ANNONSØRINNHOLD

Azure, Font

Ny bil?

Derfor kan det lønne seg å handle nå

Til tross for et urolig år har Nardo Bil gjort det svært skarpt. Flinke ansatte, fleksible betalingsløsninger, god kundeservice og ikke minst – fantastiske produkter – er noen av ingrediensene bak suksessen.

Vi møter Jørgen Kristengård, salgssjef Volvo ved Nardo Bil, i konsernets hyggelige lokaler på Leangen i Trondheim. Da vi spør den erfarne bilmannen, som har jobbet i bransjen siden 1998, om hvordan bilåret 2022 har utartet seg, svarer han slik:

– Salget har vært utrolig bra, til tross for at året og verden har vært uforutsigbart, sier Jørgen.

Motor vehicle, Automotive design, Smile, Beard, Wheel, Car

Man trenger ikke å skrive langt om hva som har gjort året 2022 til et annerledesår, men hvordan ser det ut neste år?

– Vi er litt spente på neste år, men vi har troen på at det skal bli et godt bilår. Vi skal i hvert fall gjøre det vi kan for at kundene skal få en god opplevelse, sier Jørgen.

Et av grepene de gjør er en kampanje som kan gjøre det enklere for deg som er på elbiljakt, spesielt hvis momsfritaket for elbil fjernes i 2023.

– Bestiller du en elbil hos oss nå, så tar vi momsen. Det er jo ikke sikkert at regjeringen vedtar dette forslaget, men med dette tilbudet så slipper du å bekymre deg for det, sier Jørgen.

Elbil eller hybrid?

I tillegg til at Nardo Bil tar momsen får du også med vinterhjul, tre års service og forsikring.

– Dette gir en kundefordel på opptil 84.000 kroner. Samtidig skal det være et trygt og godt bilkjøp for de som ønsker forutsigbarhet, sier Jørgen.

Tar du turen til Nardo Bil er nettopp det en av tingene du skal sitte igjen med – en trygghet om at du har gjort en god handel.

– Fornøyde kunder er det jeg brenner for mest. Det er derfor jeg har jobbet så lenge i denne bransjen. Bilene blir stadig mer og mer lik hverandre. Da er det viktig for oss å ta vare på kundene på en god måte og gi dem gode tips og råd, slik at de finner bilen som passer for dem. Det er jo en stor investering, sier Jørgen.

Elbil er i vinden som aldri før, men av og til kan det være lurt å se litt på sitt eget kjøremønster før du kjøper et nytt kjøretøy.

– Jeg vil starte med å si at det finnes ikke en drivlinje som passer for alle. Det er vi nøye på når vi snakker med kundene våre. Det er viktig for oss å anbefale det riktige produktet til de som kommer innom, sier Jørgen.

Han forteller at hvis du skal bruke bilen primært til småkjøring, så er nok elbil det riktige valget for deg.  

– Kjører man litt lengre enn gjennomsnittet, og pleier å kjøre med en tung henger, da vil en hybrid være en utrolig god løsning for enkelte, sier Jørgen.

Uansett om det er hybrid eller elbil, så har Jørgen følgende råd:

Hvis du må ha en ny bil, er det smart å kjøpe så snart som mulig. Spesielt når man tenker på avgiftsøkningene på plug-in hybrid, vil det lønne seg å kjøpe bil før nyttår.

Folkene er viktigst

Tar du turen til Nardo Bil skal du føle deg ivaretatt. Han tror det er en av grunnene til at de har gjort det såpass bra i annerledesåret 2022.

– Folkene her er det første jeg vil trekke frem. Det gjelder alle – fra kundemottak til verkstedet. Vi er en fin miks med mennesker i forskjellige alder og bakgrunner, som står på for kundene våre. Det tror jeg er den viktigste grunnen, sier Jørgen.

– Og så selger vi jo utrolig fine biler også da, legger han til med et smil.

Volvo er nemlig et av de mest populære bilmerkene i Trøndelag, og har hatt en økning på 94 prosent, skriver MN24. Jørgen tror det er flere grunner til det.

– Volvo har innovative løsninger, skandinavisk design, fantastisk komfort og ikke minst gode drivlinjer på både el og hybrid. Volvo er jo et tradisjonsrikt merke, og vi ser at både vi og Volvo har en veldig lojal kundemasse. Det betyr mye for oss.

Unikt servicetilbud

Etter snart 25 år i bransjen sier Jørgen at mye har forandret seg. Spesielt de siste 5-6 årene med endringer i drivlinjene, teknologi og innovasjon.

Men det er en ting som aldri går av moten: god kundeservice.

Et unikt servicetilbud du får hos Nardo Bil, er at du kan få din egen personlige servicetekniker til din bil.

– Da trenger du ikke å forholde deg til kundemottaket. Da snakker du direkte med mekanikeren, og det er med hun eller han du gjør opp regningen med i etterkant.

Om det så er elbil eller en plugin hybrid du er på jakt etter, så skal det være smart å ta et besøk til Nardo Bil.

– Vi skal i hvert fall gjøre det vi kan for å skape en god opplevelse for deg, og sørge for at du ender opp med det riktige kjøretøyet til ditt behov. Vi har også mange smarte betalingsløsninger og abonnement, som skal gjøre det enklere for deg, sier Jørgen avslutningsvis.

Nysgjerrig? Les mer!

ANNONSØRINNHOLD

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Adresseavisen Brand Studio, en del av mediehusets annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut?
Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

Informasjon om bruk av personopplysninger og informasjonskapsler.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio

Font