Nå flytter de første inn til HeimdalsPorten – slik ble boligprosjektet en suksess

Produsert av Adresseavisen Brand Studio for HeimdalsPorten

Nå står de første leilighetene i HeimdalsPorten klare til å ta imot sine nye eiere. Salget så langt har gått over all forventing og prosjektet kan betegnes som en suksess. Mye fordi HeimdalsPorten byr på noe sjeldent i boligmarkedet i Trondheim.

Alle leilighetene har flotte balkonger, der man kan nyte de gode solforholdene.

- Over all forventing

Han forteller at salget så langt har gått svært bra.

- Salget har helt alvorlig overgått alle våre forventinger. Vi var litt spente på responsen, men det er tydelig at dette området har etablert seg som et sted der folk vil bo. Det er definitivt et sted i vekst, og det kommer ikke til å stoppe med det første, sier Søbstad.

Og han tror det er flere grunner til nettopp det.

-  Beliggenheten er selvsagt veldig viktig. Her har du kort vei til alt du trenger av servicefunksjoner. City Syd ligger kort vei unna, for eksempel. I tillegg er det veldig smidig å komme seg inn til byen. Vi har en egen Metrobuss-stasjon på tomta, så selv om det ligger litt utenfor bykjernen er HeimdalsPorten veldig sentral, sier Søbstad.

- Og hvis du foretrekker bil, så har HeimdalsPorten en egen parkeringskjeller og det er bare 200 meter til E6. Det er med andre ord lett å komme seg dit du vil, legger han til.

Godt servicetilbud og en enkel hverdag er selvsagt viktig, men det er noe annet som er vel så viktig; leilighetene.

HeimdalsPorten har lagt vekt på gode planløsninger i alle leilighetene.

Sjelden vare

Som nevnt er prosjektet helt ferdig i løpet av høsten 2021. Da finner du totalt 204 leiligheter i de fire punkthusene. Med størrelser fra 37 til 107 kvadratmeter skal de aller fleste finne en bolig som passer for sitt behov. Selv om de varierer i størrelse, så har alle leilighetene ting tilfelles:

- Vi har lagt vekt på at alle leilighetene skal ha gode planløsninger og store balkonger. Og så byr vi på noe som er litt sjeldent for tiden, sier Søbstad og legger til;

- Leilighetene ligger veldig usjenert til og har en fantastisk utsikt. Her er det ingenting som hindrer utsikten, noe som gjør at det oppleves veldig luftig. Spesielt i det høyeste punkthuset, som består av åtte etasjer. Når man kombinerer dette med de fantastiske solforholdene på tomta, da får man et svært godt resultat.

HeimdalsPorten består av 204 leiligheter og kommer i størrelser fra 37 til 107 kvadratmeter.

Akkurat nå skal de aller første beboerne i HeimdalsPorten åpne dørene til sine nye hjem. Og tilbakemeldingene så langt er svært gode,Søbstad.

- Folk virker veldig fornøyde, og det er veldiggivende for oss som står bak HeimdalsPorten, sier Søbstad.

- Når man selger de første leilighetene, prøver man å kommunisere en visjon gjennom tegninger og illustrasjoner. Når prosjektet nærmer seg helt ferdig, og resultatet blir så bra som visjonen vi hadde i forkant, så er det en helt fantastisk følelse, legger han til.

Moderne, god planløsning, luftig og store balkonger er fellesnevneren for alle leilighetene.

HeimdalsPorten er ikke en enmannsjobb, og det er flere aktører som har bidratt til suksessen:

Boligblokkene på Heimdalsporten er ca 4,2 meter brede og 13 til 16 meter lange. Hver av disse veier rundt 15 tonn og kom til Trondheim Havn med båt. I forbindelse med dette prosjektet har vi i Roar Wilhelmsen utført lossing av husmoduler med kran fra båt til kai, mellomlagret dem der og lastet videre på lastebiler som kjørte de til Heimdal. Der hadde vi en stor mobilkran på 350 tonn, som vi brukte til å montere modulene på riktig plass i bygget.

De to første boligblokkene ble montert i 2020. De to neste blir montert utover sommeren 2021

ViaNova Trondheim har bistått med prosjektering av vann og avløp, vei og fjernvarme på Heimdalsporten, fra tidlig fase til ferdig bygg.

ViaNova har gjennom prosjektet hatt god kommunikasjon med både byggherre Rett Hjem bolig og totalentreprenør SpennArmering. Vi mener dette har sterkt bidratt til at prosjektet fra vår side er levert både innenfor budsjett og avtalte frister.

Takk for tilliten – og gratulerer med de flotte boligblokkene!

Fundamentering AS har utført spunt- og stagarbeid i forbindelse med grunnarbeidet på dette prosjektet. Det er benyttet kran og PVEVibro 20 VM for nedsetting av spunten. For å komme gjennom harde masser har vi også benyttet Junttan PM 20 til hardramming.

For stagarbeidet er det benyttet Klemm borerigg 806. Prosjektet har fra vår side vært bemannet med mellom to og ti personer avhengig av hvilke operasjoner som har vært utført. De ressursene som er benyttet er boreriggoperatører, sveisere, spuntoperatører og pelemaskinoperatører.

Vi gratulerer Rett Hjem Bolig og HeimdalsPorten med et fantastisk resultat!

Vi ønsker å gratulere Rett Hjem Bolig med to flotte boligblokker på HeimdalsPorten!

Vi har utført grunnarbeid, utomhusarbeid og veg-, vann- og avløpsanlegg.

Takk for tilliten – og gratulerer så mye til HeimdalsPorten, Rett Hjem Bolig og til de nye boligeierne!

Vi har prosjektert betongkonstruksjonen på bygget.

Betongkonstruksjonen består av kjeller, trapp og heishus.

Gratulerer så mye med de flotte byggene og takk for tilliten!

Rørleggerfirmaet Ole Sivertsen AS har utført VVS-teknikk, varmeanlegg, sanitæranlegg og sprinkleranlegg i parkeringskjelleren i HeimdalsPorten.

Vi takker Spennarmering og Rett Hjem Bolig for oppdraget –og gratulerer så mye med det flotte resultatet!

To av fire punkthus står klare. I løpet av 2021 er HeimdalsPorten helt ferdig.

Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Adresseavisen Brand Studio, en del av mediehusets annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio