlingen svært godt for tobarnsfaren.

- Jeg kjører i motsatt retning av rushen og kan ligge på fartsgrensa hele strekningen til jobb. Turen til Melhus tar knappe 20 minutter, så det går svært radig, sier Johansen.

- I tillegg kan man også enkelt pendle med tog til jobb eller buss, hvis man ønsker det. Det tar omtrent like lang tid, legger han til.

Nå er han og Melhus kommune på utkikk etter flere flinke leger. Trykk her for å lese mer

- Kan skape ditt eget senter

Kommuneoverlegen har det siste året steppet inn som vikar på Gaula legesenter, som ligger i moderne lokaler midt i kommunen.

- Legesenteret er ganske nytt og ble til for at Melhus kommune trenger flere fastleger, sier Johansen og forteller at de nå er på jakt etter flinke folk til senteret.

Gaula legesenter har tre ledige fastlegehjemler, noe som kan gi personene som ønsker seg hit en gyllen mulighet.

- At det er snakk om tre hjemler gir de som får jobbene muligheten til å forme stedet, slik at det fungerer etter deres prinsipper, sier Johansen.

- Dette er egentlig sjelden mulighet. Blant annet kan man hanke inn sine egne kolleger til senteret. Har du noen dyktige venner som du har studert sammen med, eller kjenner noen andre flinke kandidater, så kan du skape ditt helt eget senter som fungerer bra for deg og for pasientene i Melhus kommune, legger han til.

Vil du jobbe som lege i Melhus? Eller kjenner du noen som passer perfekt til denne jobben? Klikk her!

sort.png

Husk lyd!

Slik er det å jobbe som lege i Melhus kommune:

Anne Beate Sivertsen og Tina Vikan ved Gaula Legesenter gleder seg til å få nye leger med på laget.

Hair, Face, Smile, Footwear, Joint, Head, Shoe, Shoulder, Leg, Sleeve

- Fantastisk sted å jobbe

Her har du altså muligheten til å håndplukke dine kolleger, men de som får jobben her får også med seg noen dyktige støttespillere på laget.

- Legesekretærene som er her i dag er utrolig dyktige i faget sitt og veldig hyggelig. De har hjulpet meg veldig mye mens jeg har vikariert her, og jeg er sikker på at de kommer til å ta godt imot de nye legene som kommer hit, sier Johansen.

De han snakker om er Tina Vikan og Anne Beate Sivertsen, som har jobbet ved legekontoret i en årrekke. Og nå gleder de seg til å få inn nye kolleger til Gaula legesenter.

- Absolutt, det ser vi veldig frem til! Dette er et veldig veldrevent legesenter, men vi gleder oss til å få inn folk som har virkelig lyst til å gjøre oss enda bedre, sier Vikan og Sivertsen.

Vil du være med på laget? Trykk her!

De forteller videre at Gaula legesenter er et fint sted å jobbe med godt miljø.

- Melhus kommune og Gaula legesenter er et fantastisk sted å jobbe. Her på senteret står vi på for hverandre og det er en lav terskel for å spørre om råd. Vi har en god tone og skal ta godt imot de nye legene, slik at de får en god start, forteller duoen.

I motsetning til kommuneoverlegen, så bor ikke Vikan og Sivertsen i Trondheim. Selv om de ikke bor like urbant, så mener de at de har alt de trenger i hverdagen rett i nærheten.

- Melhus kommune er et sted i vekst med mange spennende planer for fremtiden. Her har man alt man trenger av helsetjenester, butikker, restauranter, skoler og barnehager. Og så er det en fantastisk natur, som kan nytes hele året, sier Vikan.

- Hvis man skulle ønske å dra til Trondheim, så er det kjempeenkelt å komme seg dit. Om du så velger den nye motorveien, buss eller tog, er du i storbyen på 20 minutter, legger Sivertsen til.

Vil du lese mer om legestillingene? Klikk her!

sort.png

Husk lyd!

Slik er det å jobbe på Gaula legesenter:

Varierte jobbhverdag

Nærheten til Trondheim merkes på andre områder også, forteller kommuneoverlegen. De har blant annet et samarbeid med NTNU, som gjør at de får inn turnusleger og medisinstudenter fra byen.

- Dette samarbeidet gir en god dynamikk. Vi kan gi dem god erfaring og dem kan komme med gode faglige innspill tilbake til oss. Det er flott å ha et slikt nettverk å spille på, sier Johansen.

Johansen sier at det å jobbe på et fastlegekontor gir deg en variert hverdag, der du hele tiden møter nye mennesker og problemstillinger. Men her får du også ekstra variasjon på jobb, hvis du ønsker det. En del av jobben i Melhus kommune byr også på turnusjobbing ved legevakta på St. Olavs hospital i Trondheim.

- Det er fint å få den variasjonen i arbeidshverdagen. På legevakta i Trondheim er det ofte full fart og mange spennende og viktige oppdrag å ta del i. Jeg synes personlig at det er veldig givende å ta noen vakter der, sier Johansen. Han forteller at turnusen innebærer to vakter ved legevakta i måneden.

- Det er veldig fleksibelt. Ønsker du ikke å ta vakta, så er det alltid noen som kan stille opp. Hvis du ønsker flere vakter er det også gode muligheter for det, sier Johansen.

Hvis du vil teste ut andre arbeidsoppgaver i kommunen eller utvikle deg på andre områder, er det også gode muligheter for det.

- Melhus kommune har en rekke andre kommunale jobber der man kan få fastlønn og prøve seg på andre arbeidsoppgaver, hvis man skulle ønske det. Det kan være gunstig for eksempel i en etableringsfase, legger han til.

Er du nysgjerrig på de ledige fastlegejobbene ved Gaula legesenter er det bare én ting å gjøre, mener Johansen.

- Enten om du er nyutdannet eller har erfaring, så er dette er en god mulighet for deg å sette ditt avtrykk på et allerede velfungerende legesenter. Og hvis du har noen spørsmål er det bare å ta kontakt med oss i kommunen, sier Johansen avslutningsvis.

Nysgjerrig? Her kan du lese mer om stillingene!

Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Adresseavisen Brand Studio, en del av mediehusets annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

Azure, Font
Logo, Font, Text
Font